danusiadanusia Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 a ja jeszcze załapałam się na tym bazarku ogłoszeniowym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253395-Zakończony-pakiety-30-i-50-ogłoszeń-dla-Majki-i-Kory[/URL] jutro podam szczegóły:) Quote
danusiadanusia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 zapomniałam napisać, że zapłaciłam czynsz za hotel za m-c VII :) na koncie zostało 113,- zł.:) Quote
asiuniab Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='danusiadanusia']zapomniałam napisać, że zapłaciłam czynsz za hotel za m-c VII :) na koncie zostało 113,- zł.:)[/QUOTE] zaglądam do Pandorci:) Quote
paula_t Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='danusiadanusia']dziękujemy za ogłoszenia, ale telefon do Kasi wysłałam Ci na pw 25.06.br. ! dostałaś wiadomość?[/QUOTE] Telefon podałam Kasi, jak najbardziej, tylko maila schroniskowego, bo innego nie dostałam :) Quote
danusiadanusia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='paula_t']Telefon podałam Kasi, jak najbardziej, tylko maila schroniskowego, bo innego nie dostałam :)[/QUOTE] OK! ja też wykupiłam ogłoszenia dla Klusi i Pangorki:) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 co tu tak cicho? Paula jak obrona? pochwal się:) Quote
paula_t Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']co tu tak cicho? Paula jak obrona? pochwal się:)[/QUOTE] Obroniona, obroniona:D Ufff, kolejny etap za mną :) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='paula_t']Obroniona, obroniona:D Ufff, kolejny etap za mną :)[/QUOTE] SUPER!!! GRATULUJĘ:):) pochwalę się i na tym wątku w lutym zostanę BABCIĄ:):) albo żoną DZIADKA:):):) Quote
Olena84 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danusiadanusia']SUPER!!! GRATULUJĘ:):) pochwalę się i na tym wątku w lutym zostanę BABCIĄ:):) albo żoną DZIADKA:):):)[/QUOTE] :multi: [COLOR=#fff0f5]......[/COLOR] Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Olena84']:multi: [COLOR=#fff0f5]......[/COLOR][/QUOTE] bardzo wszyscy się cieszymy! na dzidziusia czekaliśmy 6 lat:):) w piątek jadę do córki sprzątać po remoncie:):) babcia jest super instytucją!!!!! do wszystkiego:):) Quote
margoth137 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Gratuluje Pauli obrony i Danusi wnuczka:):) już babcia postara się żeby został zwierzolubkiem:) Quote
danusiadanusia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='margoth137']Gratuluje Pauli obrony i Danusi wnuczka:):) już babcia postara się żeby został zwierzolubkiem:)[/QUOTE] jeszcze za wcześnie żeby rozpoznać płeć:):) a ja mam nadzieję, że będzie to WNUSIA!!! ja miałam dwie dziewczynki i chciałabym dalej kupować sukieneczki:):), ale oby wszystko było w porządku to i " POMPON" - CHŁOPAK może być!!! Quote
danusiadanusia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 czy wszyscy już powyjeżdżali na odpoczynek? nikogo nie ma!:(:( Quote
paula_t Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='danusiadanusia']SUPER!!! GRATULUJĘ:):) pochwalę się i na tym wątku w lutym zostanę BABCIĄ:):) albo żoną DZIADKA:):):)[/QUOTE] Dziękuję i również gratulacje!:) Poleciała deklaracja dla Pandorki. Quote
yunona Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Zagladam prawie codziennie ale nie piszę , sprawdzam czy coś (domek) nie kroi się :eviltong: ;) Pandorce :) Quote
danusiadanusia Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='yunona']Zagladam prawie codziennie ale nie piszę , sprawdzam czy coś (domek) nie kroi się :eviltong: ;) Pandorce :)[/QUOTE] właśnie wróciłam od córki:) i też miałam nadzieję, ale spokojnie !!! znajdziemy domek! Quote
margoth137 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 ja się raczej nigdzie nie wybieram z Romusiem na wczasy:( Quote
danusiadanusia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='margoth137']ja się raczej nigdzie nie wybieram z Romusiem na wczasy:([/QUOTE] a ha jeżdżę z dwoma psiakami:):) pakuję o jest super! a Romuś ? Quote
danusiadanusia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 może wejdzie Kasia i napisze coś o dziewczynach!!! Kasiu odezwij się, napisz co u Was!!!! Quote
danusiadanusia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 może wejdzie Kasia i napisze coś o dziewczynach!!! Kasiu odezwij się, napisz co u Was!!!! Quote
paula_t Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='margoth137']ja się raczej nigdzie nie wybieram z Romusiem na wczasy:([/QUOTE] No ja niestety też nie :( Może za kilka miesięcy uda mi się wypocząć gdzieś... Quote
Gabi79 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ja również należę do tych, co w tym roku o wyjeździe mogą tylko pomarzyć Zapłaciłam zaległe deklaracje dla Pandorki od maja do sierpnia włącznie, przepraszam za zwłokę Quote
danusiadanusia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [quote name='Gabi79']Ja również należę do tych, co w tym roku o wyjeździe mogą tylko pomarzyć Zapłaciłam zaległe deklaracje dla Pandorki od maja do sierpnia włącznie, przepraszam za zwłokę[/QUOTE] nie ma problemu:) serdecznie dziękuję:) Quote
paula_t Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 A czy Pandorcia ma może jakąś nadwyżkę pieniężną? Wyróżnienie na olx. kosztuje 6 złotych, można by pomyśleć o wyróżnieniu ogłoszenia na miesiąc, żeby była bardziej widoczna...:roll: Quote
Gusiaczek Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Po długiej przerwie zaglądam do Pandorki :) Quote
Recommended Posts