Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koci-świat napisał(a):
Dziękujemy ślicznie. Wiadomość potwierdzona-Zgredek wraca w środę do mnie! :lol: Nie wiem jeszcze jak z oczkiem, bo na operację jest za słaby, nawet jeśli jest konieczna.

A jak sytuacja z Sabą? Polubią się ze Zgredkiem czy będą raczej w separacji?

Posted

Właśnie kupiłam 4 cegiełki na allegro. To nie jest wiele, ale chociaż tak choć trochę mogę pomóc temu biednemu psiakowi. Jutro wpłacę pieniądze i mam nadzieję, że szybko dojdą.

Posted

[quote name='anbra']Właśnie kupiłam 4 cegiełki na allegro. To nie jest wiele, ale chociaż tak choć trochę mogę pomóc temu biednemu psiakowi. Jutro wpłacę pieniądze i mam nadzieję, że szybko dojdą.

Zgredek bardzo dziękuje za każdą wpłatę, każdą kupioną cegiełkę :Rose:
Dla Zgredka to szansa na leczenie i lepsze życie, którego chyba nigdy nia zaznał :shake: :-(

Zajrzyj tu na allegro i pomóż :-(

Posted

Jestem tu nowa(widać po ilości postów ;) ). Przeglądam różne wątki- jest tyle psiaków w potrzebie :( Naprawdę ciężko jest zdecydować, komu pomóc :( Mam nadzieję, że życie Zgredka wkrótce się odmieni. Trzymam za niego kciuki :)

Posted

anbra napisał(a):
Jestem tu nowa(widać po ilości postów ;) ). Przeglądam różne wątki- jest tyle psiaków w potrzebie :( Naprawdę ciężko jest zdecydować, komu pomóc :( Mam nadzieję, że życie Zgredka wkrótce się odmieni. Trzymam za niego kciuki :)

Dziękujemy:loveu:

Posted

Zobaczcie proszę tego psiaczynę !!!!!

Bardzo potrzebne wsparcie finansowe na leczenie !!!!!!

Taka "kupka" nieszczęścia, że aż się serce kraje !!!!!
Wierzę, że znajdzie się wiele Osób na Dogo, które będą mogły i zechcą pomóc Zgredkowi !!!!!!