Nadziejka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Pozdrawiam i raduje ogromnie zapraszam na maluczki kramik dla dwoch serduszek 1 Quote
danusiadanusia Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 melduję, ze w rozliczeniu naniosłam wpłaty, serdecznie dziękuję wszystkim za wpłaty:) Quote
danusiadanusia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 i znowu uzupełniłam rozliczenie, dostałam też wiadomość od Ani, że u dziewczyn wszystko jest OK! :) poprosiłam o zważenie dziewczyn, bo rzekomo nie chcą chudnąć:) Quote
Nadziejka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Zagladam pozdrawiam kluseczki ziuteczki przecudne Danusiu jeszcze rolziczam kramik Quote
beataczl Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 sunie takie szczęśliwe ,ze nie wiem czy gdzie inne takie będą ..i do tego razem u Ani :) zadnych zapytan z ogloszen Klusi nie ma? Quote
danusiadanusia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 7 godzin temu, beataczl napisał: sunie takie szczęśliwe ,ze nie wiem czy gdzie inne takie będą ..i do tego razem u Ani :) zadnych zapytan z ogloszen Klusi nie ma? Witaj:) no niestety cisza:( dodatkowo mają robione ogłoszenia przez moją córkę i nie miałam żadnego telefonu! Quote
Maciek777 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Dużo zdrowia, radości i pogody na Święta 1 Quote
halszka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny, wśród przyjaciół i zwierzaków Quote
danusiadanusia Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 rozmawiałam, w sprawie dziewczyn i okazuje się, że nasza Klusia musi być skonsultowana pod kątem oczu! chyba nie widzi:( na spacerze trzeba ją pilnować poza tym wszystko jest OK! bardzo się martwię o nią:(:( Quote
danusiadanusia Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 w następnym tygodniu Kluska ma już umówioną wizytę, telefonicznie Ania powiedziała o tych oczkach:( i Pani doktor stwierdziła, że skoro nie schudła to wyklucza podłoże cukrzycowe a podejrzewa, że jest to związane z wiekiem:( nasza babula jest szacowana na ok. 13-14 lat. Pani doktor zna Kluskę z wcześniejszych wizyt, czyszczenia zębów. W zachowaniu dziewczyny nic niepokojącego się nie dzieje, apetyt dopisuje, chętnie wychodzi na spacerki... cytuję Anię. Najgorszy dla mnie jest fakt, że mimo tylu prób ogłaszania dziewczyna nie ma na emeryturę stałego domku:(:( przykre to jest! Quote
kinga_kinga7 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 29 minut temu, bakusiowa napisał: Starszych piesków nie chcą adoptować. A szkoda ... ale niech żałują ! Quote
danusiadanusia Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Starszych piesków nie chcą adoptować. wiem, ale Klusia bardzo garnęła się do człowieka od zawsze! :) pociesza mnie tylko fakt, że nie spędziła tych kilku lat w schronisku:( Quote
mari23 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 12 godzin temu, bakusiowa napisał: Starszych piesków nie chcą adoptować. wręcz wyrzucają stare psiaki, coraz więcej takich przypadków :( ostatnio trafił do mnie 16-letni jamnik skazany na eutanazję z powodu starości, co najdziwniejsze - nie przez młodych, a przez starszych ludzi :( Quote
bakusiowa Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Danusiadanusia, kiedyś pieskom z Białej Podlaskij robiła ogłoszenia Bejotka. Podobno sporo z nich znajdowało domy. Napisz może do niej. Quote
kinga_kinga7 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 40 minut temu, bakusiowa napisał: Danusiadanusia, kiedyś pieskom z Białej Podlaskij robiła ogłoszenia Bejotka. Podobno sporo z nich znajdowało domy. Napisz może do niej. Bejotka do dzisiaj ogłasza nam psiaki, Klusi nie ogłasza, ale Pandorka ma na bieżąco odnawiane ogłoszenia - cisza :( Quote
danusiadanusia Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 zgodnie z umową naniosłam w rozliczeniu wpłaty:) serdecznie dziękuję za nie: ASIUNIAB BJUTA SABINA02 dziewczyny sprawdzajcie mnie, czy czegoś nie pokręciłam:) Quote
Nadziejka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Zagladam z pozdrowieniami sciskam kciuki Danusiu ja w tygodnie wplace deklaracyjke za kwiecien imaj Quote
bakusiowa Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Danusiadanusia, dziewczynom potrzebne jest chyba zabezpieczenie od kleszczy. Quote
danusiadanusia Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Danusiadanusia, dziewczynom potrzebne jest chyba zabezpieczenie od kleszczy. tak:) rozmawiałam z Anią i jak będzie weterynarz oglądał Klusię, załatwimy i to:) bardzo dziękuję za czujność:) Ania mi przysłała wiadomość, że z powodów nieobecności Pani doktor musiała przełożyć wizytę, jak będzie znała szczegóły od razu da znać:) Klusia i Pandusia obie jadą :) martwi mnie Klusia:( Quote
Recommended Posts