Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarek pokazuje się na górze. Im później tym dla niego gorzej. Czy znajdzie dom i zaufa. Czy ktoś podejmie się roli wprowadzenia czarka w świat i pokazania mu, że człowiek potrafi kochac psa.

Posted

Odwiedziłam wczoraj Czarka i resztę. Psiak jest duzo drobniejszy niż wygląda na fotce i bardzo schudł. Może to przez depresję - szkoda go. Na pewno miałby szansę na dom, tylko gdzie tego domu szukać.

Posted

Widzisz Paulina jak to jest. Taki zwykły czarek - tylko w totalnej depresji, przerażony i chowający sie po kątach - nie ma wielu fanów. Nikt nie zagląda do niego. Gdyby to rozumiał, jaki jest zwykły zupełnie - czułby sie okropnie. Jak może marzyć o domku skoro nawet na dogo nikt do niego nie zapałał sympatią.
Podejrzewam że coraz trudniej będzie z domkiem - on jest w okropnym stanie psychicznym.

Posted

Czy ktoś podejmie się wyciągnąć Czarka ze schroniska i z depresji. szkoda tego psiaka, młody jest a niczego dobrego jeszcze w życiu nie zaznał. Siostra grzeje sie w domku, a jemu nikt nie chce podać ręki.

Posted

Niestety to nie spokój. Czarek wymaga domu z cierpliwym opiekunem. Jest w depresji. Niby biega na wybiegu, jak wyjdzie z klatki, ale tak z daleka, bokami. Przecież on nigdy nie miał domu.
Siostra była podobna - teraz jest kochana, wspaniała sunią domową. Ktoś cierpliwy, z wielkim sercem dał jej szansę. Czarek też by się zmienił, tylko u kogo. Bo w schronisku nie ma szansy dla tego psiaka.

Posted

Czarek nadal szuka domu choć widac po nim że już nie szuka swego człowieka. Zrezygnował. Jednak wiem, że w cierpliwym spokojnym domu - odżyje. To taki nieduzy piesek. Wiem, że nie jest to żadna ślicznota. Taki ot zwykły kundelek. Ale tez chce mieć dom.