Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecałem kilka informacji :)

Zapomniałem pytać o wagę suń. Jak widać kilogramów im nie brakuje, ale obawiam się, że jakaś dieta je czeka. Z resztą już mieszkańcy domu wiedzą by ich nie dokarmiać, ale różnie z tym bywa bo jak odmówić? ;) A one się czują syte na tyle, że swoją suchą karmę jedzą tylko gdy są głodne, a nie zawsze gdy tylko jest nasypane. Wyjątkiem są kocie miski, które zawsze musza być przez sunie sprawdzone i  chociaż oblizane :) Suche jest traktowane jako dodatek bo głównie dostają makaron z dodatkami lub inne domowe jedzenie.

Stały się pełnoprawnymi mieszkankami domu :) Pewnie z powodu przebywania z różnymi ludźmi bez przerwy, Pandi stała się bardzo otwarta i choć widziała mnie dopiero po raz trzeci to sama do mnie podchodziła :) Wózka inwalidzkiego też się nie boi, jak widać. W ogóle w trakcie robienia zdjęć brama była otwarta, a Pandi ani myślała by gdzieś iść w długą ;) Trzymała się blisko nas bez żadnego wołania. Niestety z Kluską takie numery nie przechodzą bo to powsinoga i musiała być cały czas na smyczy. 

Sunie wyglądają na szczęśliwe i myślę, że takie są :)

Nie wiem co tu mogę dodać. Jeśli macie jakieś pytania to proszę zadawać. Jeśli nie znam odpowiedzi to podpytam :)

tak! Ania też mi mówiła, że dziewczyny są bardzo otwarte na ludzi:) myślę, że ta zmiana wyszła im na dobre pod każdym wzgledem:) ciągły kontakt z ludźmi i kotami a efekt widzicie :):) bardzo się cieszę, że tak wyszło! Ania jutro poważy dziewczyny! i zdecydujemy czy trzeba je odchudzić!!! 

Posted

Klusia z Pandusią pięknie dziękują swoim cioteczkom za wsparcie finansowe - deklaracje miesięczne! życzą wszystkim zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt oczywiście nie może zabraknąć smacznego jajka! 

Ogólnie muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, mam super kontakt z Anią ona kiedyś pracowała w laboratorium i b. dobrze wie co trzeba zrobić!! Sama widzi potrzeby i je zgłasza:):) Poprosiła o zgodę na zakup preparatu na kleszcze! Jak Klusia 9.04.br będzie u Pani doktor to dopyta o koszty. Dziewczyny nasze nie mogły lepiej trafić! 

• 2 weeks later...
Posted

u Pandusi wszystko w porządku! poproszę Anię o zdjęcia:)  ! planuję zrobić naszym dziewczynom paczuszkę! poprzednio wysłałam im smaczki i Ania mówiła, że uwielbiają je:):) Muszę też kupić im preparaty od kleszczy! a może jest jakiś bazarek na dogo? 

• 2 weeks later...
Posted

Danusiu wysłałam deklarację od lutego do maja 20,-

serdecznie dziękuję:) ja dopiero wróciłam od wnusi:) jestem padnięta! czekam na zdjęcia dziewczyn:) Ania mi obiecała, że zrobi na te majowe dni i mi wyśle! zapomniałam napisać że Ania zabezpieczyła dziewczyny od kleszczy kropelkami:)

Posted

właśnie dostałam zdjęcia dziewczyn:) Ania bardzo przeprasza, ale aparat odmówił posłuszeństwa:) muszę przyznać, że dziewczynki chyba nieźle przytyły! Ania ma je zważyć! Obawiam się, że trzeba Je odchudzać :) wstawię później! jeśli ktoś jest niecierpliwy proszę obejrzeć u Klusi - wejście przez mój banerek post 1599 :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...