Hope2 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 i sunia nr 3-piękna czarnulkowata ;) Quote
szyszunia557 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Zaglądam do dziewczynek. Urocze mordeczki ! Gdzie ten dom dla nich :mad: Quote
kolejna kobietka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Podnoszę śliczną psią rodzinkę. Quote
b-b Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Zdjęcia są to działajcie dziewczyny z wykupionymi pakiecikami:)Takie śliczności z nich są, że ktoś powinien się w panienkach zakochać :) Quote
Norkowa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zapisuję sobie wątek i podrzucam by inne cioteczki go znalazły:D Quote
Hope2 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='b-b']Zdjęcia są to działajcie dziewczyny z wykupionymi pakiecikami:)Takie śliczności z nich są, że ktoś powinien się w panienkach zakochać :)[/QUOTE] hmm...a co jest do ogłoszeń potrzebne? (nigdy nie robiłam...) Quote
b-b Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Hope2']hmm...a co jest do ogłoszeń potrzebne? (nigdy nie robiłam...)[/QUOTE] Wszystko jest podane w 1 poście na bazarku gdzie wykupiłam pakieciki:) Quote
Hope2 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='b-b']Wszyustko jest podane w 1 poście na bazarku gdzie wykupiłam pakieciki:)[/QUOTE] widzisz-a ja już chyba oślepłam zupełnie :( Zocha trochę śpiewa ostatnio więcej-dałam jej kosz wiklinowy do spania, do środeczka poduchę wielką, kocyk...a ona woli się wydzierac po nocach, kosz jej się nie podoba-a na podłodze jej spac nie pozwolę, bo zsuwa sie z kołderki i leży brzucholem na gołej podłodze :( najgorsze to,że sasiad z dołu wcale mieszkania nie ogrzewa... nic to-w końcu zołza mała się przekona i do kosza (w dzień bardzo chętnie z w nim śpi...ale w nocy-wrzask okropny i już :( ) Quote
b-b Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zocha by sobą nie była gdyby papy nie darła:D Mam nadzieję, że pakieciki sprowadzą nowe domki dla maluchów:) Quote
hotel_lilki Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Maluchy rosną i szaleją...cisza w słuchawce:roll: Quote
Hope2 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='b-b']Zocha by sobą nie była gdyby papy nie darła:D Mam nadzieję, że pakieciki sprowadzą nowe domki dla maluchów:)[/QUOTE] No...jak jest za cicho, to lece sprawdzać, czy żyje diablica jedna... ostatnio sie zbiesiła zupełnie-w dzień śpi, w nocy szaleje...już jej TZ obiecuje,że jej bude na dworze postawi-i nawet łańcucha nie da, bo gdzie złośnica bez kółek pójdzie? (co by się nie zdziwił ;) ) Quote
Hope2 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='hotel_lilki']Maluchy rosną i szaleją...cisza w słuchawce:roll:[/QUOTE] jeszcze będa się dobijali...chociaz mam nadzieję,że tym razem już jakieś normalne człowieki:cool3: Quote
szyszunia557 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Portret dziewczynek z mamusią :loveu: Quote
Hope2 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 zaglądam-wróce wieczorem, teraz lecę dom ogarnąć Quote
szyszunia557 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A może ktoś by taki banerek chciał ? Taki walentynkowy trochę wyszedł :cool3: Quote
Hope2 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='szyszunia557'] A może ktoś by taki banerek chciał ? Taki walentynkowy trochę wyszedł :cool3: jaaa....tylko tego...nie bardzo umiem se zmienić ;) Quote
Hope2 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='szyszunia557']Sie zrobi ;)[/QUOTE] hihihi-koffam Cię :) Quote
hotel_lilki Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja też chcę :lol: bo one moje są...:loveu: telefony milczą:razz: Quote
Hope2 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='hotel_lilki']ja też chcę :lol: bo one moje są...:loveu: telefony milczą:razz:[/QUOTE] jak sa Twoje-to może dobrze,że nikt nie dzwoni?:cool3: Quote
Recommended Posts