Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kosmatypl napisał(a):
Byłam w ten weekend w Kocim Świecie i widziałam Zgredka. Wygląda wspaniale w porównaniu z tym, co widzieliście na 'pierwszych zdjęciach'. Nawet mam film ze Zgredkiem, ale w formacie MOD (JVC) i niemam czasu konwertować -ale mogę udostępnić komuś kto wie jak i ma czas :-)

Na owym filmie Zgredek najpierw biega jak 'normalny' pies, a potem.... a potem to nie powiem co robi :smhair2:

to super! a coz takiego wyprawie Zgredek???

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosmatypl napisał(a):
Byłam w ten weekend w Kocim Świecie i widziałam Zgredka. Wygląda wspaniale w porównaniu z tym, co widzieliście na 'pierwszych zdjęciach'. Nawet mam film ze Zgredkiem, ale w formacie MOD (JVC) i niemam czasu konwertować -ale mogę udostępnić komuś kto wie jak i ma czas :-)

Na owym filmie Zgredek najpierw biega jak 'normalny' pies, a potem.... a potem to nie powiem co robi :smhair2:

Wspaniale! Siusia? :cool3:

Posted

Myślę, że on tych kamieni wcale nie lubi, tylko bywał tak głodny, że je jadł, bo go z głodu brzuch bolał. Weszło mu to w nawyk i tak zostało. Bawi sie nimi pewnie dlatego, że nigdy w życiu nie widział zabawki, tylko te kamienie...

Posted

kosmatypl napisał(a):
Na moim filmie Zgredzio nie jje kamieni, a w pewnym sensie, wręcz przeciwnie:razz:

No to teraz moja ciekawość została pobudzona

Posted

beba napisał(a):
No to teraz moja ciekawość została pobudzona

I moja także.........

Myśle, że filmem będzie umiał się zająć wujek KWL.......w końcu w tej branży pracuje :cool3: :cool3:

Posted

Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Na razie musicie cirpieć w niepewności - jadę w delegację służbową i nie mam czasu - nie będzie filmiku :eviltong:

Ale jak wrócę, to wyślę do KWL i może go zobaczymy :multi:

Posted

Prosimy o pomoc finansową na leczenie Zgredka:

z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342