Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj widziałam zgredzia pupa coraz bardziej obrasta :) ale nadal potrzebne są pieniązki. Może znalazła by się jakas wirtualna mamusia :]
Przypominam też dla chętnych nr konta Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 z dopiskiem „Oko Zgredka”każda złotówka się liczy

Posted

Niestety już wiem czemu Zgredek ma starte do dziąseł zęby :shake:
To nie tylko kwestia wieku-on godzinami bawi się kamieniami poszczekując na nie dziarsko. Pewnie to była jego jedyna rozrywka jak stał gdzieś przy budzie na metrowym łańcuchu :angryy:

Posted

Czyli moze nie jest taki strasznie stary... Mam schroniskowego psa ze startymi prawie do dziąseł zębami i gdybym chciała oceniać tylko po zębach, to powinnam sie już zacząć z nim żegnać. Pies jest u mnie ponad rok i po jego zachowaniu i ogólnej kondycji mogę stwierdzić, ze nzajduje się dopiero na półmetku psiego życia.Do góry Zgredku!

Posted

Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Gosiapk napisał(a):
Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Zgredek przypomina się z poniedziałku :)

Posted

desdemona napisał(a):
jak sie ma zgredek? co u niego slychac?

Zgredek dzięki Kasi powoli dochodzi do siebie. Ciągle jednak potrzebne są fundusze na leczenie, tym bardziej że psów w "Kocim świecie" nie ubywa lecz wrecz przeciwnie ciągle przybywają nowe osobniki Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:z dopiskiem „Oko Zgredka”Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Dziękuje i od razu przypominam nr konta na które można wpłacać fundusze na Zgredka z dopiskiem „Oko Zgredka”Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Byłam w ten weekend w Kocim Świecie i widziałam Zgredka. Wygląda wspaniale w porównaniu z tym, co widzieliście na 'pierwszych zdjęciach'. Nawet mam film ze Zgredkiem, ale w formacie MOD (JVC) i niemam czasu konwertować -ale mogę udostępnić komuś kto wie jak i ma czas :-)

Na owym filmie Zgredek najpierw biega jak 'normalny' pies, a potem.... a potem to nie powiem co robi :smhair2: