desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kosmatypl napisał(a):Byłam w ten weekend w Kocim Świecie i widziałam Zgredka. Wygląda wspaniale w porównaniu z tym, co widzieliście na 'pierwszych zdjęciach'. Nawet mam film ze Zgredkiem, ale w formacie MOD (JVC) i niemam czasu konwertować -ale mogę udostępnić komuś kto wie jak i ma czas :-) Na owym filmie Zgredek najpierw biega jak 'normalny' pies, a potem.... a potem to nie powiem co robi :smhair2: to super! a coz takiego wyprawie Zgredek??? Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kosmatypl napisał(a):Byłam w ten weekend w Kocim Świecie i widziałam Zgredka. Wygląda wspaniale w porównaniu z tym, co widzieliście na 'pierwszych zdjęciach'. Nawet mam film ze Zgredkiem, ale w formacie MOD (JVC) i niemam czasu konwertować -ale mogę udostępnić komuś kto wie jak i ma czas :-) Na owym filmie Zgredek najpierw biega jak 'normalny' pies, a potem.... a potem to nie powiem co robi :smhair2: Wspaniale! Siusia? :cool3: Quote
beba Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pewnie je kamienie, bo to Zgredziu lubi najbardziej :) Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Myślę, że on tych kamieni wcale nie lubi, tylko bywał tak głodny, że je jadł, bo go z głodu brzuch bolał. Weszło mu to w nawyk i tak zostało. Bawi sie nimi pewnie dlatego, że nigdy w życiu nie widział zabawki, tylko te kamienie... Quote
beba Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Może to nie prawdopodobne ale Zgredzio bardzo lubi bawic się kamieniami, żadna zabawka nie jest w stanie mu ich zastąpic. Quote
kosmatypl Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Na moim filmie Zgredzio nie jje kamieni, a w pewnym sensie, wręcz przeciwnie:razz: Quote
beba Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kosmatypl napisał(a):Na moim filmie Zgredzio nie jje kamieni, a w pewnym sensie, wręcz przeciwnie:razz: No to teraz moja ciekawość została pobudzona Quote
Ziutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 beba napisał(a):No to teraz moja ciekawość została pobudzona I moja także......... Myśle, że filmem będzie umiał się zająć wujek KWL.......w końcu w tej branży pracuje :cool3: :cool3: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka: z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
kosmatypl Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na razie musicie cirpieć w niepewności - jadę w delegację służbową i nie mam czasu - nie będzie filmiku :eviltong: Ale jak wrócę, to wyślę do KWL i może go zobaczymy :multi: Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Zgredek potrzebuje pieniążków na dalsze leczenie. Prosimy o wsparcie. Quote
Zmysł Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gosiapk napisał(a):Zgredek potrzebuje pieniążków na dalsze leczenie. Prosimy o wsparcie. Bardzo prosimy Quote
MaxSta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zgredzio się przypomina że ciągle Domku brak!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka: z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
Recommended Posts