Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarek jest takim zupełnie zwykłym psiakiem, ale może Iwonie uda się zrobić fotki, które pokażą że jest fajnym psem. Bo jest.
A może pojedziemy do schroniska i wspólnie nam się taka sesja uda.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, Paulina, dobrze że jesteś, bośmy z czarkiem zostali sami.
Ja rozumiem, to taki zwykły całkiem piesek jakich tysiące. I tysiące jest w depresji. Ale może i jemu kiedys się uda z domkiem.

Posted

supergoga napisał(a):
Ufff, Paulina, dobrze że jesteś, bośmy z czarkiem zostali sami.
Ja rozumiem, to taki zwykły całkiem piesek jakich tysiące. I tysiące jest w depresji. Ale może i jemu kiedys się uda z domkiem.

Uda się.
Prędzej czy później sie uda!
Oby to bylo prędzej...
Zanim nowych psów przybędzie...

Posted

Czarek szuka domu cierpliwego i wyrozumiałego, domu w którym będzie mógł się otworzyć na ludzi i świat.
Poznać coś więcej niż skrawek nieba nad przytuliskiem, które jest dotychczasowym całym jego światem.
Szkoda tego psa, który się marnuje w ciasnym boksie.
Jako jeden z wielu...

Posted

Po wczorajszym dniu bardzo martwię sie o Czarka. To już nie jest piesek z tych fotek z pierwszej strony. To chudy psiak, postury pinczerka albo włoskiego charcika. Szczuplutki bardzo. Zpostał razem z Foksi przeniesiony do innego kojca, teraz jest bardziej na widoku, może też uczestniczyć w zyciu azylu, w pracach ludzi. I przestał od człowieka uciekać. Wręcz przeciwnie, gdy zatrzymałam się przy klatce i Czarek i Foksi wspinały sie na pręty, wtykały noski, aby bliżej. Zupełnie nie ten Czarek.
Ale taki mizerny. On musi mieć dom.
Postaram się o nowe fotki w tygodniu.

Posted

Zrobiłam bannery... Może jak wstawimy do podpisów to ktoś zajrzy! I zaadoptuje! Jeżeli będziecie jeszcze potrzebować bannerów to mój wątek jest w of topicu "BaNnErY"

Mogą być? Przepraszam, ale jak przeczytałam, to koniecznie chciałam zrobić benner... A nie miałam zbytniu dużo czasu...