Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak pani jest z pod Warszawy i adoptuje niewidomego psiaka,nie wiadomo,jak by pieski się dogadywały,niby to piesek i sunia ale róznie to bywa,szkoda by było jak by sunie pani musiala oddac,napisala mi że jeszcze sie zastanowi i odezwie się .
Narazie wszyscy się zastanawiają

Napisal tez do mnie pan który jakiś czas temu adoptowa amstaffke ze schroniska w Krakowie Luize (nie wiem czy ktos taką sunie pamieta była krótkona starych budach),chce wziasc sunie ,ale trzeba sprawdzic czy sie 2 sunie dogadają,a pan naradzie nie ma transportu do Krakowa(mieszka 70km od Krakowa)

jeden pan mial do mnie zadzwonic czy nie będzie musial wyjechać,no i jak narazie nie zadzwonił
CZEKAMY I TRZYMAMY KCIUKI!

Posted

miniulka91 napisał(a):
jutro musze sprawdzic jaka jest do innnych psów,starszych osob oraz dzieci i ile ma latek,bo do tej pory z psami nie miała kontaktów

mnie sie wydaje,ze na spacerach nie zwracala uwagi na inne psy...ale warto sprawdzic

Posted

miniulka91 napisał(a):
no tak zwracac ,nie wzracała,ani na psy ani na koty,ale nie podchodzilismy blisko wiec trzeba się upewnic:p

Tak trzeba to wszystko sprawdzić, żeby nie było później jakiś nieporozumień..
gdyby sunia poszła do domku..
mam nadzieję że sunia przejdzie wszystkie testy pozytywnie na 6..:loveu:

Posted

Jedna z pani która pracuje w schronisku jak byłam z Tirą na spacerku powiedziała że jutro idzie do domu ,zobaczymy na ile to prawda,bo kiedyś kobi też miał niby isc do domu i nie poszedł

Posted

miniulka91 napisał(a):
Jedna z pani która pracuje w schronisku jak byłam z Tirą na spacerku powiedziała że jutro idzie do domu ,zobaczymy na ile to prawda,bo kiedyś kobi też miał niby isc do domu i nie poszedł

To trzymamy kcikukasy...

Posted

miniulka91 napisał(a):
i co u suni? pojechala do nowego domku?