Zmysł Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To jakieś zbiórki trzeba zrobić, bazarki jakieś... Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 em-chan napisał(a):Czy możecie powiedzieć, ile pieniędzy trzeba na rzeczoną operację zgredkowego oczka? I czy jest już coś uzbierane? Kasiu powiedz proszę jak wygląda skarpeta Zgredzia. Quote
przyjaciel_koni Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Stareńki Zgredzio bardzo Wszystkich prosi o wsparcie finansowe na niezbędny zabieg !!!! Im szybciej zostanie on wykonany, tym większa pewność powodzenia !!!!! Wpłaty nawt najmniejszych kwot bardzo prosimy przekazywać na konto: z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
anbra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zmysł napisał(a):To jakieś zbiórki trzeba zrobić, bazarki jakieś... Znalazłoby się u mnie trochę fantów na bazarek- mogłabym je komuś przekazać ;) Quote
Zmysł Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 anbra napisał(a):Znalazłoby się u mnie trochę fantów na bazarek- mogłabym je komuś przekazać ;) Jesteś z Warszawy? Quote
anbra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 nie (spory kawałek mam do W-wy), ale fanty mogę komuś podesłać pocztą ;) żaden problem ;) Quote
anbra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zmysł napisał(a):A co byś miała do wystawienia? szczegóły w PW ;) Quote
martik b Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Przelałam dzisiaj na konto Zgredziunia pieniążki ale to nie jest wielka kwota :placz: chociaż coś ale szkoda, ze teraz więcej nie mogę :oops: Quote
koci-świat Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 O tym jeszcze nie wiecie. Zgredzio jest psem obronnym :cool3:. Wyłącznie na spacerkach, ale zawsze. Startuje do spotkanych ludzi, rozkracza się cały i dzielnie oraz uporczywie szczeka starając się wyglądać groźnie. Starałam się nie śmiać, żeby go nie peszyć, ale przypomniałam sobie ,że jest zupełnie głuchy..... Zgredek był u okulisty. Oczko na razie jest nieoperacyjne. Nie wiem czy dobrze powiem, bo jest to dla mnie czarna magia :oops: Chyba z siatkówki utworzyło się to białe co wet nazwał perłą. To coś się przemieszcza i wcale nie boli i nie przeszkadza. Mam uważnie obserwować czy ta franca nie przyklei się na stałe, bo wtedy trzeba natychmiast amputować oko. Przepraszam, że tak późno piszę, ale mam bandę chorych kociąt i nie daję rady. Quote
Gosiapk Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzięki za informacje o Zgredziu. Ale z niego bojownik :) Quote
przyjaciel_koni Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Umieściłam prośbę o dofinansowanie Zgredzia w wątku o pilnych zbiórkach.... Ale jak widzę z tym oczkiem jest gorzej niż myślałam.... Biedactwo.... Tak, czy inaczej staruszek potrzebuje wsparcia !!!!!!! Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 martik b napisał(a):Przelałam dzisiaj na konto Zgredziunia pieniążki ale to nie jest wielka kwota :placz: chociaż coś ale szkoda, ze teraz więcej nie mogę :oops: Martik b.............każdy grosz jest na wagę złota dla Zgredzia...wielkie dzięki :loveu: :loveu: Quote
Zmysł Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zaraz się pewnie pojawią bazarki dla Zgredzia. Czekam na fanty od Anbry, cos jeszcze dorzucę od siebie. Quote
beba Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zmysł napisał(a):Zaraz się pewnie pojawią bazarki dla Zgredzia. Czekam na fanty od Anbry, cos jeszcze dorzucę od siebie. Dziewczyny z okiem Zgredzia wcale nie jest zle po prostu nie mozna go operować na razie musi być tak jak jest. Jeśli chodzi o zbiórkię funduszy na bazarkach jestem jak najbardziej za ale nie zbierajcie na operację tylko na karmę, zabawki. Obroża by się nowa Zgredkowi przydała bo starą ma taką niewyjsciową. To są rzeczy najbardziej teraz potrzebne, przedewszystkim żarełko bo trzeba przyznać ze Zgredzio to straszny łakomczuch :) Quote
Zmysł Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 beba napisał(a):Dziewczyny z okiem Zgredzia wcale nie jest zle po prostu nie mozna go operować na razie musi być tak jak jest. Jeśli chodzi o zbiórkię funduszy na bazarkach jestem jak najbardziej za ale nie zbierajcie na operację tylko na karmę, zabawki. Obroża by się nowa Zgredkowi przydała bo starą ma taką niewyjsciową. To są rzeczy najbardziej teraz potrzebne, przedewszystkim żarełko bo trzeba przyznać ze Zgredzio to straszny łakomczuch :) To tak jak ja Quote
em-chan Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zmysł napisał(a):To tak jak ja i ja :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zmysł napisał(a):To tak jak ja Przyznaję się, ja też :) A czy moje pieniążki doszły do Zgredzia? Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zgredzio prosi o wsparcie finansowe na oczko i kiełbaskę :) Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gosiapk napisał(a):Zgredzio prosi o wsparcie finansowe na oczko i kiełbaskę :) I na fajowskie zabawki oraz nową wyjściową odjazdową obróżkę :loveu: Quote
Zmysł Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Od Anbry jedzie do mnie cały transport rzeczy na bazarki dla Zgredzia. Dużo tego, dużo... Quote
przyjaciel_koni Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zgredzio się ucieszy !!!!! I ładnie Anbrze podziękuje !!!!!! (może foteczka ?) Może wspólna fota z Sabą ???? Pamiętajmy, że Kasia ma masę zwierza u siebie.... Quote
Recommended Posts