Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo się cieszę :). Sunie wyciagane przez Was ze chorzowskiego schroniska błyskawicznie znajdują domki. Oby tak dalej w Nowym Roku. Wszystkiego dobrego. spełniania marzeń tych małych i dużych. Szacunek dziewczyny !
r

Posted

CIOTKI KOCHANE FIGUNIA Z POWROTEM U MNIE

Roksi mi dzisiaj napisała, że Figusia kaszle, przestraszyłam się, że może zarazić Larę i Sunię.

U mnie już nie kaszlała. Zadzwoniłam do wetki, powiedziała, że może będzie jeszcze potrzebne leczenie.

Podjęłam błyskawiczną decyzję, że zabieram Fignię. Mam nadzieję, że nie zaraziła suniek.

Pojechaliśmy po nią ja, Michał (mój TZ) i TZ Agusi. Piotrek bardzo dziękujemy za transport i miłe towarzystwo!!!

Posted

[quote name='Marycha35']O cholera, jak sunieczka się czuje??? Dobra decyzja, brawo:)[/QUOTE]

Miotałam się przez pół dnia i zastanawiałam co robić??!!

U mnie Figunia nie kaszlała, teraz pokasłuje troszkę.

Pojutrze pójdziemy do weta.

Maleńka cały czas się do nas tuli

Posted

[B]Wszystkiego, co najlepsze w 2014 roku[/B]:cunao:[B]

A psiakom w potrzebie wspaniałych domków!!!

Figunia nie boi się petard, spokojnie sobie spała, a strzelali konkretnie

Jest jakaś przygaszona, może się boi, że znowu gdzieś ją wywieziemy, ale nie kaszle!!??[/B]

Posted

Witam wszystkich w Nowym roku ;) życze wszystkim wszystko co najlepsze ;) Co do Figuni , u nas 1 dnia i 2 kaszlała zwłaszcza w nocy i po zabawie ... Lara ją polubiała Sunia to smutna była jakaś dopiero jak Gabi wzieła Figule to ożyła , nie sądziłam także że Figusia to taka chudzina same kości ...

Posted

Obiecana pomoc dla Figi i Majeczki[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-robi-się?p=21714073#post21714073[/URL]
Będę wdzięczna za pomoc w podrzucaniu :)
Może ktoś na znajomych z małymi dziećmi i może ich zaprosić na bazarek?

Posted

[quote name='b-b']Obiecana pomoc dla Figi i Majeczki[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-robi-się?p=21714073#post21714073[/URL]
Może ktoś na znajomych z małymi dziećmi i może ich zaprosić na bazarek?[/QUOTE]

Dziękujemy serdecznie za bazarek:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Przelałam Kasi 170 zł za hotelowanie Majeczki w grudniu.

Uzupełniłam rozliczenie, wpłynęły nast. wpłaty

paula_t 10,- (za styczeń) 30.12.2013

mdk8 20,- - 27.12.2013

Posted

Gabryniu :buzi: :buzi: sciskam za was kochane serduszka , w Nowym Roczku :iloveyou: Wszystkiego Co Najlepsze dla sunieczek i dla Ciebie :iloveyou: sciskamy ogrooomnie , aby się choroby skoczyly :modla:

Posted

[quote name='b-b']Obiecana pomoc dla Figi i Majeczki[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249875-robi-się?p=21714073#post21714073[/URL]
Może ktoś na znajomych z małymi dziećmi i może ich zaprosić na bazarek?[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy kochana:loveu::loveu::loveu:

Dzwoniłam do Kasi, jutro idzie z Majeczką do weta, znowu ma biegunkę i dużo siusia w domu...:(
Do psów już ok przy jedzeniu, na spacerkach też już dużo lepiej ;)