Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za suńkę ....
Będę o niej pamiętać ....
Podsyłajcie mi proszę linki do kanaryjczyków do adopcji Od czasu do czasu ktoś mnie pyta o szczenięta po moim Harrym (ale on nie będzie rozmnażany), a kanaryjczyków w naszych okolicach jest bardzo mało (chociaż ich ) A ja niestety nie jestem w stanie śledzić nowych wątków na dogo :-( :oops:
I bardzo się cieszę, że jest stronka adopcyjna dla kanaryjczyków:loveu: , na którą trafiłam dzięki temu wątkowi

Posted

Tira juz w nowym domku przyjechali po nią z województwa świętokrzyskiego,bardzo mili panstwo Asior ma fotke rodzinna :p pani powiedziała ze bwedzie fotki przysyłac,Tira wskoczyła do samochodu trzeba było jej dupsko podciągac bo nie dała rany wskoczyć(ale próbowała)

Posted

miniulka91 napisał(a):
Tira juz w nowym domku przyjechali po nią z województwa świętokrzyskiego,bardzo mili panstwo Asior ma fotke rodzinna :p pani powiedziała ze bwedzie fotki przysyłac,Tira wskoczyła do samochodu trzeba było jej dupsko podciągac bo nie dała rany wskoczyć(ale próbowała)

Superrrrr!!!
A mówiłam że u nas w województwie zapotrzebowanie czasami się pojawia ....
A z której dokładnie części województwa?
Mam nadzieję, że będziecie śledzić losy suczki ....
Ja jakoś tak się boję ludzi w tym województwie :roll: Pewnie przesadzam, ale tu co krok to ktoś smalec z psa robi, tam walki psów ....Jestem przeczulona, ale cóż ...

Posted

dokladnie nie wiem ,ale sunia miala mieske na wode z tylu samochodu poslanko,smyczke obrózke kaganiec wplacili dosc spory datek na schronisko odrazu poprosili o jakis kontakr bo chca mnie informowac o losie suni wiec mysle ze suni bedzie dobrze,powiedzieli ze ja odkarmią i już za krat ją wołali ,odrazu Tira caczeła sie łasic i piescic ,zrobili zdjecie z Luksem na pamiatke bo niby Luks jej miłosc:p

Posted

wogóle zadziwiające było to, ze jak tylko państwo weszli do schronu Tira bardzo się cieszyła do nich.....
A państwo przefajni :)
Koniecznie chcieli fotkę z Luxem i Tirą :) bo Lux prawie cały czas jej asystował ;)
Zdjęcie wrzuce później ;)

Posted

ale niespodzianka!!!dostałam maila od nowych Panstwa Tiry:)
pewnie mysleli ze ja to ktoraś z WAs, kobitki-ale wklejam tresc bo bardzo optymistyczny!!!!

"Treść wiadomości:
wiadomość z nowego domu od TIRY

podróż przebiegła bez problemów, Tira z pewnością nie cierpi na chorobę lokomocyjną, zjadła grzecznie z nami golonkę w przydrożnej
karczmie i ... poszło jej to zdrowie. Od dwóch godzin zwiedza mieszkanie, jest przy tym taka urocza, czasem ostrożna, ale
chyba jej się podoba, zdradza to jej merdający ogon,
Miała Pani rację, że Tira to kanapowiec, gdy usiadłam na kanapie,
ona wiele się nie namyślając wskoczyła obok mnie i rozciągnęła się gotowa na pieszczoty, szkoda, że w tym momencie nie zrobiłam zdjęcia, ale cyknęłam kilka innych, wyślę w załącznikach
żałuję, że na swojego pana chyba wybrała męża, nie odstępuje go na krok i szuka go nawet na balkonie. Cieszę się, że nie wykazuje
cienia agresji w stosunku do naszych synów: 6-letniego Daniela
i 17-letniego Marcina, zapoznanie z naszą Dianą-13letnim,
pekińczykiem, zostawiliśmy na jutro i nie w domu, a na neutralnym terenie, na spacerze. Tira jest cudowna, mądra, taka kochana,
mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze przez długie lata,
serdeczne podziękowania za umieszczenie TIRY w internecie
więcej zdjęć wyślę wkrótce,
pozdrawiamy:
TIRA oraz
E. i M. W z dziećmi