Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam przepraszam za off topa ale liczę, że się cioteczki nie obrażą. Dostałam wiadomość na tablicy.pl od Pani która jest samotna matka i ma 8 czworonogów w domu, nie ma ich za co wykarmić.. Prosze o jakieś rady sugestie i zapraszam na wątek, może ktoś mi coś doradzi

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sze%C5%9Bcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmi%C4%87

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, za to "złote łańcuchy" chyba dbają ostatnio, żeby prasa drukowana nie umarła, bo co raz teraz słyszę o efektach ogłoszeń, że a to do budy a to do pilnowania maszyn. I to mają czelność dzwonić o staruszki lub małe, delikatne pieski. Paskudnicy:2gunfire:

Posted

A Senuś, cóż, cudny, bezproblemowy, zadowolony już całkiem z życia :).
Po raz pierwszy odważyłam się odpiąć linkę na łące - uzbrojona w smaki i z duszą na ramieniu, choć na lince wraca bez zarzutu. I... tyle radości z szalonego biegania na wolności, tyle emocji, że bym go zjadła ze wzruszenia, Kikulina zębatego, taki jest kochany :).

Posted

Bardzo ciepło piszesz o Senku :)
To musi być wyjątkowy pies ,który złapał Cię za serce :)
Ktoś, kto się w nim zakocha, będzie miał z niego naprawdę pociechę.

Posted

terra napisał(a):
Bardzo ciepło piszesz o Senku :)
To musi być wyjątkowy pies ,który złapał Cię za serce :)
Ktoś, kto się w nim zakocha, będzie miał z niego naprawdę pociechę.

Złapał mocno, terro, to prawda :)

Posted

[quote name='terra']W łapeczki nie zimno? Pewnie nie, przy ciągłym ruchu :)

:) :), Senuś jest taki, że wyskacze, wybiega, wycieszy się i pierwszy do domu :).
Wszystkie moje psy cieszą się bardzo śniegiem :).

Razem z Senusiem zapraszamy na bazarek dla Vigo. To sąsiad Kikulina z mordowni - siedział obok niego. Wyciągnięto go, ale jego sytuacja nie jest różowa - bardzo mnie ten psiak i to, co się wokół niego dzieje, martwi :(:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250554-Na-rzecz-Vigo-coś-dla-psów-zegar-dywanik-książki-dla-dzieci-i-inne-do-7-02?p=21808521#post2180852

Posted

[quote name='salibinka']:) :), Senuś jest taki, że wyskacze, wybiega, wycieszy się i pierwszy do domu :).
Wszystkie moje psy cieszą się bardzo śniegiem :).

Razem z Senusiem zapraszamy na bazarek dla Vigo. To sąsiad Kikulina z mordowni - siedział obok niego. Wyciągnięto go, ale jego sytuacja nie jest różowa - bardzo mnie ten psiak i to, co się wokół niego dzieje, martwi :(:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250554-Na-rzecz-Vigo-coś-dla-psów-zegar-dywanik-książki-dla-dzieci-i-inne-do-7-02?p=21808521#post2180852

Już tam byłam i dokonałam zakupów :) Mnie też bardzo martwi wszystko to, co się ostatnio dzieje na wątkach olkuskich :( Vigo tak długo czekał na wyjście. Wreszcie się doczekał ale tyle niepotrzebnych rzeczy się tam wyprawia :(

[quote name='salibinka']Nikt nie dzwoni...

Trzeba czasu...

Posted (edited)

He, he, fajny telefon miałam przed chwilą. Powinnam wymierzyć psa w centymetrach, bo to ważne, ile konkretnie tych centymetrów jest. Czy jest rasowy, bo "nie chcę pałętającego się po domu kundla". Ma być "taki jak wilczur" a nie "takie małe gówno" Itd itp.
No, telefon dnia...

Edited by salibinka
literówka