Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='salibinka']He, he, fajny telefon miałam przed chwilą. Powinnam wymierzyć psa w centymetrach, bo to ważne, ile konkretnie tych centymetrów jest. Czy jest rasowy, bo "nie chcę pałętającego się po domu kundla". Ma być "taki jak wilczur" a nie "takie małe gówno" Itd itp.
No, telefon dnia...[/QUOTE]

O matko! A cóż to za de..l Ci się trafił? :angryy: Brak słów. To już lepsza cisza.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania68']O matko! A cóż to za de..l Ci się trafił? :angryy: Brak słów. To już lepsza cisza.[/QUOTE]

Już zasadzony w ogródku Czarnych Kwiatków. Niech tam sobie kwitnie. Tak, lepsza cisza.

Posted

Senek się troszkę przypomni, może ktoś wypatrzy ;)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NaWLSVxxtSc/UvuprXWORfI/AAAAAAAAJmE/HbRk9vQOtng/w765-h574-no/IMG_2467.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dzgfU44n6-M/Uvuop7b88AI/AAAAAAAAJlU/PjPlUDQqCmM/w765-h574-no/IMG_2491.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tvPC0eNb6gs/UvuoVuGTUWI/AAAAAAAAJlM/ruzJcX8db78/w786-h574-no/IMG_2490.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-C9vmH6eYSXQ/UvuosUBwdQI/AAAAAAAAJlc/8H_SMuH6VMM/w765-h574-no/IMG_2498.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KJ80IspADkY/UvupYAXQ8aI/AAAAAAAAJl0/BxwX-xsUkb0/w765-h574-no/IMG_2479.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='ania68']Ależ on ma piękne zęby :) Chyba rzeczywiście nie jest taki stary :) Super zaprezentował obrożę :)[/QUOTE]

To głównie dla Taks na wątek modowy, bo obroża to Jej dzieło :)

Zębiska są ok. I Senuś namietnie je szczerzy - ale tylko w zbożnych celach i na wesoło ;)

Posted

Wszyscy marzymy :), a najbardziej mój synek, który wymyślił sobie cały pokój w takich zieleniach :evil_lol:. Prace w toku,a Kikulin jest głównym testerem ;). Bada poziom wyjściowy i robi obliczenia do procesu włoszenia na etap powykończeniowy ;), czyli pracuje ciężko, żeby nie było:eviltong:.

Zutka zrobiła nowe pakiety dla Senusia, ale nie liczac jednego telefonu z nich - nakierowanego raczej na rozmowę o sytuacji pol. schronisk niż adopcji - cisza jak makiem zasiał.

Posted

No to zaprezentuj swoje wdzięki Senusiu,
my cię kochamy :)

Osobiście jakoś nieufnie podchodzę do wiosny tej zimy.
Żeby nie było na odwrót i zima w maju nie trzymała, tfu, tfu.

• 3 weeks later...
Posted

Wszystko dobrze, terro :). Dziękuję Ci, że jesteś i o nas pamiętasz.

Jest rodzina, powiedzmy wstępnie - obiecująca, która planuje adopcję i chce poznać Senusia. Ale że psich kandydatów jest więcej, oni w trakcie decyzji a ja nie mam jeszcze pełnego rozeznania i muszę dokładnie wszystko sprawdzić, to czy i co z tego będzie, zobaczymy. W poniedziałek prawdopodobnie będę wiedziała już więcej.
A sam Senuś to najkochańszy pies na świecie. Grzeczny, wesoły i zadowolony z życia. Anioł w domu i spacerowa torpeda na zewnątrz :) - oprócz biegania, ulubionym zajęciem Kikulina jest ostatnio namiętna penetracja mysich dziur na łąkach i wyszukiwanie podśmierdujących skarbów;) - muszę uważać ;).

Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Posted

Kochany Senuś, bardzo bym chciała, żeby mu się poszczęściło.
Ślę mizianka dla psiaczka i pozdrowienia dla cioteczki salibinki :)

Posted

salibinka napisał(a):
Wszystko dobrze, terro :). Dziękuję Ci, że jesteś i o nas pamiętasz.

Jest rodzina, powiedzmy wstępnie - obiecująca, która planuje adopcję i chce poznać Senusia. Ale że psich kandydatów jest więcej, oni w trakcie decyzji a ja nie mam jeszcze pełnego rozeznania i muszę dokładnie wszystko sprawdzić, to czy i co z tego będzie, zobaczymy. W poniedziałek prawdopodobnie będę wiedziała już więcej.
A sam Senuś to najkochańszy pies na świecie. Grzeczny, wesoły i zadowolony z życia. Anioł w domu i spacerowa torpeda na zewnątrz :) - oprócz biegania, ulubionym zajęciem Kikulina jest ostatnio namiętna penetracja mysich dziur na łąkach i wyszukiwanie podśmierdujących skarbów;) - muszę uważać ;).

Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Mocno trzymam kciuki za domek dla Senusia :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted (edited)

Miła wycieczka i to wszystko. Rodzina niekonkretna i konkretnie irytująca acz - przyznać trzeba - sympatyczna w kontakcie. Niestety urządzają niekończący się casting na psa.

Szukamy dalej dobrego domu

Edited by salibinka
Posted

"......[FONT=Tahoma]nie o to chodzi by złowić króliczka,[/FONT]
[FONT=Tahoma]ale by gonić go,.........."

oj, znam te postawy wiecznie szukających ...dziury w całym.
Senuś znajdzie domek, na pewno.[/FONT]

Posted

Znajdzie. Najlepszy na świecie i to taki, który chce właśnie i tylko jego.
W nagrodę za zawracanie mi głowy - i to nie jednym psem:roll: - Senuś puścił im bąka pod stołem:eviltong:, dał się wygłaskać dziewczynkom (bardzo miłym), był bardzo grzeczny i cieszył się jak szczeniak, że już wychodzimy:evil_lol:.

Posted

salibinka napisał(a):
Znajdzie. Najlepszy na świecie i to taki, który chce właśnie i tylko jego.
W nagrodę za zawracanie mi głowy - i to nie jednym psem:roll: - Senuś puścił im bąka pod stołem:eviltong:, dał się wygłaskać dziewczynkom (bardzo miłym), był bardzo grzeczny i cieszył się jak szczeniak, że już wychodzimy:evil_lol:.

Kochany Senuś :)

Posted

Pogoda do schrupania :). Psy się cieszą a Senuś ma motorek w pupie :). Liche mam patyki w okolicy i lichy ze mnie instruktor, więc Kikulin morduje badylki bez problemu zamiast aportować i ma z tego tęgą uciechę :).

Posted

A co tam, niech morduje ;) oczywiście patyczki.
Trzeba się nacieszyć piękną pogodą, podobno od weekendu zmiana, ma być nawet śnieg.

• 2 weeks later...