AMIGA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Basia1968']wiem, że to nieodpowiednie miejsce ale prosze zobaczcie tez i to POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116[/URL] - Emir może Ty tez pomożesz!!![/quote] Na szczęście ten biedny piesek w piątek już pojedzie do nowego, podobno wspaniałego domu. Szczęśliwe zakończenie jego nieszczęść!! :loveu::multi: Quote
iwop Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Gucio- Bangladesz jedzie do nowego domu??? :crazyeye:Amiga a skąd wiesz? Quote
maciaszek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='iwop']Gucio- Bangladesz jedzie do nowego domu??? :crazyeye:Amiga a skąd wiesz?[/quote] Nie Gucio, tylko pies z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116[/url] Quote
AMIGA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='iwop']Gucio- Bangladesz jedzie do nowego domu??? :crazyeye:Amiga a skąd wiesz?[/quote] Oj sory że mnie źle zrozumiałaś. Ale specjalnie zacytowałam ten wpis, gdzie ejst podany link do watku psa który naprawdę straszne rzeczy przecierpial. I jest prośba o ratunek dla niego,a właśnie przed chwilką przeczytałam, że ten okaleczony biedak ma już od piątku nowy domek Quote
ewatonieja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 mam nadzieję ze ta sprawa się wyjasni bo niektórzy juz od zmysłów odchodzą Quote
iwop Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 amiga - wpłacałam kase na tego psa i mam go w podpisie... sorry może na watku Gucia ograniczmy się do Gucia...?:oops: Quote
kaja555 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No właśnie, dalej żadnych wieści o Guciu? Quote
Szyszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Przepraszam, ale żadnych.... Myślę, ze zostałam delikatnie odsunięta od tej sprawy...:-( Być może coś się dzieje, ale ja takich informacji nie dostaje. Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Szyszka'] Myślę, ze zostałam delikatnie odsunięta od tej sprawy...:-([/quote] skąd ja to znam:-( Quote
Basia1968 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 strasznie umilkło w sprawie Gucia. Czy naprawdę nie da się nic zdziałać? Zobaczcie jaka akcja jesli chodzi o MARO - a czy Gucio ma szanse na zdobycie domku tego jedynego?? Quote
konisia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A może EMIR ma jakieś aktualne informacje? Quote
Ayia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 eh szkoda słow.. medor odwleka od "kontroli" non stop jakies przeszkody sobie wynajduje, jak nie godziny to znow nie zna adresu albo znow maja transport do Gdanska (lub Gdyni) jak w tym roku oni pojada to bedzie dobrze :cool1: Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 To ciesz się, że chociaż masz takie wiadomości. Ja wiem tylko o adresie. Ale podałam już ten pod którym byłyśmy. Quote
enia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Ayia']eh szkoda słow.. medor odwleka od "kontroli" non stop jakies przeszkody sobie wynajduje, jak nie godziny to znow nie zna adresu albo znow maja transport do Gdanska (lub Gdyni) jak w tym roku oni pojada to bedzie dobrze :cool1:[/quote] Ale Medor nie może być panem życia lub śmierci Gucia!!!!! chyba nad nimi też jest wyższa instancja - może warto do nich sie zwrócić? Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja wysiadam. Słowo daję, to co piszecie zakrawa na ironie Quote
AMIGA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='iwop']amiga - wpłacałam kase na tego psa i mam go w podpisie... sorry może na watku Gucia ograniczmy się do Gucia...?:oops:[/quote] Sorry, ja też mialam Gucia w podpisie, skasowałam go w euforii jak się dowiedziałam o jego nowym domku, a temat inny nie ja rozpoczęłam Quote
Gosiapk Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Co się dzieje? Dlaczego Gucio ma być odbierany z domu? Quote
iwop Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Nie bedzie odbierany bo Medor ma go w nosie... Najważniejsze, że pies zostal "upchany":angryy: Quote
emir Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='iwop']Nie bedzie odbierany bo Medor ma go w nosie... Najważniejsze, że pies zostal "upchany":angryy:[/quote] Ostatecznością może być zlożenie zawiadomienia do prokuratury przeciwko tej " cudownej i kochającej psy p. Eli" ( jak tu gdziesz powyżej pisano) o prawdopodobieństwie doprowadzenia do śmierci Gucia; wtedy zeznając będzie musiała powiedziec co faktycznie dzieje się z psem , bo jesli cokolwiek zatai to będzie miała klopoty z prawem. Zawiadomienie może zlozyc każdy. Z wątku wynika, że ta pani lekceważy dobro psa i lekceważy też Was - osoby pomagające psom w potrzebie. Jest bardzo pewna siebie ...tylko z jakiego powodu? Ma immunitet? jest nietykalna? Ta fundacja i jej działalność budzi coraz większe zastrzeżenia. czy ona tak "troszczy się" o wszystkie psy, które opuszczają jej schronisko? EMIR Quote
szajbus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To tu tak cicho? Czy coś wiadomo na temat Gucia? Quote
Recommended Posts