Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

azalia napisał(a):
W umowie adopcyjnej powinien być punkt zobowiązujący do informacji o adoptowanych psach czy kotach,choć raz w miesiącu.

Podejrzewam, że gdy było ugadywane co do adopcji Makila mówiła że będą telefony i pytania- niestety ludzie różnie odbierają to interesowanie się nasze- jedni, że interesujemy się, drudzy że szukamy dziury w całym...

Mam nadzieję, że Nelusi jest tam jak najlepiej :loveu:

Dziekuję za bycie z nami od początku do dziś, ale liczę że nadal będziecie z nami i będziecie trzymać kciuki za nasze dwie dziewczynki!:)

Posted

dziś dostałam wpłatkę od agat21:) Baaaardzo dziękuję już dopisuję i oczywiście dziś wpłacam 620 zł do Makili:)
Niestety z tego co widzę nie stać nas na kolejny miesiąc więc muszę zorganizować bazarek cegiełkowy:) Fantowy zrobić mogę dopiero w lipcu podczas urlopu bo tak nawet nie mam jak go upilnować- wchodzę na komputer średnio raz na 2-3 dni;(

Posted

Kochane cioteczki:):loveu: Wspaniała wiadomość, znów stajnia Stokrotka obdarowała nas prezentem i zafundowała dziewczynom kolejny miesiąc w hotelu- chociaż mam nadzieję, że może ten miesiąc dla chociaż jednej z dziewczynek okaże się szczęśliwy i któraś znajdzie domek :loveu:

Niestety nie będzie mnie kilka dni na dogo- oddaję komputer do serwisu;(

Posted

agat21 napisał(a):
Głaski nieustające dla sunieczek :)

Czekam niecierpiliwie może Makila coś napisze o naszych dziewczynach jak się mają itd:D

Posted

Dziewczynki ostatnio zostały dostrzezone przez pewną rodzinkę szukającą psiaka, ale są wśród 5 innych psiaków- Państwo teraz się zastanawiają itd więc ja ciągle czekam na info:)

Posted (edited)

U nelci wszystko ok. Zaklimatyzowała się bardzo szybko. Chętnie chodzi na spacerki razem z kolęgą którego bardzo lubi.
Śpi, a ostatnio nawet je w łóżku.

Zdjęcia z domku Nelki

Edited by Makila
Posted

Jej sama słodycz na sercu widzieć coś takiego:) I kto by pomyślał, Nelka chyba na początku była największym dzikusem:D Chociaż pamiętam jak jeszcze były w zagrodzie to Nela i Daszka próbowały podchodzić- ale reszta psów na nas się rzucała więc i one zaczynały szczekać:( Ale cieszę się, że Nelusi się udało!:)

Czekamy aż Daszka i Muszka znajdą wymarzone domki!:)

Posted

Dziś otrzymałam wpłatę od mila ada w kwocie 10 zł za co baaaardzo serdecznie dziękuję:) Wpłaciłam także do Makili 600 zł za hotelik i jak widać jak zawsze nie stać nas na kolejny miesiąc:)

Jutro zrobię bazarek cegiełkowy:)

Posted

Kochani po raz kolejny nasze dziewczęta są uratowane przez Stajnię Stokrotka:) Lidia dziękuję ogromnie-900 zł na hotelik pojawiło się na koncie dziewczynek :) Dodatkowo ogromnie dziękuję agat21 jej wpłata 20 zł również już na koncie:D

Posted

Juldan jeżeli tylko znajdziesz troszkę czasu i ochoty to i owszem przydałyby się im nowe jeszcze:) Super, że pytasz :loveu: baaardzo dziękuję:)

Jak coś to odezwij się to podrzucę teksty i zdjęcia:)