Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Essunia własnie zjadła całą miseczke manny z kurczaczkiem,oczywiscie z dostawą do dzioba :multi: Tylko jeszcze na siku czekamy,moze wieczorkiem zrobi.

Tak sobie jem,jak juz podali do dzioba to zjem.
" class="ipsImage" alt="">

Tak wczoraj wyglądałam,strasznie,nie?

Spokojnie,nie wyglądam tak na codzień,tylko sobie ziewam....:loveu:

Pozdrowienia dla cioteczek i wujków :-)

Posted

Wczoraj wieczorem znowu niunia smigała,chodziła po domku i siku było na dworku ;-) Ma jej sie na zycie :-)

Reno2001 dziekuje bardzo za dobre chęci zawiezienia nas do buni :-),ale jednak zwerbowałam sąsiada,który jest bliżej.

Jesli któras ciocia ma ochote to zapraszamy na odwiedziny.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Reno2001 dziekuje bardzo za dobre chęci zawiezienia nas do buni :-),ale jednak zwerbowałam sąsiada,który jest bliżej.

OK.Jednak gdyby coś, to dzwoń ;) .

Posted

Musze przyznac ze nawe moja Fiona nie jest taka kochana jak Essi. Tez pies tak bardzo pragnie człowieka ze mała głowa.

Juz chyba moge napisac,ze prawdopodobnie potencjalny domek przyjedzie z Gdańska zobaczyc niunie, we wtorek lub srode. Jesli sie spodoba to pojedzie,a jesli nie to inny piesek z naszego schroniska znajdzie dom. Trzymajcie kciuki,oby Małej sie udało. (Piotrek,pozdrawiam!) :-)

Posted

Witaj malutka,cioteczki nie było,bo nie ma w domu net/az do wtorku/tyle mojego co dorwe sie w pracy:oops: /. Czytam,ze czujesz sie lepiej:multi: apetycik dopisuje,no i najwazniejsze moze wreszcie znajdziesz domek:multi: Zycze ci tego z całego serca,buziaczki w nochalka.:lol: Twoja tymczasowa pancia zaprasza,tylko jeszcze gdzie:cool3:

Posted

Na pewno domek się zakocha- jak mógłby się nie zakochać?:lol:

To będzie już drugi psiak z łdzkiego schroniska, który znalazł dom w Gdańsku:cool1:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Wszystko w porządku,konsultacja u buni tez była,wszystko ładnie sie goi.
Czekamy z niecierpliwościa do jutra,czy Essi pojedzie do nowego domku,czy bedzie musiała jeszcze poczekac.

A od czego to bedzie zalezało:roll: