Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie ta firma jest kolo tej stacji, niestety nie znam namiarów telefonicznych do niej, tam pracują mili ludzie, juz sam fakt przygarnięcia psa na noc o tym świadczy, to jest około 40 km od Łodzi. Myśle że schronisko w Ozorkowie lub w Łęczycy bedzie wiedziało gdzie to jest.

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest napisane ze to nie jest Tony cos tam tylko stacja koło tego. Szkoda ze Theogonio nie napisałas swojego numeru tel,takie suche informacje niewiele mi pomogą,bo jak zwykle zanim tam dojade to juz pewnie psa nie bedzie.

Posted

Znalazłam na razie tylko tyle:

ŁÓDZKIEzgierskiOzorków95-035Gębicka70/72

a teraz już muszę wyjść z domu- na pewno jednak da się znaleźć w necie tel do nich, zadzwońcie tam, błagam

Posted

To trzymam kciuki, żeby to była ona!

Mój Tata jedzie dziś koło 15 w trasę, może zahaczyć o Ozorków i kogos tam podrzucić- potem będzie wracał koło 19 i może zabrac z powrotem. A jak będzie wracał z trasy to i tak podjedzie na tą stację, żeby sprawdzić czy jej tam nie ma...Ja niestety dziś cały dzień biegam, więc nie mogę z nim pojechać, ale gdyby ktoś chciał się zabrać, dzwońcie 693 402 431

Posted

Liszka się odnalazła, więc przenosimy się tutaj na wątek niuni. Jestem pewna, że teraz pod troskliwą opieką Aniu szybko dojdzie do siebie po wszystkich przeżyciach i znów nabierze ciałka.
Tydzień strachu i wylanych łez mamy już za sobą.
Ania jest szczęśliwa, a Liszka wypoczywa w jej ramionach. Piękne!

Posted

Niunia jak zwykle śpi. Najpierw odsypiała schron,teraz 7 dniową podróż. Ładnie zjadła,pije i sika. Dzis jedziemy pokazac sie buni.Jeszcze tylko do jutra lub do piątku beda wiesci ode mnie na dogo. Essi,Fiona i ja wyjeżdzamy na działke socjalizowac sie ze sobą. Mam nadzieje ze Essi z Fiona jakos sie wkoncu dogadają,o niczym innym nie marze teraz.

A dzisiaj po 16 jesli ktos ma ochote to moze podjechac do buni,samemu wysciskac smierdzącą Essi :-)

Posted

Aniu czyli to już pewnie, że Essi zostaje? :cool3:
Mam nadzieję, że sunie się dogadają. Ja też mam dwie sunie z naszego schronu. Początki były różne, ale teraz pełna symbioza.

Posted

Essi wraca do zdrowia.Temperatura spada,króplówka juz nie była potrzebna.Tylko zastrzyki i trzeba wykupic lek na kaszelek bo zapalenie oskrzeli ma. Takze wszystko w porządku.

Czy któraś ciocia jutro do buni sie wybiera? Moze załapiemy sie z Essi na podwózke?