Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Grażyna49 napisał:

Boziu,jakie to smutne.

Ona pewnie wcale za państwem nie tęskni tylko właśnie za psim przyjacielem , bidulka.

Właśnie tak podejrzewamy, że nie o tyle ludzie byli dla niej tacy ważni co ten drugi psiak :( przez 3 lata non stop to się zżyli. Jak facet pakował Daszkę do klatki to Onek cały czas się tam pchał, zaglądał a ona tylko w niego była zapatrzona... nie w ludzi, nie w nas tylko w swojego przyjaciela...A on kiedy ją zabieraliśmy wariował dosłownie przy ogrodzeniu...

Posted

Witam się po dłuższej przerwie, może uda mi się częściej zaglądać na dogo. Bardzo smutno kiedy trzeba odświeżać wątek z takiego powodu :( Zapisuję w pamięci bazarek na fb. Jak Norkowa będzie robiła kolejny na dogo to dorzucę kilka fantów.

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 29.10.2017 o 19:34, Norkowa napisał:

Właśnie tak podejrzewamy, że nie o tyle ludzie byli dla niej tacy ważni co ten drugi psiak :( przez 3 lata non stop to się zżyli. Jak facet pakował Daszkę do klatki to Onek cały czas się tam pchał, zaglądał a ona tylko w niego była zapatrzona... nie w ludzi, nie w nas tylko w swojego przyjaciela...A on kiedy ją zabieraliśmy wariował dosłownie przy ogrodzeniu...

czy onka nie trzeba by było odebrac? skąd wiadomo że ludzie go dobrze traktują? 

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 22.11.2017 o 14:38, Olena84 napisał:

czy onka nie trzeba by było odebrac? skąd wiadomo że ludzie go dobrze traktują? 

Ciociu powiem tak- wyglada na zadbanego. Ale trochę nie podoba mi się to że mieszka w kojcu... Ma duży wybieg do dyspozycji. 

Posted

Kochani ostatnio nie było mnie na dogo. Ale mam wspanialą wiadomość. Daszka juz w domu ❤ mieszka pod Warszawa z 2 innymi psiakami ;) zaadoptowal ją brat mojego kolegi więc mogę poświadczyć że to wspaniały zwierzolub ❤ Daszka spi na kanapie ;) mieszka w domu, do dyspozycji ma podwórze. Ani razu nie probowala ucieczek na tymczasie jak i teraz :)

• Upvote 6
Posted

Daszenko

....Daszenko alez wiesci Niechaj sie tobie ze wszystkich stron

najnajpiekniej

darzy

Tobie i rodzince

Podobny obraz

wspolnie niechaj sie najpiekniej

w zdrowiu uklada

serdecznie

ogromnie

sle

i sciskam cakun czas kciuki 

Najcudowniejszych Swiateczek

Daszence z Rodzinka Znalezione obrazy dla zapytania gify mikolaje i choinki 

• Upvote 1
Posted

Cioteczki strasznie się cieszę <3 dziękuję pięknie w imieniu Daszeńki  za każde życzenia  <3 na prawdę trafiła na super człowieka :) Pan Konrad jest psiarzem 100 %-owym :) Daszka śpi na łóżku wraz z sunią rezydentką :) z pieskiem i suczką się zaprzyjaźniła. Ale co dla mnie najdziwniejsze ona za Panem Konradem chodzi krok w krok. :) pilnuje się bardzo a ostatnio nawet wskoczyła jak Pan jadł i chciała z talerza jedzonko ukraść :D

• Upvote 3
Posted

Cioteczki moje kochane ponieważ wkręciłam się jak sprężyna w pomoc BDT w którym była Daszka chcę zaprosić szanowne moje dogo-przyjaciółki na grupę którą dla BDT utworzyłam:

https://www.facebook.com/groups/1935114783472386/

oraz prosić o wsparcie dla malutkiej Lejdi- 3 miesięcznej suni która potrącona leżała na drodze. Wszyscy ją omijali, nikt nie udzielił pomocy. Dopiero znajomi Pani Magdy z BDT Daszki jechali i oni jej pomogli. Połamana, potłuczona jest na tymczasie u mojej koleżanki:

https://pomagam.pl/ecj3l0qi