ulvhedinn Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aha. Bo u nas był w paszczy nadziąślak, co zezłośliwiał. A w oczku po prostu mi się nie podoba faktura śluzówki.... trudno to raczej wyciachać. No nic spróbujemy zrobić wycinek i zbadać.... Taaa, Pałek też się czuje "naddobrze", stary bandzior :evil_lol: Quote
lamia2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Camara napisał(a):zazdrościsz??? a chcesz??? a może zdychającego podhalana chcesz??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zazdroszę zwłaszcza chodzących po siatkach, jak tam się czuje mój ulubieniec koto-pies :evil_lol: Quote
Camara Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='lamia2']Nie zazdroszę zwłaszcza chodzących po siatkach, jak tam się czuje mój ulubieniec koto-pies :evil_lol: no wiesz :shake: zdychającego podhalana nazwac kotem, to obraza :mad: :cool3: dobrze sie czuje :p w zasadzie mogę mu zacząć szukać domu. Jeszcze się zastanawiam co robić z tym zębem, wet mi odradza usuwanie. A wygląda tak: Quote
lamia2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ujjjj jak on wyładniał :lol: i włos mu na grzbiecie wybielał :lol::lol::lol: Quote
Kasie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No i wcale na zdychającego nie wygląda, patrzy z zaciekawieniem, pewnie na Camare ze smakusiami ;) Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czy to duch, czy Kasia sie odnalazla? :crazyeye: Quote
Kasie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ej, bez takich proszę!:lol: Jeszcze nie straszę :evil_lol: Zaglądam tu i podczytuję, czasem przez Was na ekran pluje ;) Ale Was dopinguje jak nic! Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kasie napisał(a):Ej, bez takich proszę!:lol: Jeszcze nie straszę :evil_lol: Zaglądam tu i podczytuję, czasem przez Was na ekran pluje ;) Ale Was dopinguje jak nic! I na dodatek poetka! Quote
kinga Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 lamia2 napisał(a):ujjjj jak on wyładniał :lol: i włos mu na grzbiecie wybielał :lol::lol::lol: GDZIE mu ten włos wybielał? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: JUŻ jest wybielony? :crazyeye: ...to jaki on był wcześniej? rudy? brązowy? mahoniowy? wiesz, Camara, nic mi nie mówiłaś, ze teraz przerzuciłaś sie na mahoniowe podhalany :shake: Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A moze wybielal poetycko oznacza osiwial.....przy Camarze :shake: Quote
lamia2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kinga napisał(a):GDZIE mu ten włos wybielał? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: JUŻ jest wybielony? :crazyeye: ...to jaki on był wcześniej? rudy? brązowy? mahoniowy? wiesz, Camara, nic mi nie mówiłaś, ze teraz przerzuciłaś sie na mahoniowe podhalany :shake: Jak go wiozłam do lecznicy to miał taki grzebiet czerwonawy, myślałam, że to kolor futra, ale pewnie to był stan zapalny skóry i dlatego się zdziwiałam, że on taki biały teraz :eviltong: Quote
Camara Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 lamia2 napisał(a):Jak go wiozłam do lecznicy to miał taki grzebiet czerwonawy, myślałam, że to kolor futra, ale pewnie to był stan zapalny skóry i dlatego się zdziwiałam, że on taki biały teraz :eviltong: NIE, oczywiście, że siwieją przy mnie i dlatego są białe :eviltong: (Ma jeszcze przebarwienia i to jest stan zapalny skóry, ale jest coraz lepiej. Prawie nie ma już ropnych wykwitów) Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cześć Mamy taki kaukazi wątek :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9717811#post9717811 Quote
