Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

em-chan napisał(a):
Czy możecie powiedzieć, ile pieniędzy trzeba na rzeczoną operację zgredkowego oczka? I czy jest już coś uzbierane?

Kasiu powiedz proszę jak wygląda skarpeta Zgredzia.

Posted

Stareńki Zgredzio bardzo Wszystkich prosi o wsparcie finansowe na niezbędny zabieg !!!!
Im szybciej zostanie on wykonany, tym większa pewność powodzenia !!!!!

Wpłaty nawt najmniejszych kwot bardzo prosimy przekazywać na konto:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Zmysł napisał(a):
To jakieś zbiórki trzeba zrobić, bazarki jakieś...

Znalazłoby się u mnie trochę fantów na bazarek- mogłabym je komuś przekazać ;)

Posted

O tym jeszcze nie wiecie. Zgredzio jest psem obronnym :cool3:. Wyłącznie na spacerkach, ale zawsze. Startuje do spotkanych ludzi, rozkracza się cały i dzielnie oraz uporczywie szczeka starając się wyglądać groźnie. Starałam się nie śmiać, żeby go nie peszyć, ale przypomniałam sobie ,że jest zupełnie głuchy.....
Zgredek był u okulisty. Oczko na razie jest nieoperacyjne. Nie wiem czy dobrze powiem, bo jest to dla mnie czarna magia :oops:
Chyba z siatkówki utworzyło się to białe co wet nazwał perłą. To coś się przemieszcza i wcale nie boli i nie przeszkadza. Mam uważnie obserwować czy ta franca nie przyklei się na stałe, bo wtedy trzeba natychmiast amputować oko.
Przepraszam, że tak późno piszę, ale mam bandę chorych kociąt i nie daję rady.

Posted

martik b napisał(a):
Przelałam dzisiaj na konto Zgredziunia pieniążki ale to nie jest wielka kwota :placz: chociaż coś ale szkoda, ze teraz więcej nie mogę :oops:

Martik b.............każdy grosz jest na wagę złota dla Zgredzia...wielkie dzięki :loveu: :loveu:

Posted

Zmysł napisał(a):
Zaraz się pewnie pojawią bazarki dla Zgredzia. Czekam na fanty od Anbry, cos jeszcze dorzucę od siebie.

Dziewczyny z okiem Zgredzia wcale nie jest zle po prostu nie mozna go operować na razie musi być tak jak jest. Jeśli chodzi o zbiórkię funduszy na bazarkach jestem jak najbardziej za ale nie zbierajcie na operację tylko na karmę, zabawki. Obroża by się nowa Zgredkowi przydała bo starą ma taką niewyjsciową. To są rzeczy najbardziej teraz potrzebne, przedewszystkim żarełko bo trzeba przyznać ze Zgredzio to straszny łakomczuch :)

Posted

beba napisał(a):
Dziewczyny z okiem Zgredzia wcale nie jest zle po prostu nie mozna go operować na razie musi być tak jak jest. Jeśli chodzi o zbiórkię funduszy na bazarkach jestem jak najbardziej za ale nie zbierajcie na operację tylko na karmę, zabawki. Obroża by się nowa Zgredkowi przydała bo starą ma taką niewyjsciową. To są rzeczy najbardziej teraz potrzebne, przedewszystkim żarełko bo trzeba przyznać ze Zgredzio to straszny łakomczuch :)

To tak jak ja

Posted

Gosiapk napisał(a):
Zgredzio prosi o wsparcie finansowe na oczko i kiełbaskę :)

I na fajowskie zabawki oraz nową wyjściową odjazdową obróżkę :loveu: