Gosiapk Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 I coooooooooooooooooo? Bo usiedzieć nie mogę!!! Quote
Doda_ Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Mysza mi smsa napisałą tyylko ''huurrrrraaaa wracamy już''' wiec myśle ze mozemy sie już cieszyć .. . . .. :D:D:D:D:D:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
monika083 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 oj ale fajnie , lezka w oku sie zakrecila ..czekamy na wiesci od myszy, Quote
Doda_ Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Mysza jak wróci to wszystko napisze . . :D:D:D Chcę wiedzieć, JAK TA CHODZĄCA ROZPACZ SIĘ UCIESZYŁA NA WIDOK WŁAŚCICIELI !!! Quote
ewakrakow Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 WIĘC TO ŁON:) !!!!!!!!!! czekamy na szczegóły! Quote
sharka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 przepraszam, nie pogońcie, też czekam na wieści co z misiem, a póki co - bdt potrzebuje pomocy, każda złotówka na szczepienie 9-ciu szczylków się przyda: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249851-PILNIE-POTRZEBNA-POMOC_Bazarek-imienny_9-szczeniaków-zbiera-na-szczepienia_do-11-01 Quote
Mysza2 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ŁON, ŁON :multi::multi::multi::multi: Bestia się bardzo ucieszyła, nie wiedziała do kogo iść czy do dziadka (właściciela), czy do zięcia, czy do wnuka. Ciocie, filmiki mam ale prawie nic na nich nie widać bo ciemno. wstawię chociaż zdjęcia ale też było ciężko go w bezruchu zrobić bo się kręcił. Nawet do mnie merdał (jak merdać to merdać). Laki ma 11 a nie 14 lat (ja rozmawiałam przez tel z zięciem, a on krócej w rodzinie i pokręcił). Dziadziuś twierdzi że zawsze wychodzi z nim na smyczy, ale tego dnia wyszedł z nim syn i nie założył mu nawet obroży. Jak było tak było ważne jak się skończyło. Wykład o adresówkach zrobiłam, Ula dołożyła:) Laki to kanapowiec, co się dziwić, że do budy nie chciał, suchego nie jada tylko gotowane. Pani już przyszykowała na przyjęcie zguby. Starszy pan jak się ze mną żegnał to się popłakał i mnie wycałował z dubeltówki, a ja te podziękowania przekazuję dla wszystkich , którzy Lakiemu pomogli i chcieli pomagać w przyszłości. Filmiki wstawię jak wrócę z Sabą (za niedługo bo strzelają) ale nie liczcie na zbyt wiele, mało co widać. Quote
Cantadorra Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Super, hiper! Rewelacyjnie zaczął nowy rok Laki :) Szczęściarz, że trafił na dogomaniaków i ma kochających właścicieli. Czyli mamy happy end :) Gratuluję dziewczyny :) Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Eluś, huraaa, pycha, hip hip, bryk:):):) Głównie puuupu psinki widać, ale jest dobrze;):):) Najważniejsze, że do dobrych ludzi wrócił. Piękne zakończenie 2013!!! Ale fajocha:):):):):) Quote
ewakrakow Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 jeju jaka ulga, świetna końcówka i początek nowego roku dla Lakiego! jednak trzeba ogłaszać, mysza2 to chyba Ty dałaś to szczęśliwe ogłoszenie, jak dobrze że jest internet i dobrzy ludzie Quote
Doda_ Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Jestem przeogromnie przeszczęśliwa, zaraz się poryczę jak głupia BARDZO BARDZO WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!! Deklarowiczom za deklarację ! Pozostalym za ogloszenia i chec zrobienia bazarkow ! Myszy i AgusiP za wielką pomoc psiakowi !!!!!! obiezyswiat75 za pokrycie 1szego mca w hotelu !! naprawde wszystkim bardzo serdecznie dziekuje . . . na sylwestr nie moglismy dostac lepszego prezentu, prawda???????? Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Prawda, brawa dla Was Ludkowie:):):):) Quote
ewakrakow Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Doda_ napisał(a):Jestem przeogromnie przeszczęśliwa, zaraz się poryczę jak głupia BARDZO BARDZO WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!! Deklarowiczom za deklarację ! Pozostalym za ogloszenia i chec zrobienia bazarkow ! Myszy i AgusiP za wielką pomoc psiakowi !!!!!! obiezyswiat75 za pokrycie 1szego mca w hotelu !! naprawde wszystkim bardzo serdecznie dziekuje . . . na sylwestr nie moglismy dostac lepszego prezentu, prawda???????? od Ciebie się zaczęło:) psiaka znalazłaś, założyłaś wątek i tak się zaczęło, zrobiłaś dobry uczynek:) Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Brawo za łańcuszek serduch kochanych:) A w nagrodę: smok szczęśliwy, rozmerdany i starszy Pan upłakany:):):) Życie jest piękne!!!!! NOOO, BYWA....;) Quote
andegawenka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 A to amant od siedmiu boleści, tyle zmartwienia prze niego było :multi::smile: Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Hi, hi, faktiko, suczka u podstaw przygody! Facetyyyyy....;) Quote
halszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 no i makijaż sylwestrowy popłynął CUDOWNIE!!!!!!!:Cool!: Quote
Recommended Posts