halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 cioteczki chciałam przelać deklarację,ale zapodziałam nr.konta proszę o przypomnienie :) Quote
jotpeg Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 witaj Lakusiu! Jak się miewasz w nowym roku?? Quote
AgusiaP Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A dziękujemy dziewczynki Lakuś już bardzo dobrze się czuje ;) Quote
kolejna kobietka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 I ja zaglądam do słodkiego Krecika :) Quote
jotpeg Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='AgusiaP']Lakuś już bardzo dobrze się czuje ;)[/QUOTE] świetnie, pozdrawiam!! Quote
AgusiaP Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Miałam dzisiaj bardzo fajny telefon w sprawie adopcji Lakusia :) Państwo od nas z Dąbrowy, odszedł im jakiś czas temu psiak. Państwo po 50tce, córka ma już swoją rodzinę, pani na emeryturze, pan jeszcze pracuje ;) Trzymajcie kciuki mocno ;) Quote
Neelith Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='AgusiaP']Miałam dzisiaj bardzo fajny telefon w sprawie adopcji Lakusia :) Państwo od nas z Dąbrowy, odszedł im jakiś czas temu psiak. Państwo po 50tce, córka ma już swoją rodzinę, pani na emeryturze, pan jeszcze pracuje ;) Trzymajcie kciuki mocno ;)[/QUOTE] Co za wieści! :) To chyba pierwszy telefon w sprawie kochanego Lakusia? Oczywiście trzymam kciuki! Quote
Gosiapk Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='AgusiaP']Miałam dzisiaj bardzo fajny telefon w sprawie adopcji Lakusia :) Państwo od nas z Dąbrowy, odszedł im jakiś czas temu psiak. Państwo po 50tce, córka ma już swoją rodzinę, pani na emeryturze, pan jeszcze pracuje ;) Trzymajcie kciuki mocno ;)[/QUOTE] Trzymam :) Quote
Mysza2 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Neelith']Co za wieści! :) To chyba pierwszy telefon w sprawie kochanego Lakusia? Oczywiście trzymam kciuki![/QUOTE] Nie pierwszy, ale o niektórych to nawet pisać szkoda i się denerwować. Trzymajcie kciuki:) Quote
Gabi79 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='AgusiaP']Miałam dzisiaj bardzo fajny telefon w sprawie adopcji Lakusia :) Państwo od nas z Dąbrowy, odszedł im jakiś czas temu psiak. Państwo po 50tce, córka ma już swoją rodzinę, pani na emeryturze, pan jeszcze pracuje ;) Trzymajcie kciuki mocno ;)[/QUOTE] O rany, ale się denerwuję!!! Oby to był TEN DOM!!! Laki się zasiedział w drugim DT, oby teraz nie musiał wracać do DT nr 1 Ale się denerwuję Quote
Neelith Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Gabi79']O rany, ale się denerwuję!!! Oby to był TEN DOM!!! Laki się zasiedział w drugim DT, oby teraz nie musiał wracać do DT nr 1 Ale się denerwuję[/QUOTE] Ja też! Ojojoj! A jak teraz wygląda sytuacja? Czekamy na wizytę przedadopcyjną, czy może sprawa nie zaszła jeszcze tak daleko? Kretosławik będzie jeszcze kastrowany przed adopcją? Quote
Gabi79 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='Neelith']Ja też! Ojojoj! A jak teraz wygląda sytuacja? Czekamy na wizytę przedadopcyjną, czy może sprawa nie zaszła jeszcze tak daleko? Kretosławik będzie jeszcze kastrowany przed adopcją?[/QUOTE] Właśnie rozmawiałam z Agą, jest dobrze, a nawet bardzo dobrze:multi::multi::multi: Poczekajmy na wieści od Agi Quote
zachary Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Uuuu, nabieramy powietrza i czekamy na bezdechu..... Quote
Recommended Posts