Ziutka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zgredku skacz na pierwszą stronę.......niech Cię dogomaniacy zobaczą i pomogą :-( Quote
KWL Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dziękujemy bardzo w imieniu tej kupki nieszczęścia, ja dopiero w poniedziałek coś podeślę. Quote
koci-świat Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dziękujemy ślicznie. Wiadomość potwierdzona-Zgredek wraca w środę do mnie! :lol: Nie wiem jeszcze jak z oczkiem, bo na operację jest za słaby, nawet jeśli jest konieczna. Quote
Zmysł Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 koci-świat napisał(a):Dziękujemy ślicznie. Wiadomość potwierdzona-Zgredek wraca w środę do mnie! :lol: Nie wiem jeszcze jak z oczkiem, bo na operację jest za słaby, nawet jeśli jest konieczna. A jak sytuacja z Sabą? Polubią się ze Zgredkiem czy będą raczej w separacji? Quote
Zmysł Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='paros']Pomóż Zgredkowi :-( Biedny Zgredek:-( Quote
martik b Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 On jest taka kruszyna bezbronna, wymęczona na tych zdjęciach..biedulek :( Quote
anbra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Właśnie kupiłam 4 cegiełki na allegro. To nie jest wiele, ale chociaż tak choć trochę mogę pomóc temu biednemu psiakowi. Jutro wpłacę pieniądze i mam nadzieję, że szybko dojdą. Quote
paros Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='anbra']Właśnie kupiłam 4 cegiełki na allegro. To nie jest wiele, ale chociaż tak choć trochę mogę pomóc temu biednemu psiakowi. Jutro wpłacę pieniądze i mam nadzieję, że szybko dojdą. Zgredek bardzo dziękuje za każdą wpłatę, każdą kupioną cegiełkę :Rose: Dla Zgredka to szansa na leczenie i lepsze życie, którego chyba nigdy nia zaznał :shake: :-( Zajrzyj tu na allegro i pomóż :-( Quote
anbra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jestem tu nowa(widać po ilości postów ;) ). Przeglądam różne wątki- jest tyle psiaków w potrzebie :( Naprawdę ciężko jest zdecydować, komu pomóc :( Mam nadzieję, że życie Zgredka wkrótce się odmieni. Trzymam za niego kciuki :) Quote
Zmysł Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 anbra napisał(a):Jestem tu nowa(widać po ilości postów ;) ). Przeglądam różne wątki- jest tyle psiaków w potrzebie :( Naprawdę ciężko jest zdecydować, komu pomóc :( Mam nadzieję, że życie Zgredka wkrótce się odmieni. Trzymam za niego kciuki :) Dziękujemy:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zobaczcie proszę tego psiaczynę !!!!! Bardzo potrzebne wsparcie finansowe na leczenie !!!!!! Taka "kupka" nieszczęścia, że aż się serce kraje !!!!! Wierzę, że znajdzie się wiele Osób na Dogo, które będą mogły i zechcą pomóc Zgredkowi !!!!!! Quote
anbra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nikt nie zagląda do Zgredka? :( a biedulek czeka :( Quote
anbra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 zaglądać, oglądać i pomagać biedaczkowi :( cegiełki na allegro jeszcze są Quote
koci-świat Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zgredek już w domu! Reszta jutro, bo dopiero dojechaliśmy i padam na paszczę Quote
anbra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 super :) czekamy jutro na wieści, co tam u Was :) Quote
Zmysł Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jest już jutro - opowiadaj Quote
Recommended Posts