Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się z tego, że Snoopy jest. Rozbraja mnie jego nieustanne wtulanie się. A jego radość na mój widok sprawia, że nawet najgorszy dzień w pracy znika jak koszmar senny. :loveu: :loveu: :loveu: Ale nie cieszę się, że tęskni, bo okropnie trudno mi wychodzić do pracy, gdy on płacze pod drzwiami. Chciałabym aby już wiedział, że zawsze wracam. Chciałabym, aby już nie bał się spać w sąsiednim pokoju, bo teraz gdy zaśnie przy mnie w pokoju, gdy ja się przenoszę do drugiego, to on wstaje i idzie za mną. Przez to w dni wolne jest zmęczony i niewyspany.

Ale to takie tam maniunie roztereczki. A mówię Wam jak teraz na wsi mamy wesoło. Mały kotek taty uwielbia zabawę ogonkiem Snoopyego. Lata za nim i zaczepia. Na początku ciut się bałam, że Snoopy sie zdenerwuje i uszkodzi kociaka i trochę ich izolowałam, ale jak zobaczyłam, że Snoopek sam szuka kontaktu i wylizuje malca, gdy ten odejdzie na chwilę, to się uspokoiłam. Teraz w nocy śpimy w trójkę - kociak na poduszce, Snoopek na moim ramieniu.

A Gajka - braird nadal szuka towarzysza zabaw w Snoopym i powiem, że teraz już od czasu do czasu szaleją po ogrodzie. Tylko Snoopy po każdej zabawie wpada do domu albo sprawdzić czy jestem albo się pożalić na zbyt brutalne zachowanie Gajki. Ja właśnie tak myślałam, że te dwa psiaki przypadną sobie do gustu, bo są w podobnym wieku i tak samo lubią poskakać przy zabawie.

A dziś Gajka dała pokaz zazdrości:evil_lol: Rano gdy czesałam Snoopyego, to przyszła mała zazdrośnica i tak długo podrzucała mi rękę, aż ją zaczęłam czesać - a nie znosi tego w normalnych okolicznościach:evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, że już niebawem zrozumie że nie musi Cię wiecznie poszukiwać i że na pewno zawsze wrócisz z pracy...

A briardki to fajne stworzenia, ale też czesania u nich niemało...

Posted

Jasne zadzierać - jak my nawet nie wiemy co napisali! A gwazdy jak gwiazdy, ale jedna - Snoopuniu to taka moja mała gwiazdeczka jest:evil_lol:

Tylko straszny pędziwiatr z niego. Idziemy dwie godziny przez las, ja wracam "martwa", a on przeciwnie - właśnie się rozkręcił i szuka sposobności do wyciągnięcia mnie na dalszą drogę. Ale zemsta jest słodka - teraz nie mam czasu, ale jak tylko znajdę wolną sobotę lub niedzielę (no i mały będzie silniejszy i będzie można go zaszczepić) to zabiorę Snoopyego na rajd - 25-30 km i zobaczymy, kto tu jest piechurem:eviltong:

A Snoopy ma już wszytkie rany zabliźnione i gdyby nie latał jak szalony i nie rozwalił sobie głowy, to można by powiedzieć, że nie ma już ran otwartych.

Posted

Ty nie łaź na żadne rajdy bo znów będę musiała Cie z drogi zbierać, lebiego
Ciebie ok już się przyzwyczaiłam ale Snoopka to jak niby zebrać jak się rozpłaszczy i ruszyć nie będzie chciał:evil_lol:

Posted

Ja jednak napiszę do telewizji aby znowili "Zerwane więzi", moze odnajdą ta moją prawdziwą dobrą, miłą, kochającą siostrę, bo ta wredota olenka_f, to musi być podmieniona :evil_lol:

Rajdy mi służą, a w Snoopym też drzemie duch wędrowca :eviltong:

Posted

Dariaopole, dawaj cioteńko skana, chcemy Madzi i Snoopiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matenko, co z tą głowa , gdzie on ja rozwalił i jak? Zwariuje tutaj...

