szyszunia557 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Zaglądam do Maluchów Edited February 7, 2014 by szyszunia557 Quote
Hope2 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 spokojnie-człowieki muszą się zastanowić, przemyśleć...a przede wszystkim wypatrzyć ślicznoty wśród wielu innych... Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Nutusiu-chyba specjalnie dla Ciebie-może się zakochasz po uszka i adoptujesz? ;) [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1604754_742408525772077_1373101382_n.jpg[/IMG] Quote
szyszunia557 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 O matko ! Jaka ślicznota z tej mamusi :loveu: Quote
Nutusia Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Hopiak... Ty już wiesz co!!!! Na BDT bym chociaż wzięła, gdyby nie długodystansowa Alutka :( Quote
kolejna kobietka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Mamunia jest cudna!!! :loveu: Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='szyszunia557']O matko ! Jaka ślicznota z tej mamusi :loveu:[/QUOTE] się wie-a dzieciaki też cudne :) nie wiem,czy nie pokręcę...ale tata chyba jest ktoś labkowaty? ciekawe połączenie ;) Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Nutusia']Hopiak... Ty już wiesz co!!!! Na BDT bym chociaż wzięła, gdyby nie długodystansowa Alutka :([/QUOTE] no...nie wiem ;) A Alutka...to czasem nie jest to Zło Wcielone? daaawno temu u nie byłam-jak nic psiapsióła Zochy-albo rodzina blisko spokrewniona :D Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Mamunia jest cudna!!! :loveu:[/QUOTE] i domku szuka ;) piękna, grzeczna-nic tylko brać ;) Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='margoth137']zaglądam:)[/QUOTE] Dzień dobry na babskim wątku :) Quote
Hope2 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Nutusia']Ta sama - na drugie ma Demolka ;)[/QUOTE]poprosze o link do lasencji-nie zapisałam sobie...a Ty w banerku ostatnio bazarki masz i nijak odszukać nie mogę :( Demolka???no, to na pewno rodzina do Zośki...i do Kraksy od ulv :D (Kra ostatnio kompa Magdzie zepsuła :( ) Quote
Hope2 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Przybiegam się przywitać :) [B]hotel_lilki[/B], czy ja dobrze pamiętam,że szczylki mają być szczepione w lutym? podaj sumę, postaram sie jakiś bazarek sklecić-to,że przygarnęłaś rodzinkę nie oznacza przecież,że zostajesz z nimi sama :) Quote
Nutusia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Hope2']poprosze o link do lasencji-nie zapisałam sobie...a Ty w banerku ostatnio bazarki masz i nijak odszukać nie mogę :( Demolka???no, to na pewno rodzina do Zośki...i do Kraksy od ulv :D (Kra ostatnio kompa Magdzie zepsuła :( )[/QUOTE] A proszę bardzo: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-M%C5%82odziutka-Al-wsz%C4%99dzie-dobrze-ale-we-w%C5%82asnym-domu-by%C5%82oby-najlepiej[/url] Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud! Quote
Hope2 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 (edited) [quote name='Nutusia']A proszę bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-Młodziutka-Al-wszędzie-dobrze-ale-we-własnym-domu-byłoby-najlepiej[/URL] Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud![/QUOTE] Dzięki-zaraz zapiszę i będę czytać-jakoś mi się buzia uśmiecha do tej Diablicy :) a tak na poważnie-to chyba nie są szczenięce psoty...to edukacja-im dalej-tym lepiej ;) ulv nie ma w domu gazu-z powodu Kry-bo tez odkręca kurki... Już się nie moge doczekac wizyty Kraksuli (ulv obiecała,że jak będzie gdzieś wybywać, albo bedzie miała jej dość, to podrzuci panienkę na weekend :D ). Edited February 12, 2014 by Hope2 Quote
hotel_lilki Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Dzięki bardzo za pomoc, ale bardziej pomocy potrzeba nowej rodzince. Jest ich więcej i są jeszcze malutkie... Quote
Hope2 Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Nutusia']A proszę bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-Młodziutka-Al-wszędzie-dobrze-ale-we-własnym-domu-byłoby-najlepiej[/URL] Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud![/QUOTE] Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud![/QUOTE] Dzięki-zaraz zapiszę i będę czytać-jakoś mi się buzia uśmiecha do tej Diablicy :) a tak na poważnie-to chyba nie są szczenięce psoty...to edukacja-im dalej-tym lepiej ;) ulv nie ma w domu gazu-z powodu Kry-bo tez odkręca kurki... Już się nie moge doczekac wizyty Kraksuli (ulv obiecała,że jak będzie gdzieś wybywać, albo bedzie miała jej dość, to podrzuci panienkę na weekend :D ). Quote
Hope2 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 [B]hotel_lilki [/B]na wątku Stowarzyszenia pisze: "[COLOR=#000000]Informuję cioteczki, że dzisiaj poszła do domku najmniejsza sunia[/COLOR]:multi:[COLOR=#000000]...do Opola. Miła rodzinka...adopcja przebiegła bardzo szybko, ale o tym opowiem innym razem. Zostały jeszcze dwie...czarna i brązowa." Nutusiu-decyduj się szybciutko...bo Ci jeszcze Ruda koło noska przejdzie ;)[/COLOR] Quote
b-b Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 A chciałam zapytać czy ogłoszenia przyniosły jakiś odgłos. Mam nadzieję, że i pozostała dwójka znajdzie szybko domek zanim wyrośnie:) Quote
Hope2 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 wiecie...ludzie czasem są dziwni...czasem zadaja dziwne pytania...na szczęście sa tacy, którzy jadą adoptować pieska-i w sekundę podejmuja decyzję-TEN i TYLKO TEN :) no...i pełnią szczęścia jest jak między pieskiem a ludziem zaiskrzy od razu :) A może mamę maluchów ogłosimy osobno? ona piękna jest, nie powinna długo domku szukac...tęskni za swoim ludziem... Nutusiu...jak sądzisz? ;) Quote
Hope2 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 czyli jutro muszę pogadac z szyszunią-o jakiejś ludzkiej porze ma się rozumieć-bo za telefon o tej godzinie udusiłaby mnie jak nic ;) Quote
Recommended Posts