halszka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Super,że niunia zdrowa :) buziak w maleńki nochalek :buzi: Quote
Bogusik Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Uff...!Też bardzo się cieszę,że Figunia jest zdrowa!!!:smile: Quote
Panna Marple Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 gabrysiu, posłałam 100zł- w tytule przelewu jest "na pieski". Sama zadecyduj, który w największej potrzebie:lol: Quote
b-b Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Wspaniale, ze u Figuni wszystko OK. A co u Majeszki? Quote
Neelith Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Gabi79']Wczoraj byłam z Figunią u weta, żeby została przebadana, skoro u Roksi kaszlała. Figunia jest zdrowa, Pani doktor zachwycała się małą, mówiła, że sierść już ma całkiem inną niż na początku, obcięła Figuni pazurki. Kupiłam tabletkę na odrobaczenie. Zgodnie z zaleceniem pół dostała wczoraj, a drugie pół ma dostać za 2 tygodnie. Figunia pozdrawia serdecznie wszystkie Cioteczki:loveu:[/QUOTE] Bardzo się cieszę! :) Czy Figunia wraca do Roksi w takim razie? Quote
paula_t Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Najważniejsze, że malutka zdrowa :) Może faktycznie tak, jak pisała Panna Marple, ma to inne "podłoże", ale to nic czym trzeba by się martwić :) Quote
AgusiaP Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Neelith']Bardzo się cieszę! :) Czy Figunia wraca do Roksi w takim razie?[/QUOTE] Szukamy domku dla Figuni ;) Aniu pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: nie wiem czy komuś dziękowałam na Dogo tyle razy co Tobie:evil_lol::buzi::buzi::buzi: Wczoraj dzwoniłam do Kasi, koo niby nie było tzn. Kasia nie widziała, żeby Majeczka robiła, ale była jedna całkiem faja na murku, a tylko Maja tam włazi ;) Kasia dzwoniła do lecznicy doktor powiedział, że w takim razie ma dać jej jedzonko i mała dosłownie wciągnęła całą porcję :evil_lol: Quote
Panna Marple Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Zadecydujcie Kochane komu i na co-wiecie najlepiej:lol: Quote
Gabi79 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Panna Marple']gabrysiu, posłałam 100zł- w tytule przelewu jest "na pieski". Sama zadecyduj, który w największej potrzebie:lol:[/QUOTE] Aniu, bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu suniek. Sunieczki mają wspólne finanse, więc Twoją wpłatę też pójdzie do wspólnej puli. Wpłynęło 100 przekazane Myszy 2 przez p. szczęśliwie odnalezionego Lakiego [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Duży-starszy-misiu-LAKI-WRÓCIŁ-DO-WŁAŚCICIELI-!!!!-HURRA-[/url]!! Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Gabuniu, potwierdź proszę na wątku Misia-Lakiego wpływ tych 100 zł :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Du%C5%BCy-starszy-misiu-LAKI-WR%C3%93CI%C5%81-DO-W%C5%81A%C5%9ACICIELI-!!!!-HURRA-!!/page11[/url] Quote
Doda_ Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Mysza2']Gabuniu, potwierdź proszę na wątku Misia-Lakiego wpływ tych 100 zł :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Duży-starszy-misiu-LAKI-WRÓCIŁ-DO-WŁAŚCICIELI-!!!!-HURRA-!!/page11[/URL][/QUOTE] coś ty ! po co mi potwierdzenie ???!!!!! :crazyeye: wystarczy że tam napisałaś jak się finansowo podzieliłyśmy ! nie wygłupiaj się nawet . . .. . .:modla::lmaa: :diabloti: Quote
Mysza2 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Doda, porządek musi być na wątku, na którym rozliczamy pieniądze, a więc na wątku Misia-Lakiego , jest przychód, musi być rozchód:):). Za rok nie będziemy pamiętać co kto i jak podzielił:) Quote
Doda_ Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Mysza2'] Za rok nie będziemy pamiętać co kto i jak podzielił:)[/QUOTE] Ja mam chyba za dobrą pamięć , zeby za rok już nie pamiętać :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Nadziejka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Odwiedzam dziewczyneczki :thumbs: :thumbs: jak dobrze ze Figulinka zdrowieje :buzi: :buzi: Gabryniu janiele :buzi: Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 i ja wczesnym rankiem kiedy wszyscy szykują się do roboty odwiedzam dziewczyneczki . . . Quote
kasiainat Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Majeczka już też zdrowa. Dzisiaj zrobiła 3 twardziele :-) Byłyśmy na kontroli - dostała jeszcze dzisiaj antybiotyk w iniekcji, tabletki na 4 dni i tabletkę na odrobaczenie. Ogólnie jak zawsze jest radosna, pełna energii i wiecznie głodna. Dostałam skan dzisiejszej wizyty na maila ( bo właśnie wprowadzali leki na komputer i musiałybyśmy długo czekać) ale jest mało wyraźny, że nawet nie potrafię rozszyfrować kwoty ( chyba 35 zł ). Poprosiłam, żeby przesłali mi jeszcze raz i wtedy wstawię wszystko. Quote
Neelith Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Majeczka już też zdrowa. Dzisiaj zrobiła 3 twardziele :-) Byłyśmy na kontroli - dostała jeszcze dzisiaj antybiotyk w iniekcji, tabletki na 4 dni i tabletkę na odrobaczenie. Ogólnie jak zawsze jest radosna, pełna energii i wiecznie głodna.[/QUOTE] Wspaniale! Bardzo radujące wieści :) Quote
AgusiaP Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Dzięki Kasieńko :) Cieszę się, że Majeczka już zdrowa i nie załatwia już swoich potrzeb w mieszkaniu ;) no i że koo już twarde :) Quote
AgusiaP Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Pod koniec tygodnia wezmę się za ogłoszenia ;) Quote
Recommended Posts