Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danusiadanusia']dziękujemy za ogłoszenia, ale telefon do Kasi wysłałam Ci na pw 25.06.br. ! dostałaś wiadomość?[/QUOTE]

Telefon podałam Kasi, jak najbardziej, tylko maila schroniskowego, bo innego nie dostałam :)

Posted

[quote name='danusiadanusia']SUPER!!! GRATULUJĘ:):) pochwalę się i na tym wątku w lutym zostanę BABCIĄ:):) albo żoną DZIADKA:):):)[/QUOTE]

:multi: [COLOR=#fff0f5]......[/COLOR]

Posted

[quote name='Olena84']:multi: [COLOR=#fff0f5]......[/COLOR][/QUOTE]
bardzo wszyscy się cieszymy! na dzidziusia czekaliśmy 6 lat:):) w piątek jadę do córki sprzątać po remoncie:):) babcia jest super instytucją!!!!! do wszystkiego:):)

Posted

[quote name='margoth137']Gratuluje Pauli obrony i Danusi wnuczka:):) już babcia postara się żeby został zwierzolubkiem:)[/QUOTE]
jeszcze za wcześnie żeby rozpoznać płeć:):) a ja mam nadzieję, że będzie to WNUSIA!!! ja miałam dwie dziewczynki i chciałabym dalej kupować sukieneczki:):), ale oby wszystko było w porządku to i " POMPON" - CHŁOPAK może być!!!

Posted

[quote name='danusiadanusia']SUPER!!! GRATULUJĘ:):) pochwalę się i na tym wątku w lutym zostanę BABCIĄ:):) albo żoną DZIADKA:):):)[/QUOTE]

Dziękuję i również gratulacje!:)

Poleciała deklaracja dla Pandorki.

Posted

[quote name='yunona']Zagladam prawie codziennie ale nie piszę , sprawdzam czy coś (domek) nie kroi się :eviltong: ;) Pandorce :)[/QUOTE]

właśnie wróciłam od córki:) i też miałam nadzieję, ale spokojnie !!! znajdziemy domek!

Posted

[quote name='margoth137']ja się raczej nigdzie nie wybieram z Romusiem na wczasy:([/QUOTE]

No ja niestety też nie :( Może za kilka miesięcy uda mi się wypocząć gdzieś...

Posted

Ja również należę do tych, co w tym roku o wyjeździe mogą tylko pomarzyć

Zapłaciłam zaległe deklaracje dla Pandorki od maja do sierpnia włącznie, przepraszam za zwłokę

Posted

[quote name='Gabi79']Ja również należę do tych, co w tym roku o wyjeździe mogą tylko pomarzyć

Zapłaciłam zaległe deklaracje dla Pandorki od maja do sierpnia włącznie, przepraszam za zwłokę[/QUOTE]
nie ma problemu:) serdecznie dziękuję:)

Posted

A czy Pandorcia ma może jakąś nadwyżkę pieniężną? Wyróżnienie na olx. kosztuje 6 złotych, można by pomyśleć o wyróżnieniu ogłoszenia na miesiąc, żeby była bardziej widoczna...:roll: