Baski_Kropka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja akurat mam od 3 tygodniu psiaka ze schroniska i z kąpielą czekam, i przyuczam do prysznica. Nie wiem czy nie lepiej dać jej czas i po prostu poczekać aż troszkę ochłonie i przywyknie do zmian. Ja akurat widzę po naszym psie, że bardzo dobrze, że nie zrobiliśmy tego pierwszego dnia,łazienka na starcie spalona i same złę skojarzenia. Jak nabierze pewności siebie będzie jej łątwiej zaakceptować fakt kąpieli. Natomiast z czesankiem to u nas akurat jest wielka przyjemność i nasz lubi. Może Tinka też polubi? Quote
Elisabeta Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja zawsze od razu kąpałam. Moje sunie nigdy już nie były takie spokojne w wannie, jak w czasie tej pierwszej kąpieli dzień po schronisku.:evil_lol: Na początku to one wszystkie aniołki...;) Czesania moje sunie nie lubiły, ale leciały do niego na złamanie karku. Bo zaraz potem dostawały smakołyk :evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 To cudowne,że sunia już poza bramą schroniska :smile: Quote
AlfaLS Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='katarzyna09']To cudowne,że sunia już poza bramą schroniska :smile:[/QUOTE] Prawa????????? Nasza Tinka jeszcze kilka dni temu nie miała nic, no może tylko jakieś psie marzenia o lepszym życiu. Choć i to nie jest pewne bo ona pewnie innego, lepszego życia nie miała więc nie miała co pamiętać :shake:. A dzisiaj nie dość, że ma schronisko za sobą, ma miejscówkę w super hoteliku to jeszcze jej skarbonka się powoli zapełnia :lol:. Dziś wpłynęło dla Tinki: - 20 zł. deklaracji stałych od Livki i Nikusia :lol: - 40 zł. od Jolanty08 - dla Tiny za styczeń + dodatkowo* Jolanta08* *- tak przelew opisała Cioteczka. Nadmieniam, że deklaracja Jolanty08 to 10 zł. więc Tinka dostała dodatkowo aż 30 zł. :multi: Razem mamy już w skarbonce Tinkowej 60 zł.:multi: Kasiu ile przekazać za transport????? Mamy kasę możemy płacić Tinkowe rachunki żeby dziewczyna długów nie miała :lol:. Quote
Szarotka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='polubek']ooo ciocia szarotka dawno się razem nie spotkałyśmy[/QUOTE] No wlasnie, strasznie dawno. Troche sie przenioslam na f.b., ale tez musze ograniczyc ;) Quote
Jolanta08 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 AlfaLS jest dokładnie tak jak napisałaś :lol: ciekawe jak tam Tina się miewa w te mroźne dni ? Quote
Jasza Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Dobre, pozytywne wieści :loveu: Teraz już będzie tylko lepiej! Quote
Maruda666 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Szczęściara Tinka :) Udało jej się uciec przed mrozami. Skromnie 10zł stałej proszę dopisać - tylko jakbym przestała płacić, proszę zaraz krzyczeć !!!! Quote
AlfaLS Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='Maruda666']Szczęściara Tinka :) Udało jej się uciec przed mrozami. Skromnie 10zł stałej proszę dopisać - tylko jakbym przestała płacić, proszę zaraz krzyczeć !!!![/QUOTE] Witamy Marudę666! Bardzo dziękujemy za deklarację! Zaraz dopiszę na pierwszej stronie i wyślę PW z numerem konta. I ok - jak przestaniesz płaić będę przypominała :lol:. Quote
Elisabeta Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Tinko, dzień dobry. :) Dobrej niedzieli dla Wszystkich, którzy są z sunią. :iloveyou: Quote
Elisabeta Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Znowu ja... ;) Pusto tu. Chociaż jedno nowe zdjęcie Tiny... :roll: Quote
polubek Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 no fakt pusto dzisiaj nikt nie zajrzał do tiny Quote
Elisabeta Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jak nikt?:mad: Ja zajrzałam przed świtem jeszcze... Teraz to już trzeci raz. ;) Quote
polubek Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Elisabeta']Jak nikt?:mad: Ja zajrzałam przed świtem jeszcze... Teraz to już trzeci raz. ;)[/QUOTE] no wiem bo dzisiaj tylko my odwiedziłyśmy tinkę ;) Quote
Elisabeta Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 My najwierniejsze...;) I dzięki nam Tinka jest pewnie na szczycie listy wątków.:evil_lol: I o to chodzi... Quote
AtaO Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ja też zaglądam i to regularnie, tylko nic nie piszę:oops: Quote
teresaa118 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Mimo, ze nie wspomagam, to tez jestem zainteresowana jej losem i pilnie sledze wszystkie wpisy. Quote
paula_t Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Deklarację dla Tinki przed chwilką przelałam :) Potwornie się cieszę, że malutka już poza schroniskiem!:multi: Nie mogę wręcz doczekać się wieści i zdjęć z nowego miejsca :) Quote
agat21 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jestem po parodniowej przerwie z powrotem (przepraszam, ale bardzo zapracowany czas ostatnio :shake:) i deklaruję 10 zł stałej dla sunieczki. Bardzo bardzo się cieszę, że już w hoteliku :loveu: Quote
AlfaLS Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='teresaa118']Mimo, ze nie wspomagam, to tez jestem zainteresowana jej losem i pilnie sledze wszystkie wpisy.[/QUOTE] Nie tylko wspomaganie się liczy, dobre żyzkiwe myśli też i prosimy bądź z nami i Tinką! [quote name='paula_t']Deklarację dla Tinki przed chwilką przelałam :) Potwornie się cieszę, że malutka już poza schroniskiem!:multi: [B]Nie mogę wręcz doczekać się wieści i zdjęć z nowego miejsca[/B] :)[/QUOTE] Dziękujemy! Ja też czekam na wieści i fotki. Jak dziś Kasia nic nie napisze to jutro do niej zadzwonię i poproszę o nowinki ;). [quote name='agat21']Jestem po parodniowej przerwie z powrotem (przepraszam, ale bardzo zapracowany czas ostatnio :shake:) i deklaruję 10 zł stałej dla sunieczki. Bardzo bardzo się cieszę, że już w hoteliku :loveu:[/QUOTE] Witamy serdecznie. Dziękujemy za deklarację! Zaraz podeślę konto ;). Quote
Recommended Posts