Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki wielkie, zaraz wstawię banerek zamiast szczeniaków. One chyba znajdą domki.

A to Czarek - zobaczcie jaki chudy. Na fotce wydaje się wiekszy, ale jest z Foksi, która sięga do kolana - a on jest jednak mniejszy od niej.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
A jak zrobnić żeby się odpalało po klinkięciu na banerek, bo nie umiem.

Kupiujesz adres strony z wtym wątkiem. W podpisie zaznaczasz obrazek i klikasz taką ikonke świata i spianacza i tam wstaiwasz link. I będzie się odpalało :)

Posted

Napisz mi tylko któy adres kopiuję - obrazka? czy całego wątku. I skąd.
Wiem gdzie jest podpis, i gdzie ta ikonka. Już kiedyś chyba cosik robiłam, a teraz mi nie wychodzi. Napisz mi raz jeszcze - tak matołowato - to postaram się. Może ewentualnie młoda pomoże.

Posted

Czarek - odkąd jesteś w moim podpisie to ja mam jaką obsesję. Co spojrzę na to zdjęcie to zaraz mi sie takim kamlotem na sercu układasz... :shake:

Biedny samotny piesku, zimę w schronie masz spędzić?

Taki malutki?

Taki chudziutki??

:shake:

Posted

To małe przytuliska w małym miasteczku. Tam w zasadzie nikt nie przychodzi. Tylko Ci, którzy znajda psiaka na ogłoszeniu i umówią się na poznanie psa. Ale tacy przybywaja po upatrzonego zwierzaka i głównie z nim wyjeżdżają. Czarek nie ma więc innej szansy, jak ogłoszenia i pokazywanie go.