kolejna kobietka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Ciszę absolutna mam u Ramzesa i Dinki :( więc wiem o czym piszesz :( No właśnie :-( Quote
Makila Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Dzisiaj Misiek został zaszczepiony na wściekliznę. Koszt szczepienia 25zł. Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Makilo, a udało się Miśka zawieźć do weterynarza czy też ten przyjechał do Ciebie? Jak Misio się zachowywał u weta? Quote
Makila Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zawiozłam go do weta. Moja Kamila smyrała go za uchem całą drogę :lol: więc był bardzo grzeczny. U weta też wszystko ok. Pozwala się zbadać i ze szczepieniem też nie było problemu. On uwielbia głaskanie tylko chyba małych dzieci nie lubi. Może jakiś "smarkacz" dał mu popalić. Misiek jest takim samym pieszczochem jak Baksiu :lol: Quote
ewu Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 A ja wczoraj poznałam Misia:):) Jest przesympatycznym, wesołym pieszczochem:) Strasznie się domagał głaskania:) Jest mega kontaktowy, uroczy a przy tym śliczny:) Biszkopcik do schrupania:) Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ewu napisał(a):A ja wczoraj poznałam Misia:):) Jest przesympatycznym, wesołym pieszczochem:) Strasznie się domagał głaskania:) Jest mega kontaktowy, uroczy a przy tym śliczny:) Biszkopcik do schrupania:) O jaaa, ale fajny psinek! Domki się powinny bić o niego! :cool3: Quote
ewu Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 kolejna kobietka napisał(a):O jaaa, ale fajny psinek! Domki się powinny bić o niego! :cool3: Powinny:):):):) Quote
paula_t Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Makila napisał(a):Zawiozłam go do weta. Moja Kamila smyrała go za uchem całą drogę :lol: więc był bardzo grzeczny. U weta też wszystko ok. Pozwala się zbadać i ze szczepieniem też nie było problemu. On uwielbia głaskanie tylko chyba małych dzieci nie lubi. Może jakiś "smarkacz" dał mu popalić. Misiek jest takim samym pieszczochem jak Baksiu :lol: Martwiłam się właśnie, że Misiek zareaguje na Pana Weterynarza tak jak i Baksik, ale widzę, że chłopak był dzielny i grzeczny:) Gosiu, Misiek ma robione ogłoszenia? Quote
halszka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ogłoszenia robiłam na początku lutego,ale czy ma nowe nie wiem Quote
Rudzia-Bianca Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Pomału nadrabiam wszelkie zaległości . Anetko przelałam dopiero dziś 25 zł za szczepienie Misia . Bardzo przepraszam i dzięki za zaszczepienie chłopaka :) Rozmawiałam z naszymi wetkami , to łysienie na ogonie to może być również zapalenie i przerost tarczki ogona , występujące u niekastrowanych psów z nadmiarem hormonów płciowych . Pojawiają się również łysienia na grzbiecie , dziewczyny stwierdziły, że po kastracji powinno ustąpić. Więc myślę ,że jak tylko będę miała chwilkę to podjadę po Misia , zabiorę go na kastrację , zostanie u dziewczyn w gabinecie nockę i wróci do Makili , tylko muszę znaleźć takie dwa dni kiedy uda mi się podjechać po niego i odebrać Miśka po kastracji . Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Paula, zapomniałam napisać - dotarło 10 zł deklaracji . Ogromnie Ci dziękuję . Quote
paula_t Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Gosiu, piszę na wszelki wypadek, bo nie wiem jak to będzie wyglądało w praktyce, gdyż na tą niedzielę mi KTOZ odmówił, ale w razie czego chyba 13-ego kwietnia, o ile dobrze Panią zrozumiałam, jest akcja adopcyjna pod Dżokiem. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 paula_t napisał(a):Gosiu, piszę na wszelki wypadek, bo nie wiem jak to będzie wyglądało w praktyce, gdyż na tą niedzielę mi KTOZ odmówił, ale w razie czego chyba 13-ego kwietnia, o ile dobrze Panią zrozumiałam, jest akcja adopcyjna pod Dżokiem. Dzięki Paula, tak naprawdę to ja nie mam przekonania do tego typu akcji, choć może się przekonam . Quote
kolejna kobietka Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Zaglądam i do Misia przy okazji :) Quote
Nadziejka Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Misienku :buzi: zaglądam z pozdrowionkami Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Kochani zbliża się koniec miesiąca , czeka nas opłata za hotelik , badania Misia i kastracja a z deklaracji mam wpłatę tylko od Pauli :oops: Strasznie nie lubię prosić o pieniądze ale tym razem nie daje sama rady :( Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Kochani zbliża się koniec miesiąca , czeka nas opłata za hotelik , badania Misia i kastracja a z deklaracji mam wpłatę tylko od Pauli :oops: Strasznie nie lubię prosić o pieniądze ale tym razem nie daje sama rady :( Gosia.....kopne Cię, obiecuje!!! kazałam Ci dzwonić jak będzie potrzeba. Niedrogą kastracje możemy mu fundnąć ;) Quote
Panna Marple Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Gosiu, wyślę Ci zaraz 50zł jednorazowej:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 ewelinka_m napisał(a):Gosia.....kopne Cię, obiecuje!!! kazałam Ci dzwonić jak będzie potrzeba. Niedrogą kastracje możemy mu fundnąć ;) I love you :loveu: dzięki , zapomniałam o Was zresztą jakoś sobie zakodowałam , że tylko o sterylkach mi mówiłaś :wallbash: dowiem się jutro ile kastracja łotra i zadzwonię do Ciebie . Panna Marple napisał(a):Gosiu, wyślę Ci zaraz 50zł jednorazowej:lol: Panno Marple - nie wiem jak mam Ci dziękować :loveu::multi::Rose::calus: Jutro będę dzwoniła do pani Ani , która Miśka zwinęła z ulicy, czy mogłaby go przenocować przed kastracją i może udałoby się w przyszłym tygodniu go przebadać i ciachnąć . Quote
Panna Marple Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ciachu-ciachu i po strachu:diabloti:,a raczej po nabiale:evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Podnoszę Misia, może ktoś go wypatrzy i będzie mógł pomóc, ja niestety finansowo nie jestem w stanie :sad: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Dzwoniła wczoraj Anetka , Miś ostatnio posmutniał , nie przybywa na wadze, wymiotował :( Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się po niego pojechać i trzeba chłopaka zbadać . Quote
halszka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Odwiedzam Misia po przerwie,zdrowiej chłopaku :kciuki: Quote
Recommended Posts