Madziek Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 akucha napisał(a):Skacz cioteczko :evil_lol: Madziu, napiszcie na wątku transportowym, że jedziecie, może jakąś bidę do domku podwieziecie po drodze. Do soboty jeszcze tyle czasu, kurczaki, ale bedę czekać!o tak, jakbyście na przykład jakimś przypadkiem jechały nie daleko Warszawy to my Wam jeszcze kotka wciśniemy na drogę ;-) a wiecie już może o której mniej więcej będziecie w Opolu? Nie doczekam się tej soboty!! Quote
dariaopole Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 łojej troche mnie nie było a tu takie wieści Snoopek i Franca idą do adopcji !!!! tzn to że Snoopek idzie to się cieszę ale Francy nie oddamy :evil_lol: za bardzo ją kochamy i jest nam potrzebna :diabloti:, kto będzie bidy wyprowadzał, fotki robił i uczył psy na smyczy chodzić , no kto ???? Franca nigdzie nie jedziesz, Twoja doopa niestety w Opolu ma siedzieć i basta !!! Buziaki dla Madzi i jej siostry !!!!! Może i ja podjadę w sobotę do schronu :) Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 kota możecie wcisnąć nie mogę znaleść wątku transportowego tam też można ogłosić, wyjeżdżamy z Gdańska ok 8 i gnamy do Opola, Opole trzymaj sie nadchodzimy:evil_lol: Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Olenko, napisałam na transportowym :roll: To pierwszy wątek na tej stronie, na samej górze. Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dzięki Akuszko a ja wczoraj całe forum przetrzepałam i nie znalazłam, gamonica ze mnie:eviltong: Quote
Neris Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Snoopek do Mafii Nadmorskiej przeniesiony... HURRAAAAAAA!!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Podjadę dziś do schronu to zobaczę snoopka, pewnie Madziek już mu mówiła że wyjeżdża nad morze ale dla pewności mu to powtórzę ;) Quote
dorota412 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Daria i co u Snoopa? Gotowy do drogi? Jak sie czuje? Quote
dariaopole Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nie dałam rady dziś podjechać do schronu, czemu on nie jest czynny 24 godz na dobę ???:cool1: byłoby łatwiej zaglądać z wizytami :evil_lol: Magda i Franca dziś były więc na pewno coś napiszą !! Quote
Madziek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Oleńka albo Madzia porposzę o numer do którejś z Was :) Snoopek cały szczęśliwy oczywiście:mdrmed: już nie może się doczekać ;-) My z resztą też! Wszyscy na Was czekają dziołchy ;-) a tak wogóle to taka długa podróż - ja Wam proponuję, żebyście się przespały w Opolu. Możecie nawet w schronisku ze Snoopkiem ;-) w biurze oczywiście, na kanapie ( nie wiem czy wygodnej, bo jeszcze nie próbowałam ;-) ) Quote
dariaopole Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dziewczyny a o której szacujecie że będziecie w schronie ??? Magda ty jutro bedziesz u psiaków ??? Quote
CoToMa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Byłam dzisiaj w schronie, widziałam jeszcze Snoopiego. Miał w boksie kolegę - małego koteczka. Był taki radosny. Mam nadzieję, że już się wybrał w podróż swojego życia :multi: Quote
Madziek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Snoopek wyjechał z Opola po 21, więc właśnie jest w drodze do domku :p w drodze po szczęście :) Było mi niezmiernie miło poznać Madzie, Ole i Łukasza :) Mam nadzieję, że Snoopy nie pcha się za bardzo z tym swoim kloszem do prowadzenia auta ;-) Quote
magdalena_w Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dojechaliśmy!!!:multi: :multi: :multi: Snoopy był bardzo grzeczny cała drogę. W domu niestety zaznaczył teren i chyba będzie trzeba z tym powalczyć:evil_lol: Z windą sobie poradził, ze schodami już zupełnie nie - nie chciał zejść. W domu najbardziej spodobał mu się balkon. Tyle w skrócie, bo byliśmy prawie 24 godz w drodze, więc idę spać, Snoopy pewnie też:eviltong: Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Bardzo się cieszę i liczę wkrótce na jakieś fotki :cool3: Quote
akucha Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Madziu, Olu - wariatki jesteście!!! :multi: :multi: :multi: Odsypiajcie, ale potem długie opowiadanko musi być!!! Quote
Franca81 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Super. Bardzo się cieszę!! Dacie rade z sikaniem. :loveu: Quote
olenka_f Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 nie mogę pospać bo musze kebaby robić:placz: podróż zwariowana i szalona, Magda myślała że do Opola jest 130km a ja jak sie umawiałam na przyjazd byłam przekonana że to gdzieś koło Szczecina, tylko Łukasz jak słyszał że jedziemy po pieska do Opola robił:wallbash: :wallbash: :wallbash: a ja nie wiedziałam czemu, teraz wiem:eviltong: Madzia sprawdziła na mapie gdzie jest Opole w drodze i wgapiała sie w mape kilka minut myśląc że to pomyłka:evil_lol: Snupuś jest przecudowny i kochany Śpi na łóżku z Madzią a co jemu musi być wygodnie to że naznaczył teren to normalne i myśle że już zaznaczył wszystko i więcej nie potrzebuje, no chyba że będzie co rano naznaczał Madzi nogi czy buty to by mi się nawet bardzo podobało:evil_lol: Quote
anbra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Snoopy w domku :multi::multi::multi: czekamy na fotki śliczności psiej :loveu: Quote
Neris Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Snoopy w domku, i to jakim!!! Teraz będą wesołe historie, oj będą... Quote
magdalena_w Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Snoopy chodzi za mną krok w krok, z jednym małym wyjątkiem - jak wchodzimy do pokoju gdzie stoi łóżko, to mnie wyprzedza i gna by zająć miejsce na poduszce:evil_lol: Quote
olenka_f Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 magdalena_w napisał(a):Snoopy chodzi za mną krok w krok, z jednym małym wyjątkiem - jak wchodzimy do pokoju gdzie stoi łóżko, to mnie wyprzedza i gna by zająć miejsce na poduszce:evil_lol: mówiłaś że materacyk położyłaś pod łóżkiem, więc sie nie czepiaj masz gdzie spać:eviltong: Quote
Recommended Posts