Biafra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kilka dobrych wieści. Na temat Igora oczywiście. Igor przeszedł gruntowne badania kontrolnie, w tym badanie krwi i najważniejsze dla niego RTG płuc. I wszystko ma w idealnej kondycji. Żadnych przerzutów. Okaz zdrowia :loveu: Przy okazji jednego znieczulenia, które było potrzebne do zdjęć Igorek został wykastrowany. I najważniejsza informacja - został dokladnie ZWAŻONY :diabloti: Waga = 48 kg tym samym odpieram wszelkie insynuacje jakoby został utuczony, zapasiony albo sprawiał wrażenie grubego Po prostu wspaniała dieta, świeże powietrze i kontakt z naturą :B-fly::B-fly: Dzięki temu ma piękne, grube, długie i puszyste futro...które go pogrubia :p Poniżej delikwent i jego najlepsza koleżanka Saba Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Piekny ten " delikwent " , az miło popatrzec na to puszyste , długie , pełne świeżego powietrza futro :) Quote
Camara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 czy już przestał być na Ciebie obrażony za odjajczenie? Quote
kinga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 lamia2 napisał(a):Biafra Ty to do końca życia się Kindze i Camarze nie wypłacisz, że Ci takie cudo dostarczyły :lol::lol::lol: święta racja, święta racja...:p ps: my tak zawsze, same, samiutkie cuda dostarczamy :loveu: Quote
Biafra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Camara napisał(a):czy już przestał być na Ciebie obrażony za odjajczenie? Przestał , na szczęście :shake: Igor jak wrócił z lecznicy położył sie spać. Długo odsypiał trudy podróży- całą drogę stał jak osioł w poprzek auta - i nerwy u doktora. Myslałam , że rano wstanie wypoczęty...a on wstał i jak mnie zobaczył uciekł do kąta. a/ Na spacer nie chciał wyjść, b/ nie życzył sobie ode mnie żadnego jedzenia - musiałam porzucić w kącie i oddalić się żeby wogóle podszedł c/ jak robiłam krok w jego stronę albo głaskałam go wył i uciekał Na szczęście po kolejnej nocy zrobił się normalny. Znowu za mną biega, gryzie mnie po kostkach , trąca łapą i siada zadkiem na moich stopach. Już się bałam , że jak się nie od-obrazi to będe go musiała oddać Camarze . Chyba by mi serce pękło ;) Na szczęście opieka nad nim po operacji oka tak mnie zahartowała o ściąganiu go ze strychu nie wspomnę , ze dzielnie przeczekałam jego chwilowe, nietypowe zachowanie . Quote
Camara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Biafra'] .... Już się bałam , że jak się nie od-obrazi to będe go musiała oddać Camarze . Chyba by mi serce pękło ;) ...[/quote] tiaaa... wtedy to ja bym tak ogólnie pękła :roll: Quote
kinga Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B]Biafra [/B]- Ty go jakoś tak strasznie męczysz :roll:. i fizycznie - bo ciągle mu coś wycinasz :cool3:, to oko, to...:oops: - wolę nie myśleć, co wytniesz dalej :oops: - i psychicznie - bo rany boskie :shake: - kaukaz, który na widok właściciela ucieka z wyciem w najciemniejszy kąt... :placz: Quote
lamia2 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kaukaz bez oka, bez jajek, utuczony wiatrem, wyjący przy głaskaniu ..... każdy marzy o takim kaukazie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samoglow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pewnie, ze wazy tylko 48 kg, jak mu ciagle cos wycinasz...pies powoli niknie...:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jestem w stanie znaleźć w ciagu 10 min 10 osób, ktore zasługuja na bana a którymi kompletnie nie interesuja sie moderatorzy. Nie rozumiem, jak mozna zbanowac osobe , która tak wiele robi dla psów i dla ktorej internet jest forma poszukiwania nowych domków dla psów , komunikacji i narzedziem pracy ! Zenująca jest postawa moderatora, jestem gleboko znieszmaczona. Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dajmy już spokój tej historii, bo to nie ma sensu. Szukam psa w typie moskiewski stróżującu, młodej suńki najlepiej. Mam bardzo fajny domek. Quote
Recommended Posts