Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu-chyba specjalnie dla Ciebie-może się zakochasz po uszka i adoptujesz? ;)

[IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1604754_742408525772077_1373101382_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='szyszunia557']O matko ! Jaka ślicznota z tej mamusi :loveu:[/QUOTE]
się wie-a dzieciaki też cudne :) nie wiem,czy nie pokręcę...ale tata chyba jest ktoś labkowaty? ciekawe połączenie ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Hopiak... Ty już wiesz co!!!!
Na BDT bym chociaż wzięła, gdyby nie długodystansowa Alutka :([/QUOTE]
no...nie wiem ;)
A Alutka...to czasem nie jest to Zło Wcielone? daaawno temu u nie byłam-jak nic psiapsióła Zochy-albo rodzina blisko spokrewniona :D

Posted

[quote name='Nutusia']Ta sama - na drugie ma Demolka ;)[/QUOTE]poprosze
o link do lasencji-nie zapisałam sobie...a Ty w banerku ostatnio bazarki masz i nijak odszukać nie mogę :(

Demolka???no, to na pewno rodzina do Zośki...i do Kraksy od ulv :D (Kra ostatnio kompa Magdzie zepsuła :( )

Posted

Przybiegam się przywitać :)
[B]hotel_lilki[/B], czy ja dobrze pamiętam,że szczylki mają być szczepione w lutym? podaj sumę, postaram sie jakiś bazarek sklecić-to,że przygarnęłaś rodzinkę nie oznacza przecież,że zostajesz z nimi sama :)

Posted

[quote name='Hope2']poprosze
o link do lasencji-nie zapisałam sobie...a Ty w banerku ostatnio bazarki masz i nijak odszukać nie mogę :(

Demolka???no, to na pewno rodzina do Zośki...i do Kraksy od ulv :D (Kra ostatnio kompa Magdzie zepsuła :( )[/QUOTE]

A proszę bardzo: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-M%C5%82odziutka-Al-wsz%C4%99dzie-dobrze-ale-we-w%C5%82asnym-domu-by%C5%82oby-najlepiej[/url]

Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud!

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']A proszę bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-Młodziutka-Al-wszędzie-dobrze-ale-we-własnym-domu-byłoby-najlepiej[/URL]

Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud![/QUOTE]
Dzięki-zaraz zapiszę i będę czytać-jakoś mi się buzia uśmiecha do tej Diablicy :) a tak na poważnie-to chyba nie są szczenięce psoty...to edukacja-im dalej-tym lepiej ;)
ulv nie ma w domu gazu-z powodu Kry-bo tez odkręca kurki...
Już się nie moge doczekac wizyty Kraksuli (ulv obiecała,że jak będzie gdzieś wybywać, albo bedzie miała jej dość, to podrzuci panienkę na weekend :D ).

Edited by Hope2
Posted

[quote name='Nutusia']A proszę bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244516-Młodziutka-Al-wszędzie-dobrze-ale-we-własnym-domu-byłoby-najlepiej[/URL]

Alka na dobrej drodze do dorównania Krze - wczoraj... odkręciła gaz! Że psy żyją, a nam chałupa w powietrze nie wyleciała to cud![/QUOTE]
Dzięki-zaraz zapiszę i będę czytać-jakoś mi się buzia uśmiecha do tej Diablicy :) a tak na poważnie-to chyba nie są szczenięce psoty...to edukacja-im dalej-tym lepiej ;)
ulv nie ma w domu gazu-z powodu Kry-bo tez odkręca kurki...
Już się nie moge doczekac wizyty Kraksuli (ulv obiecała,że jak będzie gdzieś wybywać, albo bedzie miała jej dość, to podrzuci panienkę na weekend :D ).

Posted

[B]hotel_lilki [/B]na wątku Stowarzyszenia pisze:
"[COLOR=#000000]Informuję cioteczki, że dzisiaj poszła do domku najmniejsza sunia[/COLOR]:multi:[COLOR=#000000]...do Opola. Miła rodzinka...adopcja przebiegła bardzo szybko, ale o tym opowiem innym razem. Zostały jeszcze dwie...czarna i brązowa."

Nutusiu-decyduj się szybciutko...bo Ci jeszcze Ruda koło noska przejdzie ;)[/COLOR]

Posted

A chciałam zapytać czy ogłoszenia przyniosły jakiś odgłos.
Mam nadzieję, że i pozostała dwójka znajdzie szybko domek zanim wyrośnie:)

Posted

wiecie...ludzie czasem są dziwni...czasem zadaja dziwne pytania...na szczęście sa tacy, którzy jadą adoptować pieska-i w sekundę podejmuja decyzję-TEN i TYLKO TEN :) no...i pełnią szczęścia jest jak między pieskiem a ludziem zaiskrzy od razu :)

A może mamę maluchów ogłosimy osobno? ona piękna jest, nie powinna długo domku szukac...tęskni za swoim ludziem... Nutusiu...jak sądzisz? ;)