Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabi79']Wczoraj byłam z Figunią u weta, żeby została przebadana, skoro u Roksi kaszlała.

Figunia jest zdrowa, Pani doktor zachwycała się małą, mówiła, że sierść już ma całkiem inną niż na początku, obcięła Figuni pazurki.

Kupiłam tabletkę na odrobaczenie.
Zgodnie z zaleceniem pół dostała wczoraj, a drugie pół ma dostać za 2 tygodnie.

Figunia pozdrawia serdecznie wszystkie Cioteczki:loveu:[/QUOTE]

Bardzo się cieszę! :) Czy Figunia wraca do Roksi w takim razie?

Posted

[quote name='Neelith']Bardzo się cieszę! :) Czy Figunia wraca do Roksi w takim razie?[/QUOTE]

Szukamy domku dla Figuni ;)

Aniu pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: nie wiem czy komuś dziękowałam na Dogo tyle razy co Tobie:evil_lol::buzi::buzi::buzi:

Wczoraj dzwoniłam do Kasi, koo niby nie było tzn. Kasia nie widziała, żeby Majeczka robiła, ale była jedna całkiem faja na murku, a tylko Maja tam włazi ;)
Kasia dzwoniła do lecznicy doktor powiedział, że w takim razie ma dać jej jedzonko i mała dosłownie wciągnęła całą porcję :evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']gabrysiu, posłałam 100zł- w tytule przelewu jest "na pieski". Sama zadecyduj, który w największej potrzebie:lol:[/QUOTE]

Aniu, bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu suniek.

Sunieczki mają wspólne finanse, więc Twoją wpłatę też pójdzie do wspólnej puli.

Wpłynęło 100 przekazane Myszy 2 przez p. szczęśliwie odnalezionego Lakiego [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Duży-starszy-misiu-LAKI-WRÓCIŁ-DO-WŁAŚCICIELI-!!!!-HURRA-[/url]!!

Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Posted

Gabuniu, potwierdź proszę na wątku Misia-Lakiego wpływ tych 100 zł :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Du%C5%BCy-starszy-misiu-LAKI-WR%C3%93CI%C5%81-DO-W%C5%81A%C5%9ACICIELI-!!!!-HURRA-!!/page11[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Gabuniu, potwierdź proszę na wątku Misia-Lakiego wpływ tych 100 zł :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Duży-starszy-misiu-LAKI-WRÓCIŁ-DO-WŁAŚCICIELI-!!!!-HURRA-!!/page11[/URL][/QUOTE]

coś ty ! po co mi potwierdzenie ???!!!!! :crazyeye:

wystarczy że tam napisałaś jak się finansowo podzieliłyśmy ! nie wygłupiaj się nawet . . .. . .:modla::lmaa:

:diabloti:

Posted

Doda, porządek musi być na wątku, na którym rozliczamy pieniądze, a więc na wątku Misia-Lakiego , jest przychód, musi być rozchód:):).
Za rok nie będziemy pamiętać co kto i jak podzielił:)

Posted

[quote name='Mysza2']
Za rok nie będziemy pamiętać co kto i jak podzielił:)[/QUOTE]

Ja mam chyba za dobrą pamięć , zeby za rok już nie pamiętać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Majeczka już też zdrowa. Dzisiaj zrobiła 3 twardziele :-)
Byłyśmy na kontroli - dostała jeszcze dzisiaj antybiotyk w iniekcji, tabletki na 4 dni i tabletkę na odrobaczenie.
Ogólnie jak zawsze jest radosna, pełna energii i wiecznie głodna.

Dostałam skan dzisiejszej wizyty na maila ( bo właśnie wprowadzali leki na komputer i musiałybyśmy długo czekać) ale jest mało wyraźny, że nawet nie potrafię rozszyfrować kwoty ( chyba 35 zł ). Poprosiłam, żeby przesłali mi jeszcze raz i wtedy wstawię wszystko.

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Majeczka już też zdrowa. Dzisiaj zrobiła 3 twardziele :-)
Byłyśmy na kontroli - dostała jeszcze dzisiaj antybiotyk w iniekcji, tabletki na 4 dni i tabletkę na odrobaczenie.
Ogólnie jak zawsze jest radosna, pełna energii i wiecznie głodna.[/QUOTE]

Wspaniale! Bardzo radujące wieści :)