Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Kochani:)

Dziś piszę z taką wiadomością, która dała mi trochę nadziei, ale okazała się niestety nie do spłenienia:(

Wczoraj otrzymałam PIERWSZY! telefon w sprawie Muszki. Radocha nie z tej Ziemi, bo o Muszkę nigdy nikt nie zadzwonił;( Wczoraj był ten pierwszy raz! :klacz: 

Panią przekierowałam na Makilę by dokładniej opowiedziała o Muszce- niestety okazało się, że Pani ma małe dziecko co wyklucza adopcję- Muszka nie lubi dzieci. :nonono2:

Ale dało mi to jakąś małą iskierkę nadziei że być może ten jeden telefon poruszy więcej telefonów? Wszystko przecież zaczyna się od pierwszego zdarzenia!:)

Pozdrawiam i trzymajcie proszę kciuki nadal :loveu: :loveu:

Posted

Ale w końcu ktoś zadzwonił. O moją Korę też w sobotę miałam telefon- też niestety nic z tego nie będzie ale przynajmniej mam pewność, że numer telefonu dobrze wpisałam do ogłoszenia ;)

Posted

Norciu, napisz, proszę czy dwie suńki masz jeszcze na utrzymaniu? Przepraszam, ale czasem nie ogarniam wszystkich wątków..  :ekmm:

Ciociu została jedna tylko Muszka:)

Posted

I ja też dziś życzę dobranoc:) A może ktoś z Cioć ma ochotkę poznać Bostonka z mojego wydarzenia numer dwa:D?? Zapraszam w opisie link:D Bostonek wrócił z adopcji- tzn. wrócił delikatnie brzmi.. został podrzucony z adopcji :(