Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Czekam na jej adres mailowy i wysle zdjecia suniek. I bede czekala na decyzje.

Piszesz w liczbie mnogiej... czy to oznacza, ze przedstawisz jej więcej propozycji i poczekasz na jej decyzję?

Posted

Voess jest opiekunką Sary i to ona musi zadecydować.
Jeśli chodzi o mnie to mysle, że to dobry pomysł.
Tylko ten transport do Wrocławia...
Voess jest w pracy, będzie na dogo po 16-tej.

Posted

gallegro napisał(a):
Piszesz w liczbie mnogiej... czy to oznacza, ze przedstawisz jej więcej propozycji i poczekasz na jej decyzję?

Tak, znalazlam jeszcze 3 sunie odpowiadajace wiekiem .... niestety tak duzo jest tych starszych, pieknych .... :shake:

Posted

Wrocław to bardzo daleko i jeszcze nie wiadomo czy Pani wybierze naszą Sarunie. Gdyby tak to nie mam pojęcia jak zorganizować transport. Z tego co pisze zuziaM to Pani chyba by była wspaniała. Poczekajmy na decyzje co do wyboru suni. A co Wy wszyscy o tym sądzicie moi Drodzy? Aniu czy jutrzejsze spotkanie z Panem Marcinem jest aktualne? Nie wiem czemu nie pisze nic Dorota, miała być u Sary. Wczoraj z Nią rozmawiałam telefonicznie.

Posted

Z Dorką będę się widziała za godzinę to zapytam. Mamy "babską randkę" ;)
Do pana Marcina będę dzwoniła dziś wieczorem jeśli on nie zadzwoni wcześniej. Voess podaj mi na pw nr swojej komórki, ta do Bartka jest nieaktualna.

Posted

Spotkałyśmy się dziś z panem Marcinem. Wrażenia bardzo pozytywne. Zostałyśmy z Voess zaproszone do obejrzenia przyszłych włości Saruni.
Sara zostanie wysterylizowana, a pan Marcin za ten czas przygotuje posesję na przyjęcie Sary.

Posted

Zabrałam Pana Marcina do schroniska. Sara spodobała się bardziej w rzeczywistości niż na zdjęciach. Bardzo chętnie siadała przy Panu Marcinie, tak jakby czuła, że to jej przyszły Pan. Jest to młody chłopak, a tak wrażliwy na cierpienie stworzenia. Rozważa wzięcie jeszcze jednego psa, ale Sara jest już Jego w 100%. :cool3: Tak bardzo bym chciała żeby już był koniec czerwca i Sarunia by jechała do domku. Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem.

Posted

Voess napisał(a):
...Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem...

Z maili wymienionych z P. Marcinem, odniosłem również bardzo pozytywne wrażenie.

Posted

Voess napisał(a):
Gallegro bardzo dziękujemy, aby Pan Marcin nie zmienił zdania to Sarunia będzie szczęśliwa. Czekamy do końca czerwca.

Tak, tak... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ;).

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Wiec trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i Sarunia
zamieszkała u p. Marcina...

Ja tez trzymam kciuki.:lol:
Piekna..... ale musi byc szczeniak :shake: max. do pol roku .
To drugie stworzenie w domu .... to tez jest dziewczyna i boja sie brac dorosla juz suczke, zeby uniknac walk o dominacje miedzy nimi i nie wiedza, czy rezydentka zaakceptuje dorosla suke w domu.

Posted

zuziaM napisał(a):
Ja tez trzymam kciuki.:lol:
Piekna..... ale musi byc szczeniak :shake: max. do pol roku .
To drugie stworzenie w domu .... to tez jest dziewczyna i boja sie brac dorosla juz suczke, zeby uniknac walk o dominacje miedzy nimi i nie wiedza, czy rezydentka zaakceptuje dorosla suke w domu.

Przepraszam, ale czegoś nie rozumiem. Czy masz na myśli P. Marcina, który mieszka niedaleko Radomia? I o co chodzi z tym szczeniakiem? Z tego co wiem, Pan Marcin zdecydował się na adopcję Sary bezwarunkowo. Sara ma zostać w schronisku jeszcze ok. 2 tygodni i w międzyczasie będzie miała sterylkę.

Posted

Voess napisał(a):
Zabrałam Pana Marcina do schroniska. Sara spodobała się bardziej w rzeczywistości niż na zdjęciach. Bardzo chętnie siadała przy Panu Marcinie, tak jakby czuła, że to jej przyszły Pan. Jest to młody chłopak, a tak wrażliwy na cierpienie stworzenia. Rozważa wzięcie jeszcze jednego psa, ale Sara jest już Jego w 100%. :cool3: Tak bardzo bym chciała żeby już był koniec czerwca i Sarunia by jechała do domku. Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem.

Drogie Ciotki, przecież Voess pisała już na ten temat, nie mówiąc o tym, że mój poprzedni wpis również o tym traktuje.
Czytać, czytać i jeszcze raz czytać... :razz:.

Posted

bardzo dobre wieści... cioteczki pilotują sprawę - super jest...
pozdrawiam i trzymam kciuki...
mam marzenie - ŻEBY JUŻ BYŁ KONIEC CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1