paros Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 kosmatypl napisał(a):Już jestem wrócona... Nie ma problemu - jeśli budy są duże to pewnie muszę zabrać przyczepę - ale to też nie jest problem. Proszę o wymiary bud, żebym mogła zdecydować. Ja też upoluję jakiegoś chłopa - to kiedy ? Gdzie jesteś??? Potrzeba czterech chłopów w sumie :cool3: aby jedną budę przenieść przez ogrodzenie 1.5 m :roll: Budy są duże solidne i baaardzo ciężkie :cool3: ale ciepłe. Powtórzę to co napisałam wcześniej :roll: Aniu, myśle abyś Ty przejęła dalej działanie. Budy są w Pruszkowie a Ty tam mieszkasz Może zdzwonimy się to powiem co i jak ja to widzę?? Proponuje aby zabrać od razu obie budy. Jedną do Ciebie (chwilowo) i drugą do Kasi. Budy są solidne, duże i podobno na przyczepkę wchodzi jedna buda. Czyli trzeba pierwszą budę zawieźć do Ciebie a drugą do Kasi. Wtedy w dowolnym czasie tę budę od siebie będziesz mogła przewieźć do Kasi :lol: Bo Zgredek czeka, budy czekają ........ :shake: Quote
Ziutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Myśle, ze lepiej zadzwonić do Ani.....szybciej to wszystko sie zgra....nie zagląda na dogo. Jolu czy masz telefon do Ani czy Ci podać numer na prv? Quote
paros Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 ziuta-23 napisał(a):Myśle, ze lepiej zadzwonić do Ani.....szybciej to wszystko sie zgra....nie zagląda na dogo. Jolu czy masz telefon do Ani czy Ci podać numer na prv? Właśnie nie mam :shake: poproszę. Quote
martik b Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 koci-świat napisał(a): Za to poczuł się mocniejszy i broni swojej miski zajadle, powarkując i bełkocząc coś pod nosem. Ambitnie rzucił się nawet na 5-kilogramowego Rambika i powalił go na ziemię. Rambik specjalnie się nie przejął wziąwszy pod uwagę brak zębów atakującego. Zgredzio powiedział, że z silniejszymi przeciwnikami da sobie na razie spokój ;) A to mały łobuz z niego:evil_lol: taki rozrabiaka a bez zębów:lol: Quote
kosmatypl Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja też jestem w Pruszkowie... Ja żadko bywam na dogo, zatem proszę o kontakt telefoniczny lub telefon do kogoś, u kogo są owe budy i już sama to dalej pociągnę. Quote
paros Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Kontakty przekazane i czekamy na akcje BUDY :lol: Quote
solito Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wszyscy którzy tu zaglądają, podpiszcie, brakuje prawie 13,000 podpisów... http://www.dogmeattrade.com/ __________________ Quote
przyjaciel_koni Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A jak z leczeniem Zgredka ????? Bo ja rozumiem, że wciąż niezbędna jest pomoc finansowa na leki i wizyty wet ...... Bardzo prosimy o wsparcie łysiutkiego starowinki !!!!!!!!!!! Quote
anbra Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja też się dołączę i spytam, czy są jakieś nowe wieści? ;) Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kto pomoże Zgredkowi :-( On nadal czeka na pomoc :shake: Quote
_beatka_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jak w końcu wygląda sprawa tych bud?odebraliście je już?:cool3:zgredzio już mieszka w nowym palacyku?;) Quote
Ziutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 _beatka_ napisał(a):jak w końcu wygląda sprawa tych bud?odebraliście je już?:cool3:zgredzio już mieszka w nowym palacyku?;) W czwartek lub piątek Kasia ( DT Saby...Koci Świat ) jedzie do Ani (DT Barmisia, Barmana, Misia vel Bari...3 wersje do wyboru :evil_lol:) i będą oglądały budy.....muszą wymierzyć dokładnie bo Ania nie wie jaką ma wynająć przyczepkę. I w weekend planują transport bud do Nasielska. Potrzeba paru siłaczy :eviltong: do pomocy wrzucenia bud na przyczepkę i przeniesienie ich przez ogrodzenie........kto chętny do pomocy ?? Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 super, czyli już jesteśmy bliżej niż dalej:multi: no niestety silaczem to ja ewidentnie nie jestem:roll:;) Quote
koci-świat Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ogromne podziękowania za saszetkowe jedzonko kocie :loveu: Rzadko się zdarzają takie przyjemne niespodzianki-znacznie częściej jest to przysłowiowy kot w worku Ziuta, KWL, Przyjacielu Koni :iloveyou: Quote
paros Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 To już niedługo Zgredek zamieszka w pieknym domku :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nieładnie - nikt dzisiaj do Zgredka nie zaglądał...... A tak potrzebna pomoc dla starowinki.... Quote
Ziutka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kasiu czy budy już są?? Udało się Ani je dostarczyć?? Quote
przyjaciel_koni Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A ja może tylko przypomnę, że Zgredek i kocinki proszą o wsparcie finansowe !!!!!!! Namiary do wpłat podane są w pierwszym poście !!!! Będziemy wdzięczni za każdy grosz !!!!! Tyle tam zwierzaków w potrzebie..... Quote
paros Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Koci świat jest bardzo zapracowany i prosił o przekazanie informacji, że obie budy przyjechały :lol: i jedna po zabiegach konserwacyjnych jest gotowa do zamieszkania przez Zgredka, chyba mu podoba się :lol: Druga buda wymaga jeszcze prac konserwacyjnych.:roll: Koci świat jest bardzo zadowolony z bud :lol: oraz obiecał nowe fotki i odezwie się ;) Podziękowania dla Ani za dostarczenie bud :Rose: Quote
_beatka_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 super, koniecznie wstawcie fotki zgredzia z nowego domku:multi: a jak on się poza tym czuje?:cool3: Quote
Recommended Posts