Awit Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ale chyba ktoś odezwie się do tych ludzi z ogłoszenia? Wg mnie to chyba lekarze by o tyle lat się nie pomylili... Quote
Neelith Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='madziakato']Dziewczyny, zerknijcie proszę- wprawdzie to ogłoszenia z 2012 roku, ale....nie dałoby mi spokoju gdybym nie pokazała- Pradła to ok.30km od Z-cia.... [URL]http://zawiercie.olx.pl/zaginol-igor-iid-323944657[/URL]#[/QUOTE] Bardzo podobny! :crazyeye: Tak sobie myślę, że ludzie mogą wypisywać w ogłoszeniach różne rzeczy - że pies jest stary, chory i potrzebuje leków, kastrowany, itp, a wszystko po to, by ewentualny nieuczciwy znalazca nie chciał przywłaszczyć sobie psa i chętniej go oddał. Ot takie skojarzenie, pewnie nietrafione w tym przypadku, ale warto badać każdy trop. Quote
AgusiaP Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Awit']Ale chyba ktoś odezwie się do tych ludzi z ogłoszenia? Wg mnie to chyba lekarze by o tyle lat się nie pomylili...[/QUOTE] Zadzwonimy jutro pod ten numer, trzeba to sprawdzić! Quote
jotpeg Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 rzeczywiście, szalenie podobny. Na zdjęciach w ogłoszeniu też nie wygląda na podany wiek. Quote
Mysza2 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jutro zadzwonimy bo dzisiaj już a późno. Ale jo już prawie 2 lata od jego zaginięcia, nasz Lucky to był wtedy szczeniakiem. Quote
halszka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Laki maluszku ilu Ty masz tych sobowtórów? :) Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Dzwoniłam na ten nr ale nikt nie odbiera Quote
kolejna kobietka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='halszka']Laki maluszku ilu Ty masz tych sobowtórów? :)[/QUOTE] No właśnie :cool3: :lol: Quote
madziakato Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Kurcze, pewnie po takim czasie nawet nie spodziewają się, że w sprawie psiny... Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Pan spod tego numeru oddzwonił (a właściwie to sygnał puścił). Mówił że żadnego psa nie ogłaszał i nie szukał. Może ma po kimś numer. A z ogłoszeń też na razie cisza Quote
AgusiaP Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Mysza2']Dzwoniłam na ten nr ale nikt nie odbiera[/QUOTE] A ja jeszcze z pracy wysłałam do Pana wiadomość, ale też cisza... Quote
madziakato Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Mysza2']Pan spod tego numeru oddzwonił (a właściwie to sygnał puścił). Mówił że żadnego psa nie ogłaszał i nie szukał. Może ma po kimś numer. A z ogłoszeń też na razie cisza[/QUOTE] Nie dobrze... Kurdele, to Pradła koło Zawiercia, postaram się czegoś dowiedzieć, ale nie wiem czy się uda.... Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='madziakato']Nie dobrze... Kurdele, to Pradła koło Zawiercia, postaram się czegoś dowiedzieć, ale nie wiem czy się uda....[/QUOTE] Madziu, to prawie 2 lata temu, Lucky był wtedy szczeniakiem. Quote
Mysza2 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='jotpeg']czytam wieści - trzeba domu szukać.[/QUOTE] świeżutkie ogłoszenia chłopak ma:) Quote
kolejna kobietka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Mysza2']świeżutkie ogłoszenia chłopak ma:)[/QUOTE] Zaciskam kciuki! :thumbs: Quote
jotpeg Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 a jak tam z kaską? może jakiś bazarek (myślałam o książkowym) wreszcie zrobię. Quote
Panna Marple Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Jasza']Ależ ma sobowtórów![/QUOTE] To musi być VIP-em jakimś...:evil_lol: Quote
Gabi79 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Mysza2']świeżutkie ogłoszenia chłopak ma:)[/QUOTE] Wspaniale, czekamy teraz aż Krecika wypatrzy ta właściwa osoba!!!!! [quote name='jotpeg']a jak tam z kaską? może jakiś bazarek (myślałam o książkowym) wreszcie zrobię.[/QUOTE] [B]Będziemy bardzo wdzięczne za bazarek. Wprawdzie na koncie Lakiego jest ponad 140 zł, ale będą potrzebne pieniążki na kastrację[/B] Quote
Mysza2 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='jotpeg']a jak tam z kaską? może jakiś bazarek (myślałam o książkowym) wreszcie zrobię.[/QUOTE] Z kasą nie tragicznie bo Lucky jest na BDT, ale na kastrację musimy dozbierać. Za bazarek będziemy bardzo bardzo bardzo wdzięczne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Wczoraj wpłynęło 10,- od Myszki2 - Krecik bardzo dziękuje:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='jotpeg']a jak tam z kaską? może jakiś bazarek (myślałam o książkowym) wreszcie zrobię.[/QUOTE] I ja pięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Tak jak Elunia pisała Laki jest na BDT ale musimy go wykastrować Elunia myślałam też o hotelu u Justynki, może lepiej by było, żeby Laki na okres Marzenki wyjazdu pojechał do niej... Jak będzie miała w tym terminie jeszcze wolne miejsce. Quote
Gabi79 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Mysza2']Gabi razem pisałyśmy:):)[/QUOTE] Eluś, albo z Agą piszesz razem, albo ze mną, po prostu telepatia Quote
Recommended Posts