Niewiasta_21 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Essunia własnie zjadła całą miseczke manny z kurczaczkiem,oczywiscie z dostawą do dzioba :multi: Tylko jeszcze na siku czekamy,moze wieczorkiem zrobi. Tak sobie jem,jak juz podali do dzioba to zjem. " class="ipsImage" alt=""> Tak wczoraj wyglądałam,strasznie,nie? " class="ipsImage" alt=""> Spokojnie,nie wyglądam tak na codzień,tylko sobie ziewam....:loveu: " class="ipsImage" alt=""> Pozdrowienia dla cioteczek i wujków :-) Quote
ewatonieja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 widze Aniu ze przyzwyczajasz ją do wysokich standardów,leżenie na łózku, jedzenia na talerzu w kwiatki :cool3: popija z kubeczka? Quote
Niewiasta_21 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Bez przesady ciotka. :-) Ale jak widze ja taka lezącą,z pociętym brzuszkiem,nie mogącą wstac,to jak moge jej nie podłozyc miseczki,skoro cały dzien nie jadła? :-) Quote
Niewiasta_21 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Wczoraj wieczorem znowu niunia smigała,chodziła po domku i siku było na dworku ;-) Ma jej sie na zycie :-) Reno2001 dziekuje bardzo za dobre chęci zawiezienia nas do buni :-),ale jednak zwerbowałam sąsiada,który jest bliżej. Jesli któras ciocia ma ochote to zapraszamy na odwiedziny. Quote
Reno2001 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Reno2001 dziekuje bardzo za dobre chęci zawiezienia nas do buni :-),ale jednak zwerbowałam sąsiada,który jest bliżej. OK.Jednak gdyby coś, to dzwoń ;) . Quote
szajbus Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 I jak? Było dziś siusiu i koo ? Jak dzisiaj nasza perełka? Domku, spójrz na fotki, nie ma mowy żebyś nie wpadł po uszy. Quote
Niewiasta_21 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dobrze,niunia ma sie powiem nawet ze bardzo dobrze. Apetyt jest,siku tez, brykanie po dworku itp. Jest taka kochana :-) Quote
Niewiasta_21 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Musze przyznac ze nawe moja Fiona nie jest taka kochana jak Essi. Tez pies tak bardzo pragnie człowieka ze mała głowa. Juz chyba moge napisac,ze prawdopodobnie potencjalny domek przyjedzie z Gdańska zobaczyc niunie, we wtorek lub srode. Jesli sie spodoba to pojedzie,a jesli nie to inny piesek z naszego schroniska znajdzie dom. Trzymajcie kciuki,oby Małej sie udało. (Piotrek,pozdrawiam!) :-) Quote
szajbus Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Już trzymam kciukasy . Mam nadzieję, że Essa zostanie wybranką. Jeśli nie to kolejna bida wyjedzie w podróż ku przyszłości. Super. Quote
Ayia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Trzymam kciuki za Essi oby jej sie poszczescilo! Happy tez trzyma kciuki zeby znalazla Essi domek! :loveu: Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj malutka,cioteczki nie było,bo nie ma w domu net/az do wtorku/tyle mojego co dorwe sie w pracy:oops: /. Czytam,ze czujesz sie lepiej:multi: apetycik dopisuje,no i najwazniejsze moze wreszcie znajdziesz domek:multi: Zycze ci tego z całego serca,buziaczki w nochalka.:lol: Twoja tymczasowa pancia zaprasza,tylko jeszcze gdzie:cool3: Quote
Reno2001 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja też trzymam kciuki za wtorek lub środę :loveu: !!! Quote
saskia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Na pewno domek się zakocha- jak mógłby się nie zakochać?:lol: To będzie już drugi psiak z łdzkiego schroniska, który znalazł dom w Gdańsku:cool1: Quote
Niewiasta_21 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Wizyta ustalona na srode. Jutro chciałabym jeszcze pokazac niunie u buni,czy któras ciocia zmotoryzowana ma czas? Quote
Niewiasta_21 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Wszystko w porządku,konsultacja u buni tez była,wszystko ładnie sie goi. Czekamy z niecierpliwościa do jutra,czy Essi pojedzie do nowego domku,czy bedzie musiała jeszcze poczekac. Quote
rita60 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Wszystko w porządku,konsultacja u buni tez była,wszystko ładnie sie goi. Czekamy z niecierpliwościa do jutra,czy Essi pojedzie do nowego domku,czy bedzie musiała jeszcze poczekac. A od czego to bedzie zalezało:roll: Quote
bunia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A tutaj się Essi ukryła. My też wraz z czteronożnymi kciuki za jutrzejszy dzień trzymamy:lol: Quote
Niewiasta_21 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Od tego czy Esunia sie spodoba,czy miedzy nowym panem a Niunia powstanie cień porozumienia. Witamy i pozdrawiamy bunie :-) Quote
rita60 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jak cos bedzie wiadomo,to piszcie:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts