Doda_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 na litość boską czy dogo nie potrafi za jednym razem wysłać PW do kilkunastu osób ? ? wysyłam po jednym i trzeba odczekać minutę . . do wielu os nie mogę . . Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 niestety :( nie ma miejsca !!! :( Quote
milagros19853201 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 oj tak to bedzie horor zwlaszcza dla tych bezdomnych zwierzakow bela51 napisał(a):Bardzo sie ciesze, ze psiak bezpieczny. Oczami duszy juz widze ten sylwestrowy horror dla wszystkich bezdomnych psow.:-( Quote
milagros19853201 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ja jestem bez zaproszenia licytowalam sobie na bazarku portasy jezdzieckie i u a AgusiaP bylo to weszlam poki co moge sie zadeklarowac na stala 5 zł fanty jakby kto robil bazarek tez sie znajda Quote
obiezyswiat75 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Jestem na zaproszenie Ewci. Mogę pokryć pierwszy miesiąc w dobrym hotelu. W dobrym czyli sprawdzonym osobiście przez kogoś i najlepiej zeby był obecny na dogo. Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Doda_ napisał(a):kurczę :(:(:( Emilka strasznie zapsiona więc najwyżej na dobe dwie mogła by wziąc chłopaka ale to nie załatwia sprawy niestety. Jest jeszcze hotel w kamienicy w Bytomiu może by tam warto zapytac jak już sytuacja będzie podramkowa ??? a w między czasie czegoś szukac ? Iwonka współpracuje często z tym hotelikiem ale w tej chwili jest w Niemczech. Wraca dopiero po Nowym Roku. Do kiedy Misiu może zostac u Uli ??? Quote
Javena Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Już nic nie mogę zadeklarowac .Mam zobowiązań po uszy. Moge tylko zaproponowac ogłoszenia.Oczywiście gratis.Chyba,że ktoś chce dołożyć mojemu Barikowi? Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy. Quote
milagros19853201 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 kurcze zal 4 litery sciska tamki dziadunio i bez budy .....jeszcze w zime....weiem poki co lipna ta zima ale ponoc ma wrocic..... Quote
Doda_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 milagros19853201 napisał(a):ja jestem bez zaproszenia licytowalam sobie na bazarku portasy jezdzieckie i u a AgusiaP bylo to weszlam poki co moge sie zadeklarowac na stala 5 zł fanty jakby kto robil bazarek tez sie znajda dziekujemy ogromnie !!!:loveu: obiezyswiat75 napisał(a):Jestem na zaproszenie Ewci. Mogę pokryć pierwszy miesiąc w dobrym hotelu. W dobrym czyli sprawdzonym osobiście przez kogoś i najlepiej zeby był obecny na dogo. pierwszy miesiąc? z nieba nam spadłas :lying: cioteczki czy Wy czytacie to co ja ?? ja ., . . nie wiem co powiedziec . . . jak Ci podziekowac . . . Martika@Aischa napisał(a):Emilka strasznie zapsiona więc najwyżej na dobe dwie mogła by wziąc chłopaka ale to nie załatwia sprawy niestety. Jest jeszcze hotel w kamienicy w Bytomiu może by tam warto zapytac jak już sytuacja będzie podramkowa ??? a w między czasie czegoś szukac ? Iwonka współpracuje często z tym hotelikiem ale w tej chwili jest w Niemczech. Wraca dopiero po Nowym Roku. Do kiedy Misiu może zostac u Uli ??? U Uli kilka dni a do kiedy dokładnie, to ona sie wypowie . . Misiu jest naprawde starszy i potrzebuje bliskosci z czlowiekiem, byl wczoraj zalamany, zrezygnowany . . . najlepszy bylby domowy hotelik , chyba ze wszedl juz do budy u Uli . . Javena napisał(a):Już nic nie mogę zadeklarowac .Mam zobowiązań po uszy. Moge tylko zaproponowac ogłoszenia.Oczywiście gratis.Chyba,że ktoś chce dołożyć mojemu Barikowi? Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy. bardzo dziekujemy,ogloszenia na wage zlota! Dzisiaj Mysza miala wydrukowac ogloszenia a ja rozwiesic tylko ze o 18 wychodze do pracy, chyba nie zdaze . . . Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ciocia podeślij mi plakat na [email protected] rozkleję na Zagórzu i Dąbrowie Górniczej. Jutro będę u weta to też powieszę może akurat ktoś się odezwie. Może ktoś go pozna coś o nim wie. Zawsze warto próbowac. Quote
Malgoska Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 to chyba taki domowy psiak, moze jednak znajdzie sie wlasciciel? A długo był w tym miejscu, gdzie go znalazłyście? Quote
