supergoga Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Dzieki wielkie, zaraz wstawię banerek zamiast szczeniaków. One chyba znajdą domki. A to Czarek - zobaczcie jaki chudy. Na fotce wydaje się wiekszy, ale jest z Foksi, która sięga do kolana - a on jest jednak mniejszy od niej. Quote
supergoga Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A jak zrobnić żeby się odpalało po klinkięciu na banerek, bo nie umiem. Quote
Selenne Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 supergoga napisał(a):A jak zrobnić żeby się odpalało po klinkięciu na banerek, bo nie umiem. Kupiujesz adres strony z wtym wątkiem. W podpisie zaznaczasz obrazek i klikasz taką ikonke świata i spianacza i tam wstaiwasz link. I będzie się odpalało :) Quote
supergoga Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Chyba matoł jestem, próbowałam kilka razy i nic z tego. Może ja jednak czegos nie rozumiem, jak to zrobić. I bardzo mnie to męczy.:-( Quote
Selenne Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To może napisz mi krok po kroku co robisz, to spróbuję ci jakoś pomóc Quote
supergoga Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Napisz mi tylko któy adres kopiuję - obrazka? czy całego wątku. I skąd. Wiem gdzie jest podpis, i gdzie ta ikonka. Już kiedyś chyba cosik robiłam, a teraz mi nie wychodzi. Napisz mi raz jeszcze - tak matołowato - to postaram się. Może ewentualnie młoda pomoże. Quote
PaulinaT Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jak juz masz zdjęcie w podpisie kopiujesz adres watku (najlepiej 1.strony) i ten adres wklejasz pod zdjęcie jako link. Quote
PaulinaT Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czaruś wyglądasz teraz z mojego podpisu z każdym postem przypominając o swojej nieśmiałej obecności... Bardzo mnie to boli, że nie mam jak Ci pomóc :shake: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Biedaczysko... Nadal nikt Cię nie widzi... :shake: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czarek - odkąd jesteś w moim podpisie to ja mam jaką obsesję. Co spojrzę na to zdjęcie to zaraz mi sie takim kamlotem na sercu układasz... :shake: Biedny samotny piesku, zimę w schronie masz spędzić? Taki malutki? Taki chudziutki?? :shake: Quote
supergoga Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Fakt, Czarek wygląda coraz gorzej - coraz chudszy. Nawet Iwona sie ostatnio martwiła tym jego stanem. Według mnie to depresja, bo raczej nic mu nie dolega. Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Depresja to bardzo poważna choroba.... :sad: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No Czarusiu - może jakas ciotka ma pomysł jak Ci pomóc?? :shake: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A tu nadal cisza. To chociaż chodźmy razem we dwójkę pospacerować sobie. Chociaż na chwilkę. Quote
Selenne Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Czarusi, do góry! Mam nadzieję, że więcej osób wklei bannery, które zrobiłam i ktoś nim się zajmie! On nie może przecież dłużej siedzieć w schrosniku! Quote
supergoga Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Boje się o zimę - choć to nie jego pierwsza a druga zima bez domu. A powinien grzać się na kocyku lub kanapie. Mały, chudy Czarek w depresji. Quote
Selenne Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A czy przychodzą do schroniska tacy, którzy oglądają Czarusia? Czy wszyscy go omijają? Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 To małe przytuliska w małym miasteczku. Tam w zasadzie nikt nie przychodzi. Tylko Ci, którzy znajda psiaka na ogłoszeniu i umówią się na poznanie psa. Ale tacy przybywaja po upatrzonego zwierzaka i głównie z nim wyjeżdżają. Czarek nie ma więc innej szansy, jak ogłoszenia i pokazywanie go. Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Selenne - proszę, tak ładnie - o banerek dla Alexa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8151221#post8151221 Tam jest fotka i zdanie. Taki mały, żebym go jeszcze zmieściła obok Czarka. On całe 7 lat zycia spędził w schronisku. Nigdy nie miał domu - mały rudasek. Quote
PaulinaT Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Czarek z depresją prosi... niesmiało, cichutko. O dom i miłość. Quote
Recommended Posts