mdk8 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 kochane proszę pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/249858-Zagroda-życie-Cegiełkowy-bazarek-dla-Donalda-do-21-stycznia-2014-do-20-00?p=21712553#post21712553 Quote
AgusiaP Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Tak bardzo się cieszę, że Laki wrócił do właścicieli :):):) Gdyby ktoś słyszał, że zginęła komuś jasna labladorka, to sunia jest u znajomej. Quote
Figunia Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 W tym roku kazdemu nieborakowi dawac na imie Laki (chocby na drugie...) To imie zobowiazuje!:lol: 1 Quote
Cantadorra Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Figunia napisał(a):W tym roku kazdemu nieborakowi dawac na imie Laki (chocby na drugie...) To imie zobowiazuje!:lol: Dobre :) dlatego waśnie moja sunia to też Lucky :) Quote
paula_t Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wchodzę na dogo, widzę tytuł, a potem doczytuję na wątku i po prostu nie wierzę!:multi:Aż się popłakałam, jak zobaczyłam filmik, na którym Laki się tak cieszy ze spotkania ze swoją rodzinką! Dziewczyny, jesteście wspaniałe, dzięki Wam, dzięki temu, że nie przeszłyście obok niego obojętnie psiak mógł wrócić do ludzi, którzy go kochają i których on kocha! :loveu: Quote
barb Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Doda to przede wszystkim dzięki Tobie -nie przeszłas obojętnie obok psiaka. Quote
ania75 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Dopiero teraz przeczytałam ....... ale wieści :multi::multi: Quote
Doda_ Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 barb napisał(a):Doda to przede wszystkim dzięki Tobie -nie przeszłas obojętnie obok psiaka. Kochana, kazdy z nas (dogomaniaków) zrobilby to samo :) jeszcze sie nie nacieszylam! nigdy nie mialam tak wspanialego sylwestra . . cala noc swietnie sie bawilam, z mysla o Laki ! Laki o wiele piekniejszy sylwester mial :) Quote
Mysza2 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 A ja w ferworze radości nie napisałam że Pan Lakiego przekazał mi 200 zł :) Zapytał ile nam jest winien za Lakiego, my z Ulą oczywiście odpowiedziałyśmy, że nam nic, ale gdyby chciał coś przekazać na inne nasze biedy to nie odmówimy. Beatko, podaj mi nr konta to Ci przeleję. Ula powiedziała że nic nie chce za te dwa dni, ale moim zdaniem powinnyśmy jej zapłacić. Ona ma swoich bid na BDT dość, trudno żeby jeszcze do naszych dokładała. Jak myślicie Quote
Nadziejka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Radujmy się kazdenka chwilka , kazdenkim okruchem serca , kazdenkim dniem ach jak cudnie zagladac :iloveyou: :iloveyou: Quote
Doda_ Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Mysza2 napisał(a):A ja w ferworze radości nie napisałam że Pan Lakiego przekazał mi 200 zł :) Zapytał ile nam jest winien za Lakiego, my z Ulą oczywiście odpowiedziałyśmy, że nam nic, ale gdyby chciał coś przekazać na inne nasze biedy to nie odmówimy. Beatko, podaj mi nr konta to Ci przeleję. Ula powiedziała że nic nie chce za te dwa dni, ale moim zdaniem powinnyśmy jej zapłacić. Ona ma swoich bid na BDT dość, trudno żeby jeszcze do naszych dokładała. Jak myślicie JAK MOGŁAŚ ZAPOMNIEĆ :mad::mad: :evil_lol: To bardzo mile z strony tego pana. Nie, ja nic nie chcę. Pieniądze przeznacz psom w potrzebie i Ulki za karmę. . Quote
szafranekm Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wspaniale, oglądałam filmik z Lakim - :-(i jego właścicielami, aż trudno uwierzyć. Kochane dziewczyny.:lol: i szczęśliwy Lakuś. Quote
Marycha35 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Brawa dla Pana, bardzo ładne zachowanie:):):) Quote
Mysza2 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Doda_ napisał(a):JAK MOGŁAŚ ZAPOMNIEĆ :mad::mad: :evil_lol: To bardzo mile z strony tego pana. Nie, ja nic nie chcę. Pieniądze przeznacz psom w potrzebie i Ulki za karmę. . No ja wiem, że na psy w potrzebie, ale Ty zdecyduj :) Quote
Doda_ Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 koochani. . . dziewczyny,jesli ktos moglby . .. . przeniesc swoja deklarację ktora miala byc dla lakiego - na suczkę Majeczke z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie/page18 siedzi w hoteliku a deklaracji zero :( mysza - w sprawie pieniazkow pisalam Ci juz pw. Quote
Gosiapk Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):JAK MOGŁAŚ ZAPOMNIEĆ :mad::mad: :evil_lol: (...) Uprasza się gorąco o nie stosowanie przemocy wobec Mysza2 (oraz o niedokarmianie ;) ) Quote
milagros19853201 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 bardzo dobry news oby takich happy endow jak najwiecej w 2014:-) Quote
milagros19853201 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) mowisz i masz pedze zagladam na watek i deklaracja z lakiego na majeczke :-) Doda_ napisał(a):koochani. . . dziewczyny,jesli ktos moglby . .. . przeniesc swoja deklarację ktora miala byc dla lakiego - na suczkę Majeczke z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie/page18 siedzi w hoteliku a deklaracji zero :( mysza - w sprawie pieniazkow pisalam Ci juz pw. Edited January 3, 2014 by milagros19853201 Quote
Doda_ Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 milagros baaardzo Ci dziekujemy kochana ! i tak zgadzam sie - oby jak najwiecej takich happy endow w 2014! Quote
paula_t Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):koochani. . . dziewczyny,jesli ktos moglby . .. . przeniesc swoja deklarację ktora miala byc dla lakiego - na suczkę Majeczke z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie/page18 siedzi w hoteliku a deklaracji zero :( mysza - w sprawie pieniazkow pisalam Ci juz pw. Ja już należę do grona deklarowiczów Majeczki;) Quote
AgusiaP Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 milagros19853201 napisał(a):mowisz i masz pedze zagladam na watek i deklaracja z lakiego na majeczke :-) Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):koochani. . . dziewczyny,jesli ktos moglby . .. . przeniesc swoja deklarację ktora miala byc dla lakiego - na suczkę Majeczke z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie/page18 siedzi w hoteliku a deklaracji zero :( mysza - w sprawie pieniazkow pisalam Ci juz pw. Betko bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: To podział pieniążków (200 zł podarowanych przez pana od Lakiego) wygląda tak 50 zł Ulka12 za Lakiego i na jej biedy na BDT 50 zł na psy w potrzebie u Budrysek 100 zł na Majeczkę http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie Rano wszystko przeleję:) Quote
Recommended Posts