Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Liszka jest w schronisku od 2002 roku! To połowa zycia dla tej suni.Niewiem ile ma teraz dokładnie lat,pewnie ok 6. Sunia jest po sterylizacji,sredniego wzrostu (do kolan) o szczupłej budowie. Była na kacji na zdrowiu,niestety nie powiodło jej się.Ale mozna chociaz troszke więcej o niej powiedziec.Okazała sie przecudną sunią,bardzo spragnioną wolnosci i kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi dzieci i przeróżne zabawy,zupełnie nie agresywana do innych psów.

Czy zdarzy jeszcze zaznac miłosci i domowego ciepła? Błagam o dom dla Liszki.

Ciotki,pomóżcie w ogłoszeniach,kontakt na mnie.

Sunia przebywa juz u mnie w DT. Po tygodniu grozy,poszukiwan i wylanych łez,Essi znowu jest ze mną. Czeka na domek stały.

Edited by Niewiasta_21
  • Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolu ja ja wezme jesli nikt szybciej sie nie znajdzie oczyscie.. poniewaz moj pies w piatek zostal kastrowany dopiero wetka powiedziala abym lepiej poczekala z 2 miesiace aby mu te jego hormony troche opadly :oops: wiec akurat bedzie to juz wtedy kiedy wroce z Niemiec i bede caly czas w domku i bede mogla caly czas z nimi byc i kontrolowac :roll:

Posted

Liszka potrzebuje szybko domu!! nawet DT!! :placz::placz:
w boksie nie jest z nia dobrze.. siedzi z psiurami ktore nie sa wcale mile.. jest bardzo przerazona!!! :placz::placz::placz::placz: