Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarek bardzo marznie - w końcu jest chudziną. Aż mu szczęka dygoce - i z zimna i z nerwów. Ale skacze na klatke i do człowieka się niby garnie. Ale tak do końca to się boi.

Posted

Dzięki MoniceP i dzięki Lusi, która nie wykazała chęci opuszczenia ramion Pawła - prawdopodobnie do nowego domku w piątek pojedzie Czarek.
Smutne oczy basseta, przytulenie, podejście nieśmiałe małej chudziny złamało serce dziewczyny, która przyjechała po Luśkę.
Czarek - pies od szczeniaka siedzący w schronisku, nie znający domu i w zasadzie ludzkiej ręki - ma szansę.
Proszę wszystkich o ciepłe myśli i kciuki. Do piatku no i póxniej dalej. Żeby było dobrze, już tylko dobrze.

Posted

supergoga napisał(a):
Dzięki MoniceP i dzięki Lusi, która nie wykazała chęci opuszczenia ramion Pawła - prawdopodobnie do nowego domku w piątek pojedzie Czarek.
Smutne oczy basseta, przytulenie, podejście nieśmiałe małej chudziny złamało serce dziewczyny, która przyjechała po Luśkę.
Czarek - pies od szczeniaka siedzący w schronisku, nie znający domu i w zasadzie ludzkiej ręki - ma szansę.
Proszę wszystkich o ciepłe myśli i kciuki. Do piatku no i póxniej dalej. Żeby było dobrze, już tylko dobrze.

Buuuu:placz:
Ładnie to napisałaś, "nieśmiałe podejście małej chudziny":placz:

Trzymam kciuki za Czarusia.

Posted

Ja się tak denerwuję za niego. Przed wyjazdem zostanie wykastrowany i zrobimy mu USG, żeby się upewnić że nic mu nie dolega.
Żeby tylko wszystko zagrało. Czaruś ma szanse na dom, a nie wierzyłam. Jego powoli zabijała depresja.
I tak jak powiedziała Iwona, z całego schroniska właśnie ten psiulek zasłużył najbardziej na wyjazd do domu. On to wszystko znosił najgorzej, chudł i mizerniał w oczach.

Czarek stoi przed zyciową szansą. A ja w nerwach, żeby nic mu jej nie odebrało. Żeby wreszcie los i słońce uśmiechnęły się do małego, zwykłego pieska Czarusia - i dało mu miłość na całe życie.

Posted

Super
A gdy Czaruś pojedzie do nowego domu (bo WIEM, że tak będzie) to będziesz miała jakiś kontakt z właścicielem, żeby czasami nam napisać, co tam u niego?

Posted

Czarek jedzie do domku w piątek. Informacje z domku będą na pewno. Postaramy się o to.
Trzymajcie proszę za chudzine, żeby cos się nie pokomplikowało.
W czwartek ma kastracje, noc po spędzi u Pawła - i piątek - wyruszy po nowe życie.

Posted

Czarek po kastracji - już biega u Pawła po mieszkaniu. Jest wspaniały. Zdążył przed zabiegiem być wykapany, teraz wyczeska i śliczny psiak.

Trzymamy kciuki, jutro jego wielki dzień.

Posted

Czarek, bardzo wystraszony, pojechał do nowego domku. Mam nadzieję, że nowej Pańci wystarczy cierpliwości i że nie będzie miała od razu dużych oczekiwań. Czaruś jest łagodny i kochany ale wymaga czasu. Aby pokochał i zaufał.
Uwielbia głaski - ale jest też wtedy taki niesmiały i wystraszony.

No nic - dużo szczęścia - piesku w ogromnej depresji. To twoja wielka szansa. Wykorzystaj ją. Masz swoją kanape i rękę do miziania.
Miskę i opiekę.
Trzymaj się - będziemy o tobie pamiętać.

Jak będa fotki - wkleję.