Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
Skacz cioteczko :evil_lol:

Madziu, napiszcie na wątku transportowym, że jedziecie, może jakąś bidę do domku podwieziecie po drodze.

Do soboty jeszcze tyle czasu, kurczaki, ale bedę czekać!
o tak, jakbyście na przykład jakimś przypadkiem jechały nie daleko Warszawy to my Wam jeszcze kotka wciśniemy na drogę ;-)

a wiecie już może o której mniej więcej będziecie w Opolu?
Nie doczekam się tej soboty!!

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łojej troche mnie nie było a tu takie wieści Snoopek i Franca idą do adopcji !!!! tzn to że Snoopek idzie to się cieszę ale Francy nie oddamy :evil_lol: za bardzo ją kochamy i jest nam potrzebna :diabloti:, kto będzie bidy wyprowadzał, fotki robił i uczył psy na smyczy chodzić , no kto ???? Franca nigdzie nie jedziesz, Twoja doopa niestety w Opolu ma siedzieć i basta !!!
Buziaki dla Madzi i jej siostry !!!!!

Może i ja podjadę w sobotę do schronu :)

Posted

kota możecie wcisnąć nie mogę znaleść wątku transportowego tam też można ogłosić, wyjeżdżamy z Gdańska ok 8 i gnamy do Opola, Opole trzymaj sie nadchodzimy:evil_lol:

Posted

Nie dałam rady dziś podjechać do schronu, czemu on nie jest czynny 24 godz na dobę ???:cool1: byłoby łatwiej zaglądać z wizytami :evil_lol:
Magda i Franca dziś były więc na pewno coś napiszą !!

Posted

Oleńka albo Madzia porposzę o numer do którejś z Was :)

Snoopek cały szczęśliwy oczywiście:mdrmed: już nie może się doczekać ;-)
My z resztą też! Wszyscy na Was czekają dziołchy ;-)
a tak wogóle to taka długa podróż - ja Wam proponuję, żebyście się przespały w Opolu. Możecie nawet w schronisku ze Snoopkiem ;-) w biurze oczywiście, na kanapie ( nie wiem czy wygodnej, bo jeszcze nie próbowałam ;-) )

Posted

Byłam dzisiaj w schronie, widziałam jeszcze Snoopiego. Miał w boksie kolegę - małego koteczka. Był taki radosny. Mam nadzieję, że już się wybrał w podróż swojego życia
:multi:

Posted

Snoopek wyjechał z Opola po 21, więc właśnie jest w drodze do domku :p w drodze po szczęście :)
Było mi niezmiernie miło poznać Madzie, Ole i Łukasza :)
Mam nadzieję, że Snoopy nie pcha się za bardzo z tym swoim kloszem do prowadzenia auta ;-)

Posted

Dojechaliśmy!!!:multi: :multi: :multi:
Snoopy był bardzo grzeczny cała drogę. W domu niestety zaznaczył teren i chyba będzie trzeba z tym powalczyć:evil_lol:
Z windą sobie poradził, ze schodami już zupełnie nie - nie chciał zejść.
W domu najbardziej spodobał mu się balkon.
Tyle w skrócie, bo byliśmy prawie 24 godz w drodze, więc idę spać, Snoopy pewnie też:eviltong:

Posted

nie mogę pospać bo musze kebaby robić:placz:
podróż zwariowana i szalona, Magda myślała że do Opola jest 130km a ja jak sie umawiałam na przyjazd byłam przekonana że to gdzieś koło Szczecina, tylko Łukasz jak słyszał że jedziemy po pieska do Opola robił:wallbash: :wallbash: :wallbash: a ja nie wiedziałam czemu, teraz wiem:eviltong:
Madzia sprawdziła na mapie gdzie jest Opole w drodze i wgapiała sie w mape kilka minut myśląc że to pomyłka:evil_lol:
Snupuś jest przecudowny i kochany
Śpi na łóżku z Madzią a co jemu musi być wygodnie
to że naznaczył teren to normalne i myśle że już zaznaczył wszystko i więcej nie potrzebuje, no chyba że będzie co rano naznaczał Madzi nogi czy buty to by mi się nawet bardzo podobało:evil_lol:

Posted

magdalena_w napisał(a):
Snoopy chodzi za mną krok w krok, z jednym małym wyjątkiem - jak wchodzimy do pokoju gdzie stoi łóżko, to mnie wyprzedza i gna by zająć miejsce na poduszce:evil_lol:

mówiłaś że materacyk położyłaś pod łóżkiem, więc sie nie czepiaj masz gdzie spać:eviltong: