Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja podejrzewam, zę ludzie jeszcze bardzo mało znają te rasę.. jeszczez połtora rioku temu jak szukałam czegoś na ich temat to nie mogłam znaleść zbyt wiele... a kanariany maja dosyć groźny wygląd... i stąd chyba taka niechęc do nich...

Posted

nie,własnie ludzie chca groznie wygladające psy ile ludzi sie pyta o amstaffy ,poprostu chca młode,ale tez nie wzracaja uwagi bo za kratami nie macha ogonkiem nie wciska łap za kraty ona rzuca się i strasznie szczeka dlatego tez może niekorych ludzi odstraszac

Posted

zadzwobniła pani z pod warszawy,tylko trzema zobaczyc jak Tira zachowuje sie do kotów ,pani wie ze trzeba domek przed adopcja sprawdzic i jak bedzie ok to oni przyjadą
Boze zeby Tira sie dogadała z kotem mackiem bo takiego mamy w schronisku:diabloti:

Posted

no to jest jakies swiatelko w tunelu:multi:
Asior ,spoko-jeszcze raz wystawie i moze to juz bedzie ostatni raz?????
a jak sie nie uda to następnym razem Ty wystawisz i moze będziesz miec szczęsliwsza ręke!!!!

Posted

nie nie pani ma dzwonic w poniedziałek bo w niedzierle dopiero bede w schronisku,był nastepny telefon pani tez ma kota no i psa srotkowoazjatyckiego-sunie mieszka w warszawie ,nie wiem czy to dobry pomysł 2 duze sunie razem