Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia opowiada...

Pozyskałam gada w Nasielsku. Usiłowałam go niewidzieć, ale nie moglam.... :-( :-(
Ma 100 lat, jakiegoś parcha jeszcze nie zidentyfikowanego, oko do usunięcia, guzy (wyglądają szczęśliwie na tłuszczaki), anemie, starte do dziąseł zęby....
Podobno całą klatkę piersiową zajmuje serduszko. Wiem, ze pewnie powinno się go uśpić, bo jest stary i bez szans na przyszłość. Ale on jest taki ufny i słodki. Może pożyje jeszcze, choć rok, dwa i może będą to jego najszczęśliwsze chwili. Jak go poznasz to też go pokochasz.

Potrzebna jest pomoc finansowa na jego pobyt w szpitalu i operację oka... A Kasia nie ma na to pieniędzy. Dlaczego? Zobacz na
http://www.kociswiat.org.pl

Kasia założyła aukcję na allegro, aby ratować psiaka. Malutka cegiełka to niewielka wpłata i uda się uzbierać. Zajrzyj tu na allegro i pomóż

Pieniądze można też wpłacać bezpośrednio na konto "Kociego Świata"
z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37a
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Oto bidulek :-(

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Jezu litości:-( :angryy: :-(
Ela

Posted

boshe co tenpsioak musiał przezyc w swoim smutnym zyciu...:-(
nie mam konta na allegro niestety, ale moze bezposrednio mi sie uda...
Kasiu jestes wielka!

Posted

[quote name='martik b']jaki biedny piesulek :( a skarpety na afn nie ma, tylko to konto kociego świata?

Nie ma skarpety, bo Kasia zajmuje się głównie kotami. Przygarnęła kilka bezdomnych psiaków i ostatnio na tymczas bidulkę Sabę z cegielni :roll:
I w ten sposób pojawiła sie na Dogo :lol: Już wie, że jej bidulek ma wątek i pewnie sama coś napisze :lol:

Lupe, dziękuję za śliczny banerek dla Zgredka :Rose:
Psina musiała zaznać wiele złego, niech teraz zazna wszystkiego co dobre :-(

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja chętnie wpłacę Pani Kasi symboliczną kwotę, ale na jej konto nie AFN, bo tych pieniedzy nie mozna zbyt łatwo odzyskać!

o kurcze.. mi się jeszcze nic złego nie przytrafiło jeśli chodzi o afn :roll: ja też wpłacę parę grosików...musi być dobrze Zgredku!

Posted

Ja też wpłace dla Zgredka.....trzymaj się kochany....a Ty Kasiu jesteś wielka....nie dość, że tyle kotków masz, to wziełaś Naszą Sabcię na DT....ah wielkie dzięki :loveu:

Posted

Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
Zgredek dodatkowo okazał się głuchy jak pień. Może jakieś stare zapalenie uszu, może totalna awitaminoza któż to wie. Ze skórą trochę lepiej. Aż się nie chce wierzyć, że tam nie ma jakiejś paskudnej choroby (podobno). To "tylko" lata zaniedbania i osłabienie. Zgredek siedzi w Szpitalu na Orłowskiego w Radości. Pani doktor nie podjęła się operacji oka. Prawdopodobnie w tą środę jadę na konsultację do dr Garncarza i zobaczymy co dalej. I może Zgredzio już wtedy wróci do domu. Mam nadzieję, że będzie mu się podobało....Jeszcze długi czas musi dostawać leki, ale wolę dawać mu sama niż zastanawiać się ile w sumie zapłacę za szpital.