supergoga Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Czarek jest takim zupełnie zwykłym psiakiem, ale może Iwonie uda się zrobić fotki, które pokażą że jest fajnym psem. Bo jest. A może pojedziemy do schroniska i wspólnie nam się taka sesja uda. Quote
PaulinaT Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 supergoga napisał(a):A może pojedziemy do schroniska i wspólnie nam się taka sesja uda. a kiedy się ciotka wybiera?? :cool3: Quote
supergoga Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Sprawa wyjazdu w psie odwiedziny do ustalenia. A póki co Czarek - Cezarek szuka domu! Quote
supergoga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Podniosę Czarka, Cezarka, Czarodzieja - w drodze po nowy domek. Domku, znajdź się, popracuja nad jego lękami - warto. Zobaczysz!!! Quote
supergoga Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Czaruś w drodze po domek idzie na sama górę. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Zostałam Czarku z tobą sama jedna, to pójdziemy razem na spacerek. Może ktoś cię wypatrzy. Quote
supergoga Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Ufff, Paulina, dobrze że jesteś, bośmy z czarkiem zostali sami. Ja rozumiem, to taki zwykły całkiem piesek jakich tysiące. I tysiące jest w depresji. Ale może i jemu kiedys się uda z domkiem. Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 supergoga napisał(a):Ufff, Paulina, dobrze że jesteś, bośmy z czarkiem zostali sami. Ja rozumiem, to taki zwykły całkiem piesek jakich tysiące. I tysiące jest w depresji. Ale może i jemu kiedys się uda z domkiem. Uda się. Prędzej czy później sie uda! Oby to bylo prędzej... Zanim nowych psów przybędzie... Quote
supergoga Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Niestety juz przybyło właśnie.:placz: A Czarek nadal siedzi. Quote
PaulinaT Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kiedy skończy się odsiadka Czarka?? Quote
supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Czy oprócz nas naprawde nikt nie zagląda do Czarka. Ona jest aż ta brzydki, zwykły, nie wart zainteresowania? Chyba nie? :-( Quote
Krysiam Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dlazcego on jest w dziale w nowym domu? Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Dzięki za uwage, jego siostra poszła do domu, ale Czarek nie. Zaraz pisze do moda. Patrz, a my z pauliną ślepe wrony nie zwróciłysmy uwagi. Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 O cholera - kompletnie nie widziałam! Krysiam - wielkie dzięki! Quote
supergoga Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Czarodziej Czarek jakoś nie może nikogo zaczarować. I nadal siedzi z Foksi w kojcu. Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Nikt nie zagląda do Czarka? Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 On strasznie podobny jest do Czarusia, co to go Marta Wika dla brata zabrała... baaaaardzo. Quote
supergoga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Jak mnie nie ma to już nikt do Czarka nie zajrzy. Wiem, wiem - tyle psów, a on taki zupełnie zwykły. Ale szuka domu - to też ważne. Quote
PaulinaT Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czarek szuka domu cierpliwego i wyrozumiałego, domu w którym będzie mógł się otworzyć na ludzi i świat. Poznać coś więcej niż skrawek nieba nad przytuliskiem, które jest dotychczasowym całym jego światem. Szkoda tego psa, który się marnuje w ciasnym boksie. Jako jeden z wielu... Quote
supergoga Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Po wczorajszym dniu bardzo martwię sie o Czarka. To już nie jest piesek z tych fotek z pierwszej strony. To chudy psiak, postury pinczerka albo włoskiego charcika. Szczuplutki bardzo. Zpostał razem z Foksi przeniesiony do innego kojca, teraz jest bardziej na widoku, może też uczestniczyć w zyciu azylu, w pracach ludzi. I przestał od człowieka uciekać. Wręcz przeciwnie, gdy zatrzymałam się przy klatce i Czarek i Foksi wspinały sie na pręty, wtykały noski, aby bliżej. Zupełnie nie ten Czarek. Ale taki mizerny. On musi mieć dom. Postaram się o nowe fotki w tygodniu. Quote
supergoga Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Czarek jest w okropnej firmie - chudy - same kości w małym ciałku. Może to schroniskowa depresja. Jutro pokażę fotkę - dziś już nie dam rady. Quote
Selenne Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zrobiłam bannery... Może jak wstawimy do podpisów to ktoś zajrzy! I zaadoptuje! Jeżeli będziecie jeszcze potrzebować bannerów to mój wątek jest w of topicu "BaNnErY" Mogą być? Przepraszam, ale jak przeczytałam, to koniecznie chciałam zrobić benner... A nie miałam zbytniu dużo czasu... Quote
Recommended Posts