mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kurna! Ona napewno woli blondynki:p i stąd to wszytsko:evil_lol: Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Kurna! Ona napewno woli blondynki:p i stąd to wszytsko:evil_lol: koleżanko :angryy: nie zajmuj się głupotami tudzież preferencjami erotyczno - seksualnymi :angryy: bierz sie za szukanie młodej moskiewskiej stróżującej dla KWL :mad: Quote
Camara Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 kinga napisał(a): bierz sie za szukanie młodej moskiewskiej stróżującej dla KWL :mad: młoda moskiewska :hmmmm: no... ja to mogę zaproponować... dwie podhalanki :siara: ale młode :loveu: ew. jako bonus dodaję starą Myszke :p Quote
samoglow Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie mam mlodej moskiewskiej, ani starej, ale mam watek, z ktorego, jako starsza pani, nic nie pojmuje: zobaczcie ten watek:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114113 Nic z tego nie pojmuje, tepa jestem cos ostatnio :shake: Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Camara, pooookaż Myszkę :cool3: A my mamy w schronisku fajnego "podhalana"- niskopodwoziowego :cool3: Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 samoglow napisał(a):Nie mam mlodej moskiewskiej, ani starej, ale mam watek, z ktorego, jako starsza pani, nic nie pojmuje: zobaczcie ten watek:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114113 Nic z tego nie pojmuje, tepa jestem cos ostatnio :shake: samoglow, jako młodsza koleżanka :p, pomogę: to jest chyba zwykły wypadek przy pracy, że to słowo: pies, tudzież pokrewne - zostały ocenzurowane i pewnie lada moment poprawią ;), o ile już nie zrobili tego ...ja akurat wczoraj się uśmiałam z tego :lol: Quote
mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oczywistym jest, iż na forum psim nie powinno się nadużywać slowa "pies". I co za szutki sobie robicie. Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie. To jest na stałe i zamierzone. Fakt utrudnia nam życie ale z tego co przeczytałem bez tego mogło by być gorzej. Mielibyśmy wrzucane przez automatyczne programy reklamy typu ps ia karma, ps ie legowiska itp. Quote
mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A nei na stałe. Pies pieseczek piesiunio piesuleczek Już można pisac pies na psim formum. Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Camaro, jeśli chcesz mogę dołączyć do oferty te podhalanki tylko potrzebne mi zdjęcia i opis - w domku są dzieci. [email protected] Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 mar.gajko napisał(a): Pies pieseczek piesiunio piesuleczek Już można pisac pies na psim formum. toż to jakaś ekstrawagancja jest. by nie rzec, perwersja Quote
mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 kinga napisał(a):toż to jakaś ekstrawagancja jest. by nie rzec, perwersja Idźmy na całość: to jest ekstrawagancka perwersja lub perwersyjna ekstrawagancja. PIES.:diabloti: Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Idźmy na całość: to jest ekstrawagancka perwersja lub perwersyjna ekstrawagancja. PIES.:diabloti: my tu gadu-gadu - a Camara zamiast moskiewskich podhalany wciska :placz: nieładnie nieetycznie niezgodnie z prośbą powinna NIE PISAĆ przez jakiś czas na forum, leczyć rany i urażoną dumę ...- ale nie :razz:. już z łokciami, byle szybciej, byle tylko ktoś prosił o cokolwiek kudłatego,, ZANIM cała reszta zdaży w ogóle pomyśleć, co ma u siebie... :placz::placz: Quote
PaulinaT Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ledwie was koleżanki drogie z oka spuścić a już perwersujecie :angryy: :mad: Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 PaulinaT napisał(a):Ledwie was koleżanki drogie z oka spuścić a już perwersujecie :angryy: :mad: ja :crazyeye: to nie ja. :shake: to mar.gajko :p Quote
PaulinaT Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 kinga napisał(a):toż to jakaś ekstrawagancja jest. by nie rzec, perwersja kochanieńka - czarno na białym :p żeby nie rzec: stoi jak byk... Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :evil_lol:Może to dziwne pytanie ale właściwie dlaczego hopamy wątek Igora :cool3: Quote
mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 KWL napisał(a)::evil_lol:Może to dziwne pytanie ale właściwie dlaczego hopamy wątek Igora :cool3: Żeby nas Admin nei zauważył w bardziej popularnym dziale, na psach w potrzebie, czy co?:p A tu tak po cichutku, nieszkodliwie sobie hopamy.:evil_lol: Quote
samoglow Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 KWL napisał(a)::evil_lol:Może to dziwne pytanie ale właściwie dlaczego hopamy wątek Igora :cool3: Bo Camara pozwolila nam tylko hopac, dla naszego wlasnego dobra :shake: A moze cos (kogos) :razz: pohopac dla Ciebie? Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jest taki pies... Znacie te hisorie rok na dogo i trzy osoby na krzyż a psisko adopcyjne, młode i ładne :-) Niedawno dosłownie przypadkiem dostał Allegro i jednego hopacza :-), może dziś dostanie więcej i niedługo domek ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81296&page=10 Quote
lamia2 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Przepraszam czy tu się w ogóle o psach mówi :lol: Co taki krótki ten ban dla Camary? to ja tu pospolite ruszenie zwołuję, piszę o jej nieposzlakowanej opinii, a ona siedzi w domku przed komputerem boki zrywa ze śmiechu i dalej wciska ludzom te swoje brudne sierściuchy. Nie no do d.... taka robta :shake: Quote
mar.gajko Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 lamia, słoneczko, sugerujesz, że ban dla Camarrrry był za krótki:evil_lol: Napisz, napisz do Admina w tej sprawie:p On sie tak ucieszy:diabloti: Quote
kinga Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 mar.gajko napisał(a):lamia, słoneczko, sugerujesz, że ban dla Camarrrry był za krótki:evil_lol: :diabloti: ale właściwie DLACZEGO on był taki krótki??? :angryy: czy ona, ta Camara, wyciągnęła z tego bana JAKIEKOLWIEK wnioski? :razz: przemyślała swoje postępowanie? obiecała poprawę? gdzie? na którym wątku?? :angryy::angryy: Quote
Recommended Posts