Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w końcu udało mi się z szyszunią pogadać-znak czasów chyba już taki-dzwonię ja-ona nie ma czasu odebrać...oddzwania-już mnie gdzieś poniosło-bez telefonu ma się rozumieć...

Tak czy inaczej-Ruda będzie miała swoje własne ogłoszenia-taka piękna mordencja powinna szybko komuś w oczy wpaść :D

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hope2']w końcu udało mi się z szyszunią pogadać-znak czasów chyba już taki-dzwonię ja-ona nie ma czasu odebrać...oddzwania-już mnie gdzieś poniosło-bez telefonu ma się rozumieć...

Tak czy inaczej-Ruda będzie miała swoje własne ogłoszenia-taka piękna mordencja powinna szybko komuś w oczy wpaść :D[/QUOTE]
A z maluszkami co? Pytał ktoś?
A mamuśka jest urocza. Powinna szybko złapać kogoś za serducho :)

Posted

[quote name='b-b']A z maluszkami co? Pytał ktoś?
A mamuśka jest urocza. Powinna szybko złapać kogoś za serducho :)[/QUOTE]
jedna mała sunia już doopke w domku grzeje :) wiem też,że ktoś pytał o to, czy one aby naprawdę są za darmo ;) a,że są przecudnej urody-więc powinny telefony się urywać...ludzie-gdzie mace oczęta????

Posted

pozostałe sunie małe dwie-takie sierotki bezdomnne :(

[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1898223_1466502493569031_1862500226_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1656028_1466502396902374_701818616_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='b-b']Trzeba by może ogłoszenia odświeżać?
Spadają na koniec długaśnej listy a i czas działa na ich niekorzyść :/[/QUOTE]

Zrobię to z miłą chęcią-tylko jak???

Posted

[quote name='b-b']Były wykupione pakieciki . Powinny przyjść na pocztę linki aby móc ogłoszenia edytować/odświeżać na portalach.[/QUOTE]
aa...to szyszunię muszę poprosić :) ona teraz z lekka zawalona robotą jest...ale może wyskrobie chwilkę czasu?

Posted

Nutusia napisał(a):
No... ja mogę tak chcieć jak Twój TZ Onka ;)

jeeeju... żeby on chciał chociaż jakiegoś innego...ale dlaczego ON??? jedyna rasa, której się boję?

Posted

Nutusia napisał(a):
Montuj, montuj - awanturnicę pchnij do DS, ONka oprotestuj i bierz Mamuśkę! ;) :)

Już zmontowałam :)
ON będzie w domu po moim trupie (chociaż TZ twierdzi,że gdyby trafił się ślepy, głuchy i z nie wiadomo jakimi przypadłościami to sama bym po niego pojechała)
O, nie-po doświadczeniach z Zośka-chyba suni już nie wezmę-wredne toto, rozdarte...i kofffane bardzo (kurna, nawet nie wiem kiedy paskuda wdarła się bezczelnie w serducho! a cały czas sobie powtarzam-ona nie twoja, nie na zawsze, na chwilę tylko...)