Sabina02 Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Witajcie i sorki ze tak długo nie pisałam. U Nelki jest wszystko dobrze. :) Ja obecnie jestem w Polsce i Nelunia została pod opieka TZ-a, ale jak tylko wrócę do domu to porobie jej nowe fotki i napisze obszerniejsza relacje. :) Quote
Elisabeta Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Sabino, witamy w Ojczyźnie! :multi: Dobrego pobytu. :loveu: Co złego, to nie my... ;);) Quote
Sabina02 Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Elisabeta']Sabino, witamy w Ojczyźnie! :multi: Dobrego pobytu. :loveu: Co złego, to nie my... ;);)[/QUOTE] Slicznie dziekuje! Ojczyzna piękna! :loveu: Quote
halcia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Sabinka jeszcze w podróży,bedzie u siebie 17 VII,wtedy pewnie da znac,co słychac :) Quote
Sabina02 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Hejka dziewczyny! Pozdrowienia od Nelusi!!! :loveu: Mala ma sie dobrze, jest kochana i slodka. :) [IMG]http://oi57.tinypic.com/vp7qs3.jpg[/IMG] [IMG]http://oi60.tinypic.com/34s3thy.jpg[/IMG] [IMG]http://oi59.tinypic.com/2rhqu5c.jpg[/IMG] Quote
azalia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Poczytałam sobie cudowny wątek Nelci. Jak się miewa sunia i jej siostrzyczki? Quote
halcia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Pozrdawiam,Sabinko trzymaj kciuki za nas 7 wrzesnia!!!!Trwam przy swoim cudzie,związek emocjonalny niesamowity,Barrunia wyczuwa moj nastrój,płacz i tuli sie niesamowicie.Oby wszystko poszło dobrze.Mój cudowny uparciuszek ma tylko 70w kłebie i 135 dł bez pysia :)Slicznie Twoja mała wygląda :) Quote
Sabina02 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='azalia']Poczytałam sobie cudowny wątek Nelci. Jak się miewa sunia i jej siostrzyczki?[/QUOTE] Witaj na watku Nelci Azalia. :) Nelka ma sie dobrze, choc ostatnio bylo troche gorzej. Nelunia ma przesuniety dysk w kregoslupie. :sad: Najpierw zaczela chodzic sztywnawo na tylnych lapach. Wet myslal ze to artretyzm i przepisal leki przeciwbolowe. Niestety, gdy leki te nie przynosily ulgi i Nelunia zaczela popiskwac z bolu coraz czesciej, zabralam ja znowu do weta. Wet nie wiedzial co jej jest, wiec zrobil rentgeny i caly szereg innych szczegolowych badan i wtedy okazalo sie ze to ten dysk. Nela jest na lekach i narazie odpukac jest dobrze. Poza tym dyskiem to badania nie wykazaly niczego innego i Nelunia jest zdrowiutenka. Siostrzyczki Neluni tez maja sie dobrze. :) Quote
Sabina02 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='halcia']Pozrdawiam,Sabinko trzymaj kciuki za nas 7 wrzesnia!!!!Trwam przy swoim cudzie,związek emocjonalny niesamowity,Barrunia wyczuwa moj nastrój,płacz i tuli sie niesamowicie.Oby wszystko poszło dobrze.Mój cudowny uparciuszek ma tylko 70w kłebie i 135 dł bez pysia :)Slicznie Twoja mała wygląda :)[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki Halciu!! Daj znac po siodmym jak poszlo! :) Quote
Sabina02 Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Z wielkim żalem muszę Wam powiedzieć ze 5 października 2014r Nela odeszła za TM... :( Była bardzo chora, choć nic do końca nie było tego widać. Miała anemię, chore jelita, sledziona i cały szereg innych rzeczy. Walczyłam o nią do końca, miała nawet transfuzję krwi... ale nie było szans. Postanowiłam jej nie męczyć i pozwoliłam jej odejść. Odeszła na kocyku na trawce spokojnie, w pięknym słońcu i otoczona ludźmi którzy ja kochali. Żegnaj maleńka [*]... Będziesz na zawsze w moim sercu. :( 1 Quote
Elisabeta Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Sabinko, Ayame mi napisała kilka dni temu... :( Bardzo Wam współczuję... Tak to już jest, że trzeba się żegnac z Przyjacielem. :( Najważniejsze, że Nelunia miała swój kochający Domek i nie umierała w schronisku. W samotności. Była z Wami krótko, ale dała Wam wiele radości. Bo była niezwykłym psem, prawda, Sabinko? :) Jest Wasza na zawsze i kiedyś się spotkacie. :) Żegnaj, Neluniu. Quote
Bjuta Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Sabinko, bardzo mocno Was przytulam! Tak mi przykro :( Dziękuję, że nadałaś jej życiu sens. {*} [*] {*} Quote
AlfaLS Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Sabinko - bardo, bardzo współczuję... Możesz odblokować swoje PW albo podać mi jakiś inny sposób skomunikowania się z Tobą? Tu albo na FB. Bardzo proszę bo chciałam Ci napisać coś ważnego ;-) . Quote
Nadziejka Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Neluniu .... smutek ogromny zegnaj malenka kochana Sabinko tulimy :calus: Quote
gonia66 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Z wielkim żalem muszę Wam powiedzieć ze 5 października 2014r Nela odeszła za TM... :( Była bardzo chora, choć nic do końca nie było tego widać. Miała anemię, chore jelita, sledziona i cały szereg innych rzeczy. Walczyłam o nią do końca, miała nawet transfuzję krwi... ale nie było szans. Postanowiłam jej nie męczyć i pozwoliłam jej odejść. Odeszła na kocyku na trawce spokojnie, w pięknym słońcu i otoczona ludźmi którzy ja kochali. Żegnaj maleńka [*]... Będziesz na zawsze w moim sercu. :( O Jezu............................ :( zatkało mnie Sabinko... :( Nawet nie wiem, co napisac... :( Quote
Elisabeta Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Znalazłam nowy post na tym pięknym wątku... Sabino, pamiętam o Neli. .. Wszystko się kończy, ale dla mnie Nelunia to takie piękne światełko na Dogo. Na zawsze. :) Quote
Recommended Posts