anbra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 i do mojego Pysia ;) ( no i mój Pysiu,podobnie jak Morusek, też nie ma oczka :( ale taki już do mnie trafił :( ) trzymam kciuki za Snoopiego :) będzie dobrze psinko :) Quote
Madziek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 przed sekundą zadzwoniła do mnie kierowniczka schroniska pani Dorota, żeby powiedzieć, że w sobotę ktoś z Gdańska przyjedzie po Snoopiego!!! :sweetCyb: i to w dodatku jest ktoś z Dogomanii :mad: proszę się natychmiwast przyznać, bo muszę uściskać :p Quote
iwop Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 jak tylko go zobaczyyłam to wiedziałam że zaraz się ktos w nim zakocha - takie kudłaczki tak maja:loveu: Quote
basia0607 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Takie wiadomości to miód na serce. A ja też jade daleko , po jamnisie dzikuskę i nie moge sie już doczekać ! Quote
olenka_f Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hej hej Snoopy będzie mieszkał u mojej siostry Quote
Madziek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 olenka to cudownie! nawet nie wiesz ajk się cieszę! napisz proszę coś więcej proszę :-) Quote
dorota412 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jak cudownie!!!! Taki pieknich musi miec domek:loveu: Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witam, widzę, że już moja siostra "się ujawniła" :eviltong: to i ja się przedstawię - to ja z olunią przyjadę po Snoopiego w sobotę. Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Madziek napisał(a):olenka to cudownie! nawet nie wiesz ajk się cieszę! napisz proszę coś więcej proszę :-) Ola jest teraz ciut zajęta pracuje, to może ja napiszę, ino co was interesuje????;) Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 SUperrraśnie :multi::multi::multi: Interesuje nas wszystko. Adres, stan konta bankowego, znajomości, zarobki i oszczędności. :evil_lol: A tak serio. To jakie Snoopy będzie mieć warunki. Czy będzie mieć rodzeństwo czy na razie jedynak. Takie ogólne informacje. Liczymy że Snoopy będzie się pojawiać na dogomani i będzie ciociom opowiadać jak jest w nowym domku. :loveu: Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Franca81 napisał(a): Interesuje nas wszystko. Adres, stan konta bankowego, znajomości, zarobki i oszczędności. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: Mieszkać Snoopy będzie w mieszkanku dwupokojowym, tylko ze mną, więc jak będzie chciał, to będzie miał swój pokój:eviltong: Rodzeństwa nie ma i nie będzie miał niestety:evil_lol: Mieszkamy w bloku, ale las mamy kilka metrów od domu, jeziorko i morze, więc będzie gdzie chodzić. Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 magdalena_w napisał(a):Mieszkać Snoopy będzie w mieszkanku dwupokojowym, tylko ze mną, więc jak będzie chciał, to będzie miał swój pokój:eviltong: Rodzeństwa nie ma i nie będzie miał niestety:evil_lol: Mieszkamy w bloku, ale las mamy kilka metrów od domu, jeziorko i morze, więc będzie gdzie chodzić. Hmm dwa pokoje? :evil_lol: Las, jeziorko i morze blisko.... :evil_lol: Zaadoptuj mnie też. :loveu::loveu: Plosie :cool3: (suchej karmy nie jadam ale sama moge sobie gotować). :cool3: Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Franca81 napisał(a):Hmm dwa pokoje? :evil_lol: Las, jeziorko i morze blisko.... :evil_lol: Zaadoptuj mnie też. :loveu::loveu: Plosie :cool3: (suchej karmy nie jadam ale sama moge sobie gotować). :cool3: Biorę Cię bez gadania o ile i mnie będziesz gotować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Franca81 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 magdalena_w napisał(a):Biorę Cię bez gadania o ile i mnie będziesz gotować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie ma sprawy. Wodę (do zupki w proszku) potrafię super ugotować i nawet się nie przypali!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę że Snoopy będzie miał dobrze z nową Pańcią Snoopikową. :cool3::cool3: Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Franca81 napisał(a):Nie ma sprawy. Wodę (do zupki w proszku) potrafię super ugotować i nawet się nie przypali!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ummm moje ulubione danie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już nie mogę się doczekać soboty, a moja siostra stara się mnie przekonać racjonalnymi argumentami, że trzeba czekać, pewnie ma rację, ale to niesprawiedliwe, że trzeba czekać aż dwa dni!!! Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cioteczki, Snoopy będzie miał jak w raju u Madzi!!! To sprawdzony, kochający i troskliwy dom. Mogą go najwyżej zagłaskać i zacałować, bo będzie pępkiem świata :lol: U Madzi mieszkał nasz sopocki Szczeżuj, szkoda, że aż 11 lat czekał w schronisku na ten wspanialy dom i nie dane mu było cieszyć się nim tyle, ile byśmy chciały.. Nie martwcie się o Snoopiego, będzie bezpieczny i zadowolony. Madziu, cieszę się! Quote
anbra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Świetnie,że Snoopiemu się poszczęściło i będzie miał swój domek :) I z tego, co czytam będzie tam miał baaaardzo dobrze ;) Quote
olenka_f Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akuszko zapomniałaś dodać o czesanku 123 razy dziennie i dylemacie czy podszorstek jest odpowiednio wyczesany czym będę bombardowana telefonicznie o każdej porze dnia i nocy:evil_lol: Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 To nie prawda, ona kłamie - a podobno olunia to moja siostra (ale mnie to z pewnością na wycieraczce znaleźli, albo ją, bo to ona mi dokucza:evil_lol: ) - czesanie, góra dwa razy dziennie, a w dodatku mam zaklepane nauki wyczesywania u fachowca:eviltong: Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dziewczyny, ja nie napisałam nawet 1 % :evil_lol: Przecież ksiązkę możnaby napisać. Będzie miał cudowny dom, o jakim marzy kazdy pies. A resztę usłyszymy jak już będzie u Madzi ;) Kiedy ten wielki dzień? Quote
Madziek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Wiecie co? mam dylemat... mam krzyczeć ze szczęścia czy płakać z radości ? ;-) Quote
magdalena_w Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 w sobotę rano jedziemy po mojego malucha:multi: :multi: :multi: Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Madziek napisał(a):Wiecie co? mam dylemat... mam krzyczeć ze szczęścia czy płakać z radości ? ;-) Skacz cioteczko :evil_lol: Madziu, napiszcie na wątku transportowym, że jedziecie, może jakąś bidę do domku podwieziecie po drodze. Do soboty jeszcze tyle czasu, kurczaki, ale bedę czekać! Quote
ala35 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 szaleję z radości , Snoopek -Pomorzanin -mój ziom Quote
Recommended Posts