Doda_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 martika - dostalam pw, juz wyslalam smsa. dzisiaj Mysza2 przywiezie mi ogloszenia ze zdjeciem, jutro bede rozwieszala - mozemy sie spotkac i razem rozwieszac, jesli masz czas . . moze jednak ktos rozpozna . . malgoska - ja codziennie chodze na spacery z moim wilczurem i tego psa zauwazylam dopiero w sobote ok. o 18.30 , potem po probie przekupienia szynkami i zlapaniu uciekl w strone makro, juz nie widzialam go tego dnia w niedziele bylam w pracy do 14 i jak wrocilam to krecil sie kolo mojego bloku w poszukiwaniu jedzeniu, siedzial lezal itd a jak ten sklepik naprzeciwko mnie zamknęli (o 15 w niedziele) to psiak tam poszedl i pod sklepem caly czas byl . . az do przyjazdu Agusi i myszy2. . Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Doda_ napisał(a):martika - dostalam pw, juz wyslalam smsa. dzisiaj Mysza2 przywiezie mi ogloszenia ze zdjeciem, jutro bede rozwieszala - mozemy sie spotkac i razem rozwieszac, jesli masz czas . . moze jednak ktos rozpozna . . już pisze PW :) Quote
mdk8 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 stałej nie dam już rady ale wspomogę grosikiem. Podajcie nr. konta. Quote
Doda_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 mdk8 napisał(a):stałej nie dam już rady ale wspomogę grosikiem. Podajcie nr. konta. dziekujemy bardzo !! nr konta bede podawać jak psiak pojedzie do hoteliku bo narazie mamy nadzieję że właściciel jednak sie odnajdzie . . mamy na szukanie pare dni . . psiak moze mialby cieple miejsce, ale musi sie dogadywac z innymi psami . .. O tym wypowie sie Ulka bo pies jest tam, wczoraj z tego co widzialam to z malymi sie dogadal ale nie wiem jak z reszta. . tu jak sie blakal raczej uciekal od innych psow . . Quote
Doda_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 zamorduje te dogo ! Mialam wyslac od A do D a wysylalam polowe A ! Czy tez tak macie?? ze doogo tak strasznie sie muli a wiadomosci sie wysylaja po jednym co minute . . . :[ nic, jak wróce z pracy to bede dalej wysylac. . . was tez o to bardzo prosze . . . Quote
Mysza2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) Byłoby miejsce dla Miśka u Anetki pod Wieliczką, tam gdzie jest Baksik od Pauli_t (Paula dziękujemy za kontakt). Psiaki są w ogrzewanych pomieszczeniach i psiaków jest mało. Ale Misio musiałby się zgodzić z psami, bo nie są zamykane w boksach tylko żyją w grupie. Zobaczymy jak się będzie sprawował u Uli. Koszt jest dość duży, bo 15 zł/dzień za takiego dużego psa (z wyżywieniem). To jest wątek Baksika http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-łańcuch-u-szyi-trzęsący-się-ze-strachu-Co-z-nim-będzie-! A z Emiś rozmawiałam już wczoraj po złapaniu Misia, nie ma miejsca w domu, a boks na dworze to nie dla takiego dziadziusia. Edited December 30, 2013 by Mysza2 Quote
mdk8 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 zobaczcie - bardzo podobny http://www.dogomania.pl/forum/threads/245663-ZAGIN%C4%84%C5%81-TIMUR-du%C5%BCy-stary-chory-17-lipca-2013r Quote
andegawenka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Myszko jestem . Jeśli King['] nie zostawił długów to wpłacę coś teraz. Od czasu do czasu wpłacę parę groszy. Quote
caha Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 a robiłyście wydarzenie na fb? może tam by ktoś rozpoznał Misia? Quote
Mysza2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 andegawenka napisał(a):Myszko jestem . Jeśli King['] nie zostawił długów to wpłacę coś teraz. Od czasu do czasu wpłacę parę groszy. Witaj Ninuś :loveu::loveu::loveu:, dobrze że jesteś Quote
Mysza2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 mdk8 napisał(a):zobaczcie - bardzo podobny http://www.dogomania.pl/forum/threads/245663-ZAGINĄŁ-TIMUR-duży-stary-chory-17-lipca-2013r To Timur, ale to nie on. caha napisał(a):a robiłyście wydarzenie na fb? może tam by ktoś rozpoznał Misia? Chyba nikt nie robił, ja nie mam FB :( Quote
Mysza2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Rozmawiałam z Ulą. Misiek dalej wystraszony i zdezorientowany. Do budy nie wchodzi, na pewno nie był podwórzowym burkiem. Ula mu położyła dodatkowe posłanie koło budy i tam ciągnie jak wracają ze spaceru. Sierść ma zadbaną, nie jest wychudzony. Uli się boi i podwarkuje i trzyma się na dystans, Ula mówi że raczej był psem jednego człowieka i nie miał zbyt wielu kontaktów z ludźmi. Nie chce jeść suchego. Do psów ani małych ani dużych nie wykazuje agresji, jest obojętny. Quote
Recommended Posts