Hihihi, "Zerwane więzi"... Nie zmieniać się siostry kochane, zostańcie takie, jakie jesteście - UWIELBIAMY WAS!!! :loveu:

Ja bym nie przeszła 30 km, ja taka leniwa...

Posted

akucha napisał(a):
TY Olenko taki piechur?

Ja???????????????????????? Nigdy w życiu ja normalna jestem, to ta wariatka w niedziele spać nie może tylko łazi i łazi
a jak się na rower kiedyś wybrała to ją i ten jej rower zbierać z trasy musiałam bo z Madzi to żaden siłacz:evil_lol:

Posted

Ta Olunia piechur :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona samochodem mnie ściąga i to nie z pieszych rajdów a z rowerowych, bo te mi nie wychodzą w cale!

A co Ty Oluniu pisałaś ? Siostruniuniuniunieczka:roflt::roflt::roflt:

Posted

Co do główki Snopiego, to w mojej ocenie on ma ADHD :evil_lol: On tak skacze i szaleje, że musiał gdzieś się uderzyć i rozciął sobie główe nad oczkiem, ale to była mała ranka i nawet dużo nie krwawił, teraz już nic prawie nie widać

Posted

magdalena_w napisał(a):
Co do główki Snopiego, to w mojej ocenie on ma ADHD :evil_lol: On tak skacze i szaleje, że musiał gdzieś się uderzyć i rozciął sobie główe nad oczkiem, ale to była mała ranka i nawet dużo nie krwawił, teraz już nic prawie nie widać

trafił swój na swego :evil_lol:

Posted

magdalena_w napisał(a):

A co Ty Oluniu pisałaś ? Siostruniuniuniunieczka:roflt::roflt::roflt:

i masz w łep :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

No, to całe szczęście. ADHD znam, przerabiam to na co dzień.
Madziu, trafił Ci się super pies!!! Ja uwielbiam takie rozbrykane szczęścia na czterech łapach!!!

Od rowerka mocno pooka boli!!!! Ojjjj, znam ten ból! :evil_lol:

Posted

akucha napisał(a):
No, to całe szczęście. ADHD znam, przerabiam to na co dzień.
Madziu, trafił Ci się super pies!!! Ja uwielbiam takie rozbrykane szczęścia na czterech łapach!!!

Od rowerka mocno pooka boli!!!! Ojjjj, znam ten ból! :evil_lol:

Madzię od rowerka boli wszystko i długo ale i tak włazi i włazi :mad:

Posted

Bo trzeba być twardym a nie miętkim:evil_lol:

Madziu, trafił Ci się super pies!!! Ja uwielbiam takie rozbrykane szczęścia na czterech łapach!!! - Akuszko te słowa będę musiała sobie przykleić nad łóżkiem, bo wierz mi trudno mi opanować entuzjazm gdy o 3 nad ranem Snoopy staje nade mną i liże tak dlugo aż wtsanę, albo przynajmniej chwilkę go poprzytulam.

Posted

magdalena_w napisał(a):
Bo trzeba być twardym a nie miętkim:evil_lol:

Madziu, trafił Ci się super pies!!! Ja uwielbiam takie rozbrykane szczęścia na czterech łapach!!! - Akuszko te słowa będę musiała sobie przykleić nad łóżkiem, bo wierz mi trudno mi opanować entuzjazm gdy o 3 nad ranem Snoopy staje nade mną i liże tak dlugo aż wtsanę, albo przynajmniej chwilkę go poprzytulam.

nareszcie wiesz co ja przeżywam:evil_lol:

Posted

magdalena_w;6317230ol: napisał(a):

To normalne jest, ja czasami musze jeszcze na sioo wyprowadzić :cool3:
On się jeszcze nie nacieszył, sprawdza, czy to mu się nie sni...
No i mogę się załozyć, że jest już rozpuszczony i rozpieszczony :lol: