Małgonia Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Wy to umiecie narobic wątpliwoci, czy dobrze wybrałam... ah :lmaa: Spacerek zaliczony, dzisiaj bylam sama na polu bitvy furtro&dzieć. Spotkalismy znajomych ktorzy ostatnio przygarnęli coś na kształ cziłki, ale bardzo bojaźliwa- Rico ją pierwszym razem tak wystraszył ze upadła w błoto, a biała jest :D Quote
Guest TyŚka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Gratuluję wygrania chusty :) Mnie sie 5tka i 6tka podoba tak samo - też miałabym problem, którą wybrać. Ooo, i Rikulec nie zjadł cziłki? :D Quote
Małgonia Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Noeee, nawet dupki powqchac nie dala a Rico juz taki ucieszony szedl :D kluska jest dzisiaj okropna po tym szczepieniu a jeszcze na dodatek TZ w pracy na 12h, wraca za 30min jakoś... za to jutro...drugie spotkanie chustomatek :D zacieszam. Tylko pojade wcześniej żeby na spokojnie napić sie kawy i cos zjesc bo ostatnio zamowilam kawę i wypilam ka zimna jak wychodzic juz mialam bo inaczej sie nie dalo :) no i biore wózek tym razem, Kluska juz za ciezka żeby ja nosic i przynajmniej kawe wypije na spokojnie. Będę siedzieć i oczekiwać inne mamy- jakoś nigdy nie lubiłam przychodzić do grupy, wolalam byc pierwsza i czekac aż inni dołącza:D Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 A tu pokazują obroże, i to wtedy kiedy miałam dla młodej coś kupić :lmaa: Ale się pocieszam żeszukam czegoś mega taniego :grins: Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Hejka :D my z Kluska szykujemy sie do wyjścia, tzn ona wciąga butle a ja robie make up jak na randkę :D a TZ mam nadzieje ruszy dupska i pojdzie wybiegac psa :) zdjęć pewnie nie zrobi, wiec nie liczcie na dokumentacje... Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Wrocilam, ale mam kiepski humor, źle sie czuje, mam niska temp ciala znowu. 35,4 st C to jakoś jednak mi za Malo. Quote
*Monia* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 chyba jakiś dzisiaj dzień ciężki jest... wypij coś na rozgrzanie ;) Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Ogólnie jakiś kryzys znowu mam. Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To napij się ze mną winka, będzie Ci lepiej ;) Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Oj, napiłabym sie wina, ale nie mam w domu nic :( Quote
junoo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 No i jesteśmy! Przeczytałam pierwsze 3 strony :D Śliczne dziecię, jak z reklamy! Lubię bardzo takie ciemnookie :* No a pies, boski, szczególnie ujął mnie na tym zdjęciu http://i.imgur.com/1NWZgiZ.jpg hah coraz bliżej święta, czuję ten klimat :D Quote
Małgonia Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 No, swieta idą, juz slysze te silniki ciężarówek z coca coli :D i kalendarze adwentowe w sklepach juz są. Quote
agutka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 doberek :) z tymi świętami to przesadzają :lmaa: człowiek się tego tyle naogląda że później same święta tracą smak ;) Quote
Małgonia Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ja świąt ni czuje, jeśli nie ma śniegu :)Może mi nawet stado reniferów z Mikołajem wylądować pod domem- bez sniegu nie ma Magii świąt! :D Quote
*Magda* Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ja świąt ni czuje, jeśli nie ma śniegu :)Może mi nawet stado reniferów z Mikołajem wylądować pod domem- bez sniegu nie ma Magii świąt! :D Oooooooooooooo, dokładnie. Cały grudzień i styczeń proszę śnieg :D Bardzo prooooooooooooooooooooooooooooooooszę :grins: Quote
junoo Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Oooooooooooooo, dokładnie. Cały grudzień i styczeń proszę śnieg :D Bardzo prooooooooooooooooooooooooooooooooszę :grins: i mróz, taki suchy i mocny tak z -20 :D żeby był szron na drzewach i żeby było bajkowo :loveu: Quote
*Magda* Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ja bym wolała tak -10, żebym mogła z dzieciakiem chodzić bez problemu na długie spacerki :) Quote
*Monia* Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 A ja nie chcę ani zimy ani śniegu :nonono2: . U nas dzisiaj tak cieplutko że się gotowałam, psy padły po półgodzinnym bieganku, wyczesałam i mam spokój :jumpie: Ale zima jak już nastanie musi być ze śniegiem, i to takim co się lepi :mdrmed: Quote
Małgonia Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 u nas dzisiaj chodno, musialam Klusce kominezonik jesienny obrac :D w koncu, bo zaraz wyrosnie a on taki ładny :D Uwaga uwaga, w przyszłą sobote ruszam na: ZAMOTANĄ SALSE czyl tany tany z Kluską w chuscie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uroki mniejszego miasta- nie kosztuje to 200zł tylko 55 za miesiac- 4 spotkania po 45 min. Quote
*Monia* Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 powiedz coś więcej. Brzmi ciekawie :mdrmed: Quote
Małgonia Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Wpisz zamotana salsa na YT :) Fajne filimiki sa Quote
Recommended Posts