Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']A ja się wproszę bez zaproszenia, bo na hasło "jamnik" mam nos i oko wyczulone ;)[/QUOTE]
Nutusiu...bo ja na razie tylko z bezpiecznej listy zapraszałam:oops:
A może...może adoptujesz szczeniaczka? Przecież wiesz-takie malutkie, rozkoszne...no i jamniki duże nie rosną...

Posted

[quote name='b-b']Za pakiety wpłacone więc można działać :)[/QUOTE]

dobra-szyszunia mnie powiesi, udusi jak się odkopie z zasp...miałam zadzwonić pojęczeć o fotki...i zapomniałam:oops:

Posted

[quote name='Hope2']Nutusiu...bo ja na razie tylko z bezpiecznej listy zapraszałam:oops:
A może...może adoptujesz szczeniaczka? Przecież wiesz-takie malutkie, rozkoszne...no i jamniki duże nie rosną...[/QUOTE]

Że jaminiki duże nie rosną to wiem, bo żyję z nimi od przeszło 26 lat, czyli połowę żywota mego ;) Kolejna adopcja odpada, bo 4 psy plus kot plus niepełnosprawny jeż to i tak w domu "śliski temat", a do tego tymczasowiczka-kosmitka, która zalega u nas od połowy czerwca :( Gdyby nie to, Mamusia-Szczotusia mogłaby się u mnie przeDeTować.

Posted

[quote name='hotel_lilki']zdjęcia będą dziś...sory... ale jestem zalatana i komp w domu szwankuje. Zostały na trzy sunie i trudno im domek odpowiedni znaleźć. Dzwonią same dziwne telefony.[/QUOTE]
To czekamy :multi:

Posted

[quote name='hotel_lilki']zdjęcia będą dziś...sory... ale jestem zalatana i komp w domu szwankuje. Zostały na trzy sunie i trudno im domek odpowiedni znaleźć. Dzwonią same dziwne telefony.[/QUOTE]
Się nie załamywać
Ostatnio wszędzie gdzieś dziwni ludzie o pieski dzwonią :/

Posted

oj...trochę taaak...
-dzień dobry, chciałabym być DT dla Nemi, z opcją adopcji...
-ok, (seria pytań kim Pani jest, gdzie mieszka, z kim współpracowała itd itp) a czy Pani wie,że z Nemi trzeba pracować? rehabilitowć?
-ojej...ja się chyba pomyliłam...nie o tę sunię mi chodziło...o inną...taka mała była...
-może Zośka?
-chyba tak...czy ona jest do adopcji?
-jak najbardziej. Mix sznaucerka miniaturki, na wózku inwalidzkim, trzeba ja odsikiwac kilka razy dziennie, podawać leki na serduszko i wątrobę-to tabletki, nie ma problemu, sunia je ładnie łyka
-oj...nieeee...tez nie...taka ruda była...
-ruda??? gdzie??? (szybko myślę, o jakiego psa może Pani chodzić, nic nie wpada do głowy...)
-no bo ja mam dziecko małe i chciałabm małą suczkę...
-ok, jak sobie przypomnę, to się odezwę
-no, tylko wie pani...najlepiej,żeby była mała, ruda-bernardyn najlepiej!

Ręce opadły:evil_lol:

Posted

[quote name='hotel_lilki']a ja miałam dziś w nocy sms ,,Pieski aktualne? można przywieść 1 do K-Koźla''...odpisałam Żart? odp.NIE...
Nie odpowiedziałam i zasnąć nie mogłam...:razz:[/QUOTE]
Dobrze, że nie zapytali, czy kurierem nie można przesłać :eviltong: