dzodzo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 wczoraj pisala do mnie na gg pani zainteresowna sunia.Podałam kontakt do ninulki-ciekawe czy sie odezwała?bardzo konkretna pani Quote
miniulka91 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 tak pani jest z pod Warszawy i adoptuje niewidomego psiaka,nie wiadomo,jak by pieski się dogadywały,niby to piesek i sunia ale róznie to bywa,szkoda by było jak by sunie pani musiala oddac,napisala mi że jeszcze sie zastanowi i odezwie się . Narazie wszyscy się zastanawiają Napisal tez do mnie pan który jakiś czas temu adoptowa amstaffke ze schroniska w Krakowie Luize (nie wiem czy ktos taką sunie pamieta była krótkona starych budach),chce wziasc sunie ,ale trzeba sprawdzic czy sie 2 sunie dogadają,a pan naradzie nie ma transportu do Krakowa(mieszka 70km od Krakowa) jeden pan mial do mnie zadzwonic czy nie będzie musial wyjechać,no i jak narazie nie zadzwonił CZEKAMY I TRZYMAMY KCIUKI! Quote
miniulka91 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 jutro musze sprawdzic jaka jest do innnych psów,starszych osob oraz dzieci i ile ma latek,bo do tej pory z psami nie miała kontaktów Quote
karusiap Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 miniulka91 napisał(a):jutro musze sprawdzic jaka jest do innnych psów,starszych osob oraz dzieci i ile ma latek,bo do tej pory z psami nie miała kontaktów mnie sie wydaje,ze na spacerach nie zwracala uwagi na inne psy...ale warto sprawdzic Quote
miniulka91 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no tak zwracac ,nie wzracała,ani na psy ani na koty,ale nie podchodzilismy blisko wiec trzeba się upewnic:p Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 miniulka91 napisał(a):no tak zwracac ,nie wzracała,ani na psy ani na koty,ale nie podchodzilismy blisko wiec trzeba się upewnic:p Tak trzeba to wszystko sprawdzić, żeby nie było później jakiś nieporozumień.. gdyby sunia poszła do domku.. mam nadzieję że sunia przejdzie wszystkie testy pozytywnie na 6..:loveu: Quote
miniulka91 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jedna z pani która pracuje w schronisku jak byłam z Tirą na spacerku powiedziała że jutro idzie do domu ,zobaczymy na ile to prawda,bo kiedyś kobi też miał niby isc do domu i nie poszedł Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 miniulka91 napisał(a):Jedna z pani która pracuje w schronisku jak byłam z Tirą na spacerku powiedziała że jutro idzie do domu ,zobaczymy na ile to prawda,bo kiedyś kobi też miał niby isc do domu i nie poszedł To trzymamy kcikukasy... Quote
desdemona Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Diana S napisał(a):To trzymamy kcikukasy... ciekawe. trzymam kciuki:) Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 miniulka91 napisał(a):Jedna z pani która pracuje w schronisku jak byłam z Tirą na spacerku powiedziała że jutro idzie do domu ,zobaczymy na ile to prawda,bo kiedyś kobi też miał niby isc do domu i nie poszedł i co u suni? pojechala do nowego domku? Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wlasnie skonczyla sie aukcja Tiry- i nie wiem czy wystaiwac ponownie czy juz nie ma potrzeby?dajcie znać:cool3: Quote
miniulka91 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hmmm bo ja do schroniska jezdze w niedziele wiec chyba pojade w tyg i zobacze czy jest jeszcze w schronie Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 miniulka91 napisał(a):hmmm bo ja do schroniska jezdze w niedziele wiec chyba pojade w tyg i zobacze czy jest jeszcze w schronie Ok to czekamy... Quote
desdemona Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 wiec wkrotce sie okaze, czy sunia ma juz domek:) Quote
miniulka91 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 pojade w niedziele i wszystko się wyjaśni:) Quote
Recommended Posts