Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Camara napisał(a):... ... bo akurat o kaukazach i psach stróżujących wiem całkiem sporo. praktycznie nie w teorii. Przepraszam, ale nie wierzę... ;) Udowodnij! Zwłaszcza kaukazy! Quote
Camara Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 o Kasia :multi:czy moge wyrazić swoje zdumienie, że jako posiadacz 3 kaukazów "po przejściach" w tym: 1 - kaukaz odmiana koszalińska bezdziurowa ;) 2 - kaukaz odmiana płożąca :cool1: 3 - kaukaz odmiana pionowo-niestabilna :-( jeszcze żyjesz :crazyeye: Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nauczyłam się od psów koszalińskich spadać zawsze na 4 łapy ;) Tak jak i Pytia, i Igorek i Linkuś :mad: Zastanawia mnie jedno: czy szanowna Kolezanka-eksporterka psów koszalińskich, czytając ich historie, współczuje nam czy też sie ciszy ze to nie ona z tymi bestiami żyje... Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a): Zastanawia mnie jedno: czy szanowna Kolezanka-eksporterka psów koszalińskich, czytając ich historie, współczuje nam czy też sie ciszy ze to nie ona z tymi bestiami żyje... współczuje :shake: tylko i wyłącznie współczuje :shake: ...ale właściwie - to CZEGO ma współczuć? :crazyeye: przecież co jeden - to ładniejszy :loveu: i milszy :lol: i nic przy nich nie trzeba robić :p i wszystkie - albo śpią - albo budzą się tylko po to, aby cos zjeść - i znów śpią ;) toż to skarby, nie psy...:multi: Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 kinga napisał(a):... aby cos zjeść - i znów śpią ;) ... A czy chcesz zobaczyć ile jest tego COŚ? W przypadku Lincolna to tyle ile widzi i jeszcze cudzym poprawi... Chyba kiedyś było wspomniane że pan który odwiózł go do schroniska wspomniał że on dużo je. Potwierdzam! :cool3: Gdyby nie Lincoln to stać by mnie było na 3 inne duże jak nic :mad: Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a): Chyba kiedyś było wspomniane że pan który odwiózł go do schroniska wspomniał że on dużo je. Potwierdzam! :cool3: :mad: he he - dopiero sobie teraz przypomniałam, ze rzeczywiście z takim argumentem Lincoln został przyprowadzony do schroniska :diabloti: ...jak widać: DUŻO -to rzecz bardzo elastyczna, bo Linki ważył wtedy niewiele więcej, niż 30 kg :roll: ( teraz, o ile się orientuję :p, waży o wiele więcej, niż 60 :diabloti:) Kasia - podesłać Ci trzy INNE DUZE psy? :lol: sprawdzimy, czy rzeczywiscie jedzą tyle, co jeden Lincoln :p Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tylko w ramach równowagi Lincoln jedzie wtenczas na pólnoc na "wywczasy" OK? :razz: A ile w końcu ten Igorek waży? Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Brak mi ikonek żeby swój zachwyt wyrazić - kobitki drogie, młode i gniewne :loveu::loveu::loveu: Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='PaulinaT']Brak mi ikonek żeby swój zachwyt wyrazić - kobitki drogie, młode i gniewne :loveu::loveu::loveu: nie prześmiewaj mi się tu z wiekiem, Trochę Tylko Modsza Koleżanko :mad: bo: - parafrazujac mój ulubiony napis z jakiegoś nagrobka: "Przechodniu... Byłem, kim jesteś. Będziesz, kim jestem... (...)" - Byłam w twoim wieku. - Będziesz w moim :diabloti:. ...i sama się zdziwisz, KIEDY to zleciało...:p ( a zleci w mig :diabloti::diabloti::diabloti:) Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nosz ja się nie prześmiewam przecież, gdzieżbym śmiała... :oops: Bardzo się mnie tylko spodobało założenie, że tylko młode i gniewne na dogo mogą się udzielać, to taka dziecinna rzecz przecież pisać po forumach :roll: Trochę Tylko Młodsza Koleżanka Paulina, ta od psów :evil_lol: Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='PaulinaT']... Trochę Tylko Młodsza Koleżanka Paulina, ta od psów :evil_lol: Od kogo młodsza! Uważaj sobie! :evil_lol: Bo ja się drażliwa na punkcie wieku robię (no bo jakby tak się starzeję...) Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rety rety - temat wieku grząski jak cholera! :scared: Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a):Paulina, taka młoda jesteś? ;) tak :multi: młoda - młodziutka :multi: a przynajmniej tak udaję ;-) Skutecznie - bo ostatnio mnie poproszono o dowód jak chciałam wejść do knajpki :evil_lol: Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 PaulinaT napisał(a): Skutecznie - bo ostatnio mnie poproszono o dowód jak chciałam wejść do knajpki :evil_lol: a Ty masz już dowód? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Złe wnioski Kinga, Paulina nie napisała, że ja wpuścili przecież... Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a):Złe wnioski Kinga, Paulina nie napisała, że ja wpuścili przecież... złe wnioski :oops: Paulina chciała nam dać do zrozumienia, że MA CZAS na chodzenie po knajpach :roll: czyli, że ma ZA DUŻO wolnego czasu czyli, ze trzeba ją bardziej wdrożyć w psy ...moze jeszcze cos jej podesłać? :hmmmm: Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 kinga napisał(a):Paulina chciała nam dać do zrozumienia, że MA CZAS na chodzenie po knajpach :roll: czyli, że ma ZA DUŻO wolnego czasu czyli, ze trzeba ją bardziej wdrożyć w psy ...moze jeszcze cos jej podesłać? :hmmmm: ja nie napisałam, że byłam tam w czasie wolnym... ja tam byłam służbowo... ;-) Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a):Złe wnioski Kinga, Paulina nie napisała, że ja wpuścili przecież... o toto - dowodu w mojej przepoastnej torebce nie znalazłam - weszłam po znajomości ;-) Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kinga, jestem pod wrażeniem Twojej czujności! Powaliła mnie :loveu: Dla jasności: JA jestem BARDZO zajęta. Zwłaszcza TWOIM psem. :evil_lol: Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Paulina, podoba mi się Twoja praca... :evil_lol: Służbowo tez Ci płacą za konsumpcję? Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a):Paulina, podoba mi się Twoja praca... :evil_lol: Służbowo tez Ci płacą za konsumpcję? No muszę im to wytłumaczyć, że powinni. Chociaż czasem jakąś kawę wpisują mi barmani na cudzą krechę :diabloti: A tak serio - nic fajnego, pracować do 2-3 w nocy... podczas gdy rano zaczynam dzień skoro świt o 8 ;-) Quote
Kasie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Paulinka...:evil_lol: A czym Ty się zajmujesz? :cool1: Quote
kinga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kasie napisał(a):Kinga, jestem pod wrażeniem Twojej czujności! Powaliła mnie :loveu: Dla jasności: JA jestem BARDZO zajęta. Zwłaszcza TWOIM psem. :evil_lol: kochana. nie zapominajmy, ze oprócz MOJEGO psa - masz jeszcze dwa inne - co w sumie czyni Cię posiadaczką TRZECH GROŹNYCH KAUKAZÓW :mdleje: - a ze one są groźne inaczej :oops: - to i Twoje życie jest wciąż zagrożone :shake: a mieć ciagłą, nieustanną świadomość, ze możesz być ofiarą ataku bez ostrzeżenia :eek2: - ba! żyć z tym na co dzień... to juz czyni w moich oczach z Ciebie Bohaterkę :lol: ...więc na razie - mozesz spać spokojnie :p - nic Ci z mojej strony nie grozi :glaszcze: Quote
Recommended Posts