Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
7 godzin temu, beataczl napisał:

sunie takie szczęśliwe ,ze nie wiem czy gdzie inne takie będą ..i do tego razem  u Ani :)

zadnych zapytan z ogloszen Klusi nie ma?

Witaj:) no  niestety cisza:( dodatkowo mają robione ogłoszenia przez moją córkę i nie miałam żadnego telefonu! 

• 3 weeks later...
Posted

rozmawiałam, w sprawie dziewczyn i okazuje się, że nasza Klusia musi być skonsultowana pod kątem oczu! chyba nie widzi:( na spacerze trzeba ją pilnować poza tym wszystko jest OK! bardzo się martwię o nią:(:(  

Posted

w następnym tygodniu Kluska ma już umówioną wizytę, telefonicznie Ania powiedziała o tych oczkach:( i Pani doktor stwierdziła, że skoro nie schudła to wyklucza podłoże cukrzycowe a podejrzewa, że jest to związane z wiekiem:( nasza babula jest szacowana na ok. 13-14 lat. Pani doktor zna Kluskę z wcześniejszych wizyt, czyszczenia zębów. W zachowaniu dziewczyny nic niepokojącego się nie dzieje, apetyt dopisuje, chętnie wychodzi na spacerki... cytuję Anię. Najgorszy dla mnie  jest fakt, że mimo tylu prób ogłaszania dziewczyna nie ma na emeryturę stałego domku:(:( przykre to jest!

Posted
11 godzin temu, bakusiowa napisał:

Starszych piesków nie chcą adoptować. 

wiem, ale Klusia bardzo garnęła się do człowieka od zawsze! :) pociesza mnie tylko fakt, że nie spędziła tych kilku lat w schronisku:( 

Posted
12 godzin temu, bakusiowa napisał:

Starszych piesków nie chcą adoptować. 

wręcz wyrzucają stare psiaki, coraz więcej takich przypadków :( ostatnio trafił do mnie 16-letni jamnik skazany na eutanazję z powodu starości, co najdziwniejsze - nie przez młodych, a przez starszych ludzi :(

Posted
40 minut temu, bakusiowa napisał:

Danusiadanusia, kiedyś pieskom z Białej Podlaskij robiła ogłoszenia Bejotka. Podobno sporo z nich znajdowało domy. Napisz może do niej.

Bejotka do dzisiaj ogłasza nam psiaki, Klusi nie ogłasza, ale Pandorka ma na bieżąco odnawiane ogłoszenia - cisza :(

• 2 weeks later...
Posted
4 godziny temu, bakusiowa napisał:

Danusiadanusia, dziewczynom potrzebne jest chyba zabezpieczenie od kleszczy.

tak:) rozmawiałam z Anią i jak będzie weterynarz oglądał Klusię, załatwimy i to:) bardzo dziękuję za czujność:) Ania mi przysłała wiadomość, że z powodów nieobecności Pani doktor musiała przełożyć wizytę, jak będzie znała szczegóły od razu da znać:) Klusia i Pandusia obie jadą :) martwi mnie Klusia:(