Zmysł Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzisiaj dojechało. Ale tego towaru. Anbra dzięki:loveu: :loveu: :loveu: . No, trochę pracy przede mną, dajcie mi czas, będę wystawiał etapami. Quote
anbra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie musicie mi dziękować :) to Wam należą się ogromne podziękowania za to, co robicie :) ja nic takiego nie zrobiłam- wysłałam tylko paczkę z kilkoma rzeczami i mam nadzieję, że parę groszy się uzbiera ;) z góry przepraszam, że mogę się tu rzadziej pojawiać - dostałam pierwszą pracę i do tego w szkole, więc czeka mnie na pewno trochę pracy ;) Quote
przyjaciel_koni Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Anbra - jednak podziękowania słusznie Ci się należą ! Nie pierwszy raz pomagasz w trudnej sytuacji !!! Powodzenia w pierwszej pracy !!! W szkole... Oj jak to miło... Będzie dobrze !!! Quote
anbra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Anbra - jednak podziękowania słusznie Ci się należą ! Nie pierwszy raz pomagasz w trudnej sytuacji !!! Powodzenia w pierwszej pracy !!! W szkole... Oj jak to miło... Będzie dobrze !!! mam nadzieję, że będzie dobrze ;) a dziękować nie będę- żeby nie zapeszyć ;) Quote
Ziutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 anbra napisał(a):dostałam pierwszą pracę i do tego w szkole, więc czeka mnie na pewno trochę pracy ;) Powodzenia w nowej pracy..........:multi: Quote
anbra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ziuta-23 napisał(a):Powodzenia w nowej pracy..........:multi: dziękować nie będę ;) ale za miłe słowa dziękuję ;) Quote
em-chan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jakiej wielkości obróżka potrzebna jest dla Zgredka? a może lepiej szelki? jesli szelki to czy rozmiar 2 czy 3? jeszcze przez dwa dni będe miała pieniądza trochę, bo potem to się rozejdą, tak że proszę o info póki kasa jest :evil_lol: Quote
Zmysł Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Anbra, a jakieś Twoje propozycje cen do tych fantów? Quote
Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka: z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
Zmysł Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zapraszam na bazarki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78454 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78452 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78450 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78444 Quote
Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oprócz rzeczy ba wystawionych przeze mnie bazarkach w paczce od Anbry była jeszcze książka "Żyj zdrowo". Porządziłem się trochę i zamiast ją wystawić sam ją wylicytowałem za 20,00 zł. Więc pierwsze pieniążki z bazarków na Zgredzia już są. Poza tym "skubnąłem" jednego duszka za 5,00 zł. Czy wpłaty dokonać na konto podane poprzednio? I takie konto podawać licytującym? Quote
przyjaciel_koni Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zmysł - ...."żyj zdrowo"...... No i do tego z duszkiem na szczęście !!!!! Zgredzio Ci dziękuje !!!!! Wpłaty jak zwykle na konto "Kociego Świata". z dopiskiem „Zgredek” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
koci-świat Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bardzo dziękujemy za bazarki i za zainteresowanie i w ogóle za wszystko:smilecol: Jesli chodzi o Zgredka wydaje mi się, że wystarczy obroża. Powinna mieć około 40 cm długości. Quote
Gosiapk Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 koci-świat napisał(a):Bardzo dziękujemy za bazarki i za zainteresowanie i w ogóle za wszystko:smilecol: Jesli chodzi o Zgredka wydaje mi się, że wystarczy obroża. Powinna mieć około 40 cm długości. Czy doszły pocztą moje pieniążki na kiełbaskę dla Zgredzia? Niewiele tego było (w kopercie przyszły). Quote
koci-świat Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 doszły pewnie, że doszły!! Dziękujemy ślicznie Quote
em-chan Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to w takim razie we wtorek będę mogła przekazać 3 kilo karmy suchej i mokrej i obrożę dla Zgredzia - tylko kto odbierze? niestety nie bardzo mam jak ruszyć się poza Warszawę :oops: Quote
paros Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 em-chan napisał(a):to w takim razie we wtorek będę mogła przekazać 3 kilo karmy suchej i mokrej i obrożę dla Zgredzia - tylko kto odbierze? niestety nie bardzo mam jak ruszyć się poza Warszawę :oops: Dla Kociego Świata można wszystko przekazać do mamy Kasi, która mieszka na Ochocie :lol: Kontakt podam na PW Quote
Gosiapk Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 em-chan napisał(a):to w takim razie we wtorek będę mogła przekazać 3 kilo karmy suchej i mokrej i obrożę dla Zgredzia - tylko kto odbierze? niestety nie bardzo mam jak ruszyć się poza Warszawę :oops: Zgredziu szykuj się na ucztę :) Quote
Gosiapk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A dla osób po wypłacie: z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
przyjaciel_koni Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 paros napisał(a):Dla Kociego Świata można wszystko przekazać do mamy Kasi, która mieszka na Ochocie :lol: Kontakt podam na PW Parosku - ja chcę ten kontakt ! Po 10 września coś bym podrzuciła..... Quote
em-chan Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 mam jeszcze pytanie co do mleczka dla kociąt czy też innej karmy - jakie to być powinno? czy dla kociaków jest coś bonusowo potrzebne? Quote
em-chan Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 mam już obróżkę dla Zgredzia w kolorze pięknie czerwonym - niestety zielonych nie było ;) ogłosiłam w pracy że trzeba mi suchej karmy dla kotów i kociąt i teraz licze na odzew :diabloti: chciałabym to wszystko dostarczyć do Kasinej Mamy w sobotę, tak że jeśli można to poprosze do niej namiar, cobym sie umówić mogła :cool3: Quote
koci-świat Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bazarki chyba na szczęście/nieszczęście w dobrym momencie Właśnie dzisiaj na spacerku zauważyłyśmy, że na zgredziowej pupie znowu pojawiły się jakieś na wyraz podejrzane krosty :angryy: Quote
Recommended Posts