danusiadanusia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Obiecałem kilka informacji :) Zapomniałem pytać o wagę suń. Jak widać kilogramów im nie brakuje, ale obawiam się, że jakaś dieta je czeka. Z resztą już mieszkańcy domu wiedzą by ich nie dokarmiać, ale różnie z tym bywa bo jak odmówić? ;) A one się czują syte na tyle, że swoją suchą karmę jedzą tylko gdy są głodne, a nie zawsze gdy tylko jest nasypane. Wyjątkiem są kocie miski, które zawsze musza być przez sunie sprawdzone i chociaż oblizane :) Suche jest traktowane jako dodatek bo głównie dostają makaron z dodatkami lub inne domowe jedzenie. Stały się pełnoprawnymi mieszkankami domu :) Pewnie z powodu przebywania z różnymi ludźmi bez przerwy, Pandi stała się bardzo otwarta i choć widziała mnie dopiero po raz trzeci to sama do mnie podchodziła :) Wózka inwalidzkiego też się nie boi, jak widać. W ogóle w trakcie robienia zdjęć brama była otwarta, a Pandi ani myślała by gdzieś iść w długą ;) Trzymała się blisko nas bez żadnego wołania. Niestety z Kluską takie numery nie przechodzą bo to powsinoga i musiała być cały czas na smyczy. Sunie wyglądają na szczęśliwe i myślę, że takie są :) Nie wiem co tu mogę dodać. Jeśli macie jakieś pytania to proszę zadawać. Jeśli nie znam odpowiedzi to podpytam :) tak! Ania też mi mówiła, że dziewczyny są bardzo otwarte na ludzi:) myślę, że ta zmiana wyszła im na dobre pod każdym wzgledem:) ciągły kontakt z ludźmi i kotami a efekt widzicie :):) bardzo się cieszę, że tak wyszło! Ania jutro poważy dziewczyny! i zdecydujemy czy trzeba je odchudzić!!! Quote
danusiadanusia Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 KLUSIA dzisiaj została odrobaczona, Pandusia zresztą też, za 10 dni Ania powtórzy ! Quote
danusiadanusia Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 mam paragon za tabletki Klusi i Pandi wstawię jak znajdę czas i zrobię rozliczenie:) Quote
danusiadanusia Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Klusia z Pandusią pięknie dziękują swoim cioteczkom za wsparcie finansowe - deklaracje miesięczne! życzą wszystkim zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt oczywiście nie może zabraknąć smacznego jajka! Ogólnie muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, mam super kontakt z Anią ona kiedyś pracowała w laboratorium i b. dobrze wie co trzeba zrobić!! Sama widzi potrzeby i je zgłasza:):) Poprosiła o zgodę na zakup preparatu na kleszcze! Jak Klusia 9.04.br będzie u Pani doktor to dopyta o koszty. Dziewczyny nasze nie mogły lepiej trafić! Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Quote
paula_t Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wprawdzie nie mam takich pięknych obrazków (;)), ale także się przyłączam do życzeń! Wesołych Świąt kobitki i Maćku! :P Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
danusiadanusia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 a ja wreszcie naniosłam rozliczenie! serdecznie dziękuję za wpłaty:):) Quote
danusiadanusia Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 A Ania się zarejestruje? robiła próbę! , ale coś nie tak poszło, bardzo chce się włączyć do nas na wątek:) i podczytuje go. Będzie się starała:) Quote
danusiadanusia Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 u Pandusi wszystko w porządku! poproszę Anię o zdjęcia:) ! planuję zrobić naszym dziewczynom paczuszkę! poprzednio wysłałam im smaczki i Ania mówiła, że uwielbiają je:):) Muszę też kupić im preparaty od kleszczy! a może jest jakiś bazarek na dogo? Quote
danusiadanusia Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 naniosłąm aktualne rozliczenie:) serdecznie dziękuję wszystkim za wpłaty:) Quote
Gabi79 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Danusiu wysłałam deklarację od lutego do maja 20,- Quote
danusiadanusia Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Danusiu wysłałam deklarację od lutego do maja 20,- serdecznie dziękuję:) ja dopiero wróciłam od wnusi:) jestem padnięta! czekam na zdjęcia dziewczyn:) Ania mi obiecała, że zrobi na te majowe dni i mi wyśle! zapomniałam napisać że Ania zabezpieczyła dziewczyny od kleszczy kropelkami:) Quote
danusiadanusia Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Pandusia otrzymała wpłatę od Pauli_T i Gabi79:) serdecznie dziękujemy:) w ogólnym rozliczeniu naniosę później, bo teraz mam gorąco w szkole i biegnę do pracy! Quote
danusiadanusia Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 11.05.br. dziewczynka otrzymała wpłatę od Mamy Oleny 50,- zł. :) serdecznie dziękujemy:) Quote
danusiadanusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 właśnie dostałam zdjęcia dziewczyn:) Ania bardzo przeprasza, ale aparat odmówił posłuszeństwa:) muszę przyznać, że dziewczynki chyba nieźle przytyły! Ania ma je zważyć! Obawiam się, że trzeba Je odchudzać :) wstawię później! jeśli ktoś jest niecierpliwy proszę obejrzeć u Klusi - wejście przez mój banerek post 1599 :) Quote
danusiadanusia Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 13.03.br, Pandi dostała od Pucki69 20,- zł.:) serdecznie dziękujemy:) Quote
danusiadanusia Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 właśnie zrobiłam przelew za m-c V:) wieczorem naniosę w rozliczeniu ogólnym:) przepraszam, ale w sobotę chrzciliśmy Zosię:) spisała się super! Quote
danusiadanusia Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 przed chwilą dostałam informacje Klusia waży 15,7 kg a Pandusia 14 kg:) Wszystko jest w należytym porządku:) Pandusia musi być kontrolowana! coś trzeba pomyśleć o Jej żywieniu:) Quote
Recommended Posts