Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie musicie mi dziękować :) to Wam należą się ogromne podziękowania za to, co robicie :) ja nic takiego nie zrobiłam- wysłałam tylko paczkę z kilkoma rzeczami i mam nadzieję, że parę groszy się uzbiera ;) z góry przepraszam, że mogę się tu rzadziej pojawiać - dostałam pierwszą pracę i do tego w szkole, więc czeka mnie na pewno trochę pracy ;)

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Anbra - jednak podziękowania słusznie Ci się należą !
Nie pierwszy raz pomagasz w trudnej sytuacji !!!

Powodzenia w pierwszej pracy !!! W szkole... Oj jak to miło... Będzie dobrze !!!

mam nadzieję, że będzie dobrze ;) a dziękować nie będę- żeby nie zapeszyć ;)

Posted

anbra napisał(a):
dostałam pierwszą pracę i do tego w szkole, więc czeka mnie na pewno trochę pracy ;)

Powodzenia w nowej pracy..........:multi:

Posted

jakiej wielkości obróżka potrzebna jest dla Zgredka? a może lepiej szelki? jesli szelki to czy rozmiar 2 czy 3? jeszcze przez dwa dni będe miała pieniądza trochę, bo potem to się rozejdą, tak że proszę o info póki kasa jest :evil_lol:

Posted

Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Oprócz rzeczy ba wystawionych przeze mnie bazarkach w paczce od Anbry była jeszcze książka "Żyj zdrowo". Porządziłem się trochę i zamiast ją wystawić sam ją wylicytowałem za 20,00 zł. Więc pierwsze pieniążki z bazarków na Zgredzia już są. Poza tym "skubnąłem" jednego duszka za 5,00 zł. Czy wpłaty dokonać na konto podane poprzednio? I takie konto podawać licytującym?

Posted

Zmysł - ...."żyj zdrowo"...... No i do tego z duszkiem na szczęście !!!!!

Zgredzio Ci dziękuje !!!!!

Wpłaty jak zwykle na konto "Kociego Świata".

z dopiskiem „Zgredek”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

koci-świat napisał(a):
Bardzo dziękujemy za bazarki i za zainteresowanie i w ogóle za wszystko:smilecol: Jesli chodzi o Zgredka wydaje mi się, że wystarczy obroża. Powinna mieć około 40 cm długości.

Czy doszły pocztą moje pieniążki na kiełbaskę dla Zgredzia? Niewiele tego było (w kopercie przyszły).

Posted

to w takim razie we wtorek będę mogła przekazać 3 kilo karmy suchej i mokrej i obrożę dla Zgredzia - tylko kto odbierze? niestety nie bardzo mam jak ruszyć się poza Warszawę :oops:

Posted

em-chan napisał(a):
to w takim razie we wtorek będę mogła przekazać 3 kilo karmy suchej i mokrej i obrożę dla Zgredzia - tylko kto odbierze? niestety nie bardzo mam jak ruszyć się poza Warszawę :oops:

Dla Kociego Świata można wszystko przekazać do mamy Kasi, która mieszka na Ochocie :lol:
Kontakt podam na PW

Posted

em-chan napisał(a):

Zgredziu szykuj się na ucztę :)

Posted

mam już obróżkę dla Zgredzia w kolorze pięknie czerwonym - niestety zielonych nie było ;)

ogłosiłam w pracy że trzeba mi suchej karmy dla kotów i kociąt i teraz licze na odzew :diabloti:

chciałabym to wszystko dostarczyć do Kasinej Mamy w sobotę, tak że jeśli można to poprosze do niej namiar, cobym sie umówić mogła :cool3:

Posted

Bazarki chyba na szczęście/nieszczęście w dobrym momencie
Właśnie dzisiaj na spacerku zauważyłyśmy, że na zgredziowej pupie znowu pojawiły się jakieś na wyraz podejrzane krosty :angryy: