Norkowa Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 azalia napisał(a):W umowie adopcyjnej powinien być punkt zobowiązujący do informacji o adoptowanych psach czy kotach,choć raz w miesiącu. Podejrzewam, że gdy było ugadywane co do adopcji Makila mówiła że będą telefony i pytania- niestety ludzie różnie odbierają to interesowanie się nasze- jedni, że interesujemy się, drudzy że szukamy dziury w całym... Mam nadzieję, że Nelusi jest tam jak najlepiej :loveu: Dziekuję za bycie z nami od początku do dziś, ale liczę że nadal będziecie z nami i będziecie trzymać kciuki za nasze dwie dziewczynki!:) Quote
Norkowa Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 dziś dostałam wpłatkę od agat21:) Baaaardzo dziękuję już dopisuję i oczywiście dziś wpłacam 620 zł do Makili:) Niestety z tego co widzę nie stać nas na kolejny miesiąc więc muszę zorganizować bazarek cegiełkowy:) Fantowy zrobić mogę dopiero w lipcu podczas urlopu bo tak nawet nie mam jak go upilnować- wchodzę na komputer średnio raz na 2-3 dni;( Quote
Norkowa Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Kochane cioteczki:):loveu: Wspaniała wiadomość, znów stajnia Stokrotka obdarowała nas prezentem i zafundowała dziewczynom kolejny miesiąc w hotelu- chociaż mam nadzieję, że może ten miesiąc dla chociaż jednej z dziewczynek okaże się szczęśliwy i któraś znajdzie domek :loveu: Niestety nie będzie mnie kilka dni na dogo- oddaję komputer do serwisu;( Quote
ana666 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Wyslałam dziś skromne 10zl dla suniek, przepraszam ze tak malo ale nie dam rady wiecej w tym miesiacu :( Quote
Norkowa Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Kochana dopiero dziś odzyskałam komputer więc już wracam i koordynuję wpłatkę, za którą baaaaardzo dziękuję!:) Quote
Norkowa Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 agat21 napisał(a):Głaski nieustające dla sunieczek :) Czekam niecierpiliwie może Makila coś napisze o naszych dziewczynach jak się mają itd:D Quote
Mortes Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [FONT=garamond]Zapraszam do domku Białogonków: [/FONT][FONT=garamond][SUB][SIZE=5]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253803-Z-motyką-na-słońce-czyli-domek-dla-Białogonków?p=22230024#post22230024[/SUB][/FONT][FONT=garamond] [/FONT] [FONT=garamond] Proszę zajrzyjcie do nas, będzie nam bardzo miło.[/FONT][FONT=garamond][/FONT] Quote
Norkowa Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Dziewczynki ostatnio zostały dostrzezone przez pewną rodzinkę szukającą psiaka, ale są wśród 5 innych psiaków- Państwo teraz się zastanawiają itd więc ja ciągle czekam na info:) Quote
jola&tina Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Może do którejś uśmiechnie się szczęście. A czy jest jakaś szansa na wiadomości z domku Nelusi? Quote
Makila Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 (edited) U nelci wszystko ok. Zaklimatyzowała się bardzo szybko. Chętnie chodzi na spacerki razem z kolęgą którego bardzo lubi. Śpi, a ostatnio nawet je w łóżku. Zdjęcia z domku Nelki Edited June 27, 2014 by Makila Quote
azalia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Szkoda,że ja zdjęć nie widzę. Cieszę się,że Nelcia jest księżniczką łóżkową. Quote
jola&tina Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Zdjęć nie widać ani troszkę! Nelcia pokaż się!! Quote
Norkowa Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Jej sama słodycz na sercu widzieć coś takiego:) I kto by pomyślał, Nelka chyba na początku była największym dzikusem:D Chociaż pamiętam jak jeszcze były w zagrodzie to Nela i Daszka próbowały podchodzić- ale reszta psów na nas się rzucała więc i one zaczynały szczekać:( Ale cieszę się, że Nelusi się udało!:) Czekamy aż Daszka i Muszka znajdą wymarzone domki!:) Quote
Norkowa Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Dziś otrzymałam wpłatę od mila ada w kwocie 10 zł za co baaaardzo serdecznie dziękuję:) Wpłaciłam także do Makili 600 zł za hotelik i jak widać jak zawsze nie stać nas na kolejny miesiąc:) Jutro zrobię bazarek cegiełkowy:) Quote
Norkowa Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Kochani po raz kolejny nasze dziewczęta są uratowane przez Stajnię Stokrotka:) Lidia dziękuję ogromnie-900 zł na hotelik pojawiło się na koncie dziewczynek :) Dodatkowo ogromnie dziękuję agat21 jej wpłata 20 zł również już na koncie:D Quote
Norkowa Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Muszki i Daszki:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254103-Kwiatki-na-%C5%82%C4%85czk%C4%99-dla-Daszki-i-Muszki-do-15go-lipca-2014!?p=22265567#post22265567 Jeżeli ktoś miałby ochotę pozapraszać troszkę znajomych to baaaaaardzo proszę:) Quote
Juldan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jestem z bazarku- z groszem u mnie krucho ale może dziewczynom przydałyby się ogłoszenia? Quote
Norkowa Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Juldan jeżeli tylko znajdziesz troszkę czasu i ochoty to i owszem przydałyby się im nowe jeszcze:) Super, że pytasz :loveu: baaardzo dziękuję:) Jak coś to odezwij się to podrzucę teksty i zdjęcia:) Quote
Recommended Posts