Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Historia jakich wiele, jakich setki i tysiące...
Ktoś ma psa-w tym przypadku sunię. Sunia się znudziła? Co z nia zrobić?
No, w miejscowości X jest COŚ TAM DLA PSÓW! Podjedziemy nocą, podrzucimy, na pewno się nią zajmą-przecież oni NIE wyrzucają...więc jakoś będziemy rozgrzeszeni...
Zdejmiemy suni obrożę-przecież to tylko pies, a obroże może ktoś rozpoznać...a z resztą-przyda się dla następnego psa!
Że szczeniaki? Szczeniaki tez przez płot-po co nam kłopot?

Tym sposobem, w hoteliku pojawiły się i szczeniaki i ich mama. Hotelik przez ludzi we wsi zwany "Weterynarią" zajął się rodzinką...a my szukamy domków dla szczeniaków i ich mamy.
Potrzebujemy:
1. ogłoszeń
2. deklaracji jednorazowych
3. deklaracji stałych

Mama i maluchy objęło opieką

Dane do wpłat-z góry dziękujemy za wsparcie :)
Dopisek: Jamniczki szorstkowłose

[FONT=lucida grande]STOWARZYSZENIE POMOCY BEZDOMNYM ZWIERZĘTOM "Słońce dla zwierząt"[/FONT]
[FONT=lucida grande]46-203 Kluczbork ul.Jagiellońska 22/5[/FONT]
[FONT=lucida grande]Nr k-ta: 50 8876 0009 0033 7904 2000 0001
SWIFT : [/FONT]
[FONT=lucida grande]GBWCPLPP[/FONT]

Edited by Hope2
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Myngey']Chyba będę pierwsza :)[/QUOTE]

Witam!
A ja siedzę i myślę jak sie za bazarek imienny zabrać ;)

A obiecywałam sobie odwyk od dogo...tygodniowy ;)

Posted (edited)

[quote name='Hope2']Szczeniaki zostały trzy-szyszunia jak zajrzy, to może będzie wiedziala, które dokładnie ;)

Jestem, jestem :lol:
Zostały 3 sunieczki - 1 czarna podpalana i 2 jasne.
Czekamy na aktualne zdjęcia.

Edited by szyszunia557
Posted

[quote name='Poker']Kiedy mogłyby iść do adopcji ?I gdzie przebywają?
Są już gotowe do adopcji - [FONT=comic sans ms][FONT=arial][SIZE=2]3 suczki - 1 czarna podpalana i 2 jasne, czekają na dom w Hotelu MAX koło Kluczborka - Przysiółek Lipiny 6, Jasienie, woj.opolskie, tel. [/FONT][/FONT][FONT=arial]505 126 095.[/FONT][FONT=comic sans ms][FONT=arial]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

Witam:lol: dzięki za wątek rodzinki.
Sukę nazwali Ruda ludzie którzy do nas ją przywieźli, a my zdrobniliśmy imię na Rudzia. Chyba polubiła to imię, ale może być Lara faktycznie pięknej urody i charakterku dobrego.:multi:

Posted

ej...szyszunia...tak teraz myślę,że ta Pani, która ostatnio proponowała tymczas dla małej suczki-najlepiej bernardyna, o mogła mieć na myśli Larę-Rudzię :P
Upierała się,że widziała u mnie na osi rudą sunię...

Posted

[quote name='hotel_lilki']Witam:lol: dzięki za wątek rodzinki.
Sukę nazwali Ruda ludzie którzy do nas ją przywieźli, a my zdrobniliśmy imię na Rudzia. Chyba polubiła to imię, ale może być Lara faktycznie pięknej urody i charakterku dobrego.:multi:
Fajnie, że hotel_lilki jest z nami :loveu: Najlepsze informacje są prosto ze źródła.
Jeśli Rudzia reaguje już na imię, to może na razie tak zostawmy ?

Posted

[quote name='szyszunia557']Fajnie, że hotel_lilki jest z nami :loveu: Najlepsze informacje są prosto ze źródła.
Jeśli Rudzia reaguje już na imię, to może na razie tak zostawmy ?

Też tak pomyślałam, tylko nie napisałam ;) ech....gdzie ja mam głowę?

Posted

[quote name='szyszunia557']Nic się nie przejmuj ! Każdy może mieć gorszy dzień :calus:[/QUOTE]
Już poprawiłam :) a TZ idzie se dzisiaj na nockę-więc będę mogła w spokoju wątek rozesłać :)