ania68 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='salibinka']He, he, fajny telefon miałam przed chwilą. Powinnam wymierzyć psa w centymetrach, bo to ważne, ile konkretnie tych centymetrów jest. Czy jest rasowy, bo "nie chcę pałętającego się po domu kundla". Ma być "taki jak wilczur" a nie "takie małe gówno" Itd itp. No, telefon dnia...[/QUOTE] O matko! A cóż to za de..l Ci się trafił? :angryy: Brak słów. To już lepsza cisza. Quote
salibinka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='ania68']O matko! A cóż to za de..l Ci się trafił? :angryy: Brak słów. To już lepsza cisza.[/QUOTE] Już zasadzony w ogródku Czarnych Kwiatków. Niech tam sobie kwitnie. Tak, lepsza cisza. Quote
salibinka Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Senek się troszkę przypomni, może ktoś wypatrzy ;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NaWLSVxxtSc/UvuprXWORfI/AAAAAAAAJmE/HbRk9vQOtng/w765-h574-no/IMG_2467.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dzgfU44n6-M/Uvuop7b88AI/AAAAAAAAJlU/PjPlUDQqCmM/w765-h574-no/IMG_2491.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tvPC0eNb6gs/UvuoVuGTUWI/AAAAAAAAJlM/ruzJcX8db78/w786-h574-no/IMG_2490.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-C9vmH6eYSXQ/UvuosUBwdQI/AAAAAAAAJlc/8H_SMuH6VMM/w765-h574-no/IMG_2498.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KJ80IspADkY/UvupYAXQ8aI/AAAAAAAAJl0/BxwX-xsUkb0/w765-h574-no/IMG_2479.JPG[/IMG] Quote
ania68 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Ależ on ma piękne zęby :) Chyba rzeczywiście nie jest taki stary :) Super zaprezentował obrożę :) Quote
salibinka Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='ania68']Ależ on ma piękne zęby :) Chyba rzeczywiście nie jest taki stary :) Super zaprezentował obrożę :)[/QUOTE] To głównie dla Taks na wątek modowy, bo obroża to Jej dzieło :) Zębiska są ok. I Senuś namietnie je szczerzy - ale tylko w zbożnych celach i na wesoło ;) Quote
terra Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Senek leży na trawce (nie szkodzi , że nie prawdziwej) i marzy o wiośnie :) Quote
salibinka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Wszyscy marzymy :), a najbardziej mój synek, który wymyślił sobie cały pokój w takich zieleniach :evil_lol:. Prace w toku,a Kikulin jest głównym testerem ;). Bada poziom wyjściowy i robi obliczenia do procesu włoszenia na etap powykończeniowy ;), czyli pracuje ciężko, żeby nie było:eviltong:. Zutka zrobiła nowe pakiety dla Senusia, ale nie liczac jednego telefonu z nich - nakierowanego raczej na rozmowę o sytuacji pol. schronisk niż adopcji - cisza jak makiem zasiał. Quote
terra Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 No to zaprezentuj swoje wdzięki Senusiu, my cię kochamy :) Osobiście jakoś nieufnie podchodzę do wiosny tej zimy. Żeby nie było na odwrót i zima w maju nie trzymała, tfu, tfu. Quote
salibinka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Wszystko dobrze, terro :). Dziękuję Ci, że jesteś i o nas pamiętasz. Jest rodzina, powiedzmy wstępnie - obiecująca, która planuje adopcję i chce poznać Senusia. Ale że psich kandydatów jest więcej, oni w trakcie decyzji a ja nie mam jeszcze pełnego rozeznania i muszę dokładnie wszystko sprawdzić, to czy i co z tego będzie, zobaczymy. W poniedziałek prawdopodobnie będę wiedziała już więcej. A sam Senuś to najkochańszy pies na świecie. Grzeczny, wesoły i zadowolony z życia. Anioł w domu i spacerowa torpeda na zewnątrz :) - oprócz biegania, ulubionym zajęciem Kikulina jest ostatnio namiętna penetracja mysich dziur na łąkach i wyszukiwanie podśmierdujących skarbów;) - muszę uważać ;). Pozdrawiam Cię serdecznie :) Quote
terra Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Kochany Senuś, bardzo bym chciała, żeby mu się poszczęściło. Ślę mizianka dla psiaczka i pozdrowienia dla cioteczki salibinki :) Quote
ania68 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 salibinka napisał(a):Wszystko dobrze, terro :). Dziękuję Ci, że jesteś i o nas pamiętasz. Jest rodzina, powiedzmy wstępnie - obiecująca, która planuje adopcję i chce poznać Senusia. Ale że psich kandydatów jest więcej, oni w trakcie decyzji a ja nie mam jeszcze pełnego rozeznania i muszę dokładnie wszystko sprawdzić, to czy i co z tego będzie, zobaczymy. W poniedziałek prawdopodobnie będę wiedziała już więcej. A sam Senuś to najkochańszy pies na świecie. Grzeczny, wesoły i zadowolony z życia. Anioł w domu i spacerowa torpeda na zewnątrz :) - oprócz biegania, ulubionym zajęciem Kikulina jest ostatnio namiętna penetracja mysich dziur na łąkach i wyszukiwanie podśmierdujących skarbów;) - muszę uważać ;). Pozdrawiam Cię serdecznie :) Mocno trzymam kciuki za domek dla Senusia :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
salibinka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 (edited) Miła wycieczka i to wszystko. Rodzina niekonkretna i konkretnie irytująca acz - przyznać trzeba - sympatyczna w kontakcie. Niestety urządzają niekończący się casting na psa. Szukamy dalej dobrego domu Edited March 10, 2014 by salibinka Quote
terra Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 "......[FONT=Tahoma]nie o to chodzi by złowić króliczka,[/FONT] [FONT=Tahoma]ale by gonić go,.........." oj, znam te postawy wiecznie szukających ...dziury w całym. Senuś znajdzie domek, na pewno.[/FONT] Quote
salibinka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Znajdzie. Najlepszy na świecie i to taki, który chce właśnie i tylko jego. W nagrodę za zawracanie mi głowy - i to nie jednym psem:roll: - Senuś puścił im bąka pod stołem:eviltong:, dał się wygłaskać dziewczynkom (bardzo miłym), był bardzo grzeczny i cieszył się jak szczeniak, że już wychodzimy:evil_lol:. Quote
ania68 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 salibinka napisał(a):Znajdzie. Najlepszy na świecie i to taki, który chce właśnie i tylko jego. W nagrodę za zawracanie mi głowy - i to nie jednym psem:roll: - Senuś puścił im bąka pod stołem:eviltong:, dał się wygłaskać dziewczynkom (bardzo miłym), był bardzo grzeczny i cieszył się jak szczeniak, że już wychodzimy:evil_lol:. Kochany Senuś :) Quote
terra Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Słodziak, wie jak się zachować w każdych okolicznościach :) Quote
salibinka Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Pogoda do schrupania :). Psy się cieszą a Senuś ma motorek w pupie :). Liche mam patyki w okolicy i lichy ze mnie instruktor, więc Kikulin morduje badylki bez problemu zamiast aportować i ma z tego tęgą uciechę :). Quote
terra Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 A co tam, niech morduje ;) oczywiście patyczki. Trzeba się nacieszyć piękną pogodą, podobno od weekendu zmiana, ma być nawet śnieg. Quote
salibinka Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Trochę Senusia do pooglądania przy niedzielnej kawce :): Senuś - trekkingowiec beskidzki: Quote
salibinka Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Senuś - Mroczne Widmo: Senuś - morderca badylków: Quote
salibinka Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 (edited) I Senuś - Pomykałek :): Jeszcze może na dokładkę ;) - Seuś - modlitwa do kanapki :): Edited March 23, 2014 by salibinka Quote
ania68 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ale mu dobrze :) Po tym wszystkim co przeżył w O. należy mu się :) Cudowny, szczęśliwy pies :) Quote
Recommended Posts