Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu i tak cud, że Fiona wpuściła ją do swojego kochanego domku.
A Essi vel Liszka przypomniała sobie jaki smak ma czułość człowieka.

Poszukujemy domku dla Essi.

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona naprawdę jest piękna.
Czemu nikt do tej pory jej nie wypatrzył i nie zabrał do domku. Toz to cudo nie pies.A te jej ucholki...........

Sunia, bedzie dobrze - musi byc!

A czekając na informacje przypominamy, że Essi pilnie potrzebuje domku!

Posted

Po 13 beda wyniki. Dzisiaj Fiona scieła mi sie z Essi :-(
Albo trzeba szybko robic operacje albo szybko potrzebny domek!
Essi sie przypomina i na domek czeka!
To sunia poprostu idealna,nie agresywana do ludzie,nie załątwia sie w domu,spokojna i grzeczna!! A do tego nie duza :-)

Posted

Wyniki sa dobre. Wiec operujemy. Niechce tego robic,bo ciecie bedzie duze,bedzie sie okropnie paprac i szew bedzie bardzo gruby,ale z drugiej strony jesli nie zoperujemy tego i za jakis czas cos wyjdzie i nie spodoba sie to przyszłym włascicielom? Juz niewiem co robic. Jak sądzicie?

Posted

Dlaczego sadzisz, że szew będzie duży itd.itp?
Moja ALDA miała taka operację i wcale nie było źle. Do tego goiło się bardzo ładnie. Żadnego paprania-suchutko, czyściutko. Blizna napewno zostanie,ale w tym miejscu kto bedzie ogladał?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Takie informacje dostałam o weterynarza. Decyzja juz podjęta,operacja jutro o 11. Prosze trzymac kciuki za to maleństwo.

:thumbs::thumbs::thumbs:trzymaj sie malutka,wszystko bedzie dobrze,nie po to tyle lat tkwiłas za kratami,aby teraz cos miało byc nie tak.Powodzenia:buzi:

Posted

Aniu, wszystko będzie dobrze. Wiem, łatwo jest mówić, ale trudniej w to uwierzyć.
Dwie godz. i po strachu.
Pierwszy dzień bedzie kiepski jak zawsze po narkozie. Bedzie potrzebowała ciszy i spokoju...no i obecnoeści człowieka.
Potem zacznie znów smigać :p .

Jakby potrzebny był transport to dzwoń !!!

Posted

Niewiasta21:buzi: wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.Jak bys potrzebowała jakies pomocy,to dzwon,nr telefonu wysłałam ci na PW. Trzymaj sie i sunia tez cieplutko.