Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Ja akurat mam od 3 tygodniu psiaka ze schroniska i z kąpielą czekam, i przyuczam do prysznica. Nie wiem czy nie lepiej dać jej czas i po prostu poczekać aż troszkę ochłonie i przywyknie do zmian.
Ja akurat widzę po naszym psie, że bardzo dobrze, że nie zrobiliśmy tego pierwszego dnia,łazienka na starcie spalona i same złę skojarzenia. Jak nabierze pewności siebie będzie jej łątwiej zaakceptować fakt kąpieli.

Natomiast z czesankiem to u nas akurat jest wielka przyjemność i nasz lubi. Może Tinka też polubi?

Posted

Ja zawsze od razu kąpałam.
Moje sunie nigdy już nie były takie spokojne w wannie, jak w czasie tej pierwszej kąpieli dzień po schronisku.:evil_lol:
Na początku to one wszystkie aniołki...;)
Czesania moje sunie nie lubiły, ale leciały do niego na złamanie karku.
Bo zaraz potem dostawały smakołyk :evil_lol:

Posted

[quote name='katarzyna09']To cudowne,że sunia już poza bramą schroniska :smile:[/QUOTE]
Prawa?????????

Nasza Tinka jeszcze kilka dni temu nie miała nic, no może tylko jakieś psie marzenia o lepszym życiu. Choć i to nie jest pewne bo ona pewnie innego, lepszego życia nie miała więc nie miała co pamiętać :shake:. A dzisiaj nie dość, że ma schronisko za sobą, ma miejscówkę w super hoteliku to jeszcze jej skarbonka się powoli zapełnia :lol:.
Dziś wpłynęło dla Tinki:
- 20 zł. deklaracji stałych od Livki i Nikusia :lol:
- 40 zł. od Jolanty08 - dla Tiny za styczeń + dodatkowo* Jolanta08* *- tak przelew opisała Cioteczka. Nadmieniam, że deklaracja Jolanty08 to 10 zł. więc Tinka dostała dodatkowo aż 30 zł. :multi:
Razem mamy już w skarbonce Tinkowej 60 zł.:multi:

Kasiu ile przekazać za transport????? Mamy kasę możemy płacić Tinkowe rachunki żeby dziewczyna długów nie miała :lol:.

Posted

[quote name='Maruda666']Szczęściara Tinka :) Udało jej się uciec przed mrozami. Skromnie 10zł stałej proszę dopisać - tylko jakbym przestała płacić, proszę zaraz krzyczeć !!!![/QUOTE]

Witamy Marudę666! Bardzo dziękujemy za deklarację! Zaraz dopiszę na pierwszej stronie i wyślę PW z numerem konta. I ok - jak przestaniesz płaić będę przypominała :lol:.

Posted

Deklarację dla Tinki przed chwilką przelałam :)

Potwornie się cieszę, że malutka już poza schroniskiem!:multi: Nie mogę wręcz doczekać się wieści i zdjęć z nowego miejsca :)

Posted

Jestem po parodniowej przerwie z powrotem (przepraszam, ale bardzo zapracowany czas ostatnio :shake:) i deklaruję 10 zł stałej dla sunieczki.
Bardzo bardzo się cieszę, że już w hoteliku :loveu:

Posted

[quote name='teresaa118']Mimo, ze nie wspomagam, to tez jestem zainteresowana jej losem i pilnie sledze wszystkie wpisy.[/QUOTE]
Nie tylko wspomaganie się liczy, dobre żyzkiwe myśli też i prosimy bądź z nami i Tinką!
[quote name='paula_t']Deklarację dla Tinki przed chwilką przelałam :)

Potwornie się cieszę, że malutka już poza schroniskiem!:multi: [B]Nie mogę wręcz doczekać się wieści i zdjęć z nowego miejsca[/B] :)[/QUOTE]
Dziękujemy! Ja też czekam na wieści i fotki. Jak dziś Kasia nic nie napisze to jutro do niej zadzwonię i poproszę o nowinki ;).

[quote name='agat21']Jestem po parodniowej przerwie z powrotem (przepraszam, ale bardzo zapracowany czas ostatnio :shake:) i deklaruję 10 zł stałej dla sunieczki.
Bardzo bardzo się cieszę, że już w hoteliku :loveu:[/QUOTE]
Witamy serdecznie. Dziękujemy za deklarację! Zaraz podeślę konto